Avy
Fanka BB :)
Ja biorę.Dziewczyny czy bierzecie NAC?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja biorę.Dziewczyny czy bierzecie NAC?
15 pinków na 15 ciałek żółtych?Umówiłam się do gina na piątek na sprawdzanie czy już po owu i ile ciałek żółtych i zamówiłam 15 pinkow
a masz tą miovelie nac czy inny nac?Ja biorę.
Też mi się zdarza zapalenie pęcherza, więc wiem jakie to upierdliwe. U mnie zawsze Furagina, Żuravit podane w czas pomagają. Do tego siedzenie w ciepłym - opatulam się kocykiem. Chyba nic więcej nigdy nie brałam.Cały wczorajszy dzień spędziłam w pracy, dzisiejszy miał być podobny, ale niestety musiałam zrobić przymusowe wolne... Przypałętało mi się zapalenie cewki albo pęcherza, także przechodzę teraz piekące tortury. Dostałam już receptę na antybiotyk (chwała konsultacjom online). Dziś 4dpo więc lekowe pole manewru się zmniejsza.
Zdarzają Wam się takie infekcje? Czym sobie wtedy pomagacie?
Pierwszy raz zapalenie pęcherza miałam jakieś 10 lat temu i w krótkim czasie wracało kilkukrotnie jak bumerang, później przez lata spokój aż do dzisiaj.
uroFuragin lek bez recepty mi pomaga na zapalenie pęcherza, bez konieczności brania antybiotyku, ale to miCały wczorajszy dzień spędziłam w pracy, dzisiejszy miał być podobny, ale niestety musiałam zrobić przymusowe wolne... Przypałętało mi się zapalenie cewki albo pęcherza, także przechodzę teraz piekące tortury. Dostałam już receptę na antybiotyk (chwała konsultacjom online). Dziś 4dpo więc lekowe pole manewru się zmniejsza.
Zdarzają Wam się takie infekcje? Czym sobie wtedy pomagacie?
Pierwszy raz zapalenie pęcherza miałam jakieś 10 lat temu i w krótkim czasie wracało kilkukrotnie jak bumerang, później przez lata spokój aż do dzisiaj.
Tak, biorę Miovelię NAC.a masz tą miovelie nac czy inny nac?
Oki dziękujęTak, biorę Miovelię NAC.