reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Kurde, chyba będę musiała olać szefa i zaryzykować 😁 i o ile moja nieobecność w pracy jeszcze nie jest aż taką bolączką, o tyle mojego męża który wiele rzeczy ogarnia i ma uprawnienia, których inni nie mają już stanowią problem... jak idziemy na dłuższy urlop, ściągają gościa z filii innej.
Tylko jak mnie wywalą z pracy, a stymulacja nie zaskoczy to za co zrobię in vitro 🤔
Masakra jakaś 🤯
Ok rozumiem, Taki typ człowieka, w dodatku szef…. Nie powiedziałabym o problemie, co najwyżej „problem zdrowotny, bardzo dla mnie ważny”, reszte i tak
Sobie wymyślą. Olej i ryzykuj, raz sie zyje:) przyczyna jest bezcenna:)

SpwAle plemnik konan barbażyńca 6 dniowy to co ? 😁
O tu 🤣
black and white falling GIF by yipan

Tak w ogóle to jestem u teściowej i zdałam sobie sprawę, że nie mam żadnego testu 🤣🤣 A na jutro jestem wpisana..może przyjdą mi jutro tu babyplany, to w środę sprawdzę czy działają 😜

Napierdzielać im więcej tym lepiej :D
Ja już policzyłam te strony od jutra, więc te dzisiejsze to taki bonus na czas jak mnie nie będzie :)
No ja się staram jak mogę , ostatnio czuje , że przechodzę samą siebie, swoją normę na forum zapewne wyrabiam 😎😀
P.s jak samopoczucie przed egzaminem?
Jak oceniasz swoje siły?

no właśnie u nas "problemy zdrowotne" są traktowane bardzo poważnie, jest mówione, że zdrowie to priorytet, wszyscy się tylko zmartwieni (!) dopytują, czy coś poważnego. Ja już problemami zdrowotnymi rzuciłam przy histero i mam wrażenie, że tylko wywołałam niepotrzebny niepokój, a i tak przez moje zachowanie i widoczną utratę ogólnej wesołości od kilku miesięcy przełożeni dopytują, czy dobrze się czuję i czy wszystko w porządku. Mam wrażenie, że gdybym powiedziała im wprost, że muszę podejść do ivf to wszystkim nam łatwiej by się żyło. Jednocześnie wiem, że by zachowali to dla siebie, bo już nam się zdarzało, że ktoś znikał na jakiś czas i mimo tego, że wiedzieli, to nikt pary nie puścił i było "problemy zdrowotne". No ale to na razie wróżenie z fusów, zobaczę co się wydarzy, choć wolę być zawsze przygotowana na różne scenariusze
Trudno mi się postawić w Twojej sytuacji, bo moja jest skrajnie inna. Po pierwsze jestem, jak to mówią, sama sobie szefem, a poza tym ja zawsze mam tendencje do ukrywania mojego życia prywatnego przed światem. Chciałam Ci tylko napisać to co Ty zawsze piszesz nam: podejmij taką decyzję, żeby była zgodna z tym co czujesz. Nie racjonalizuj tak w 100%, skup się też na swoich uczuciach. Zresztą, z tego co napisałaś wnioskuję, że wszystkie argumenty są za tym, żeby powiedzieć szefostwu poza tym jednym... Twoim wewnętrznym głosem.

O tu 🤣
black and white falling GIF by yipan

Tak w ogóle to jestem u teściowej i zdałam sobie sprawę, że nie mam żadnego testu 🤣🤣 A na jutro jestem wpisana..może przyjdą mi jutro tu babyplany, to w środę sprawdzę czy działają 😜
Ja też nie miałam testów dzień przed testowaniem, ale ewidentnie nie było mi dane wpadłam do apteki tej co zwykle, nie było tych co zawsze biorę, wzięłam inne wypasione, przyszliśmy do domu po długim spacerze wykąpałam się wypachniłam z mężem i na trzon ,a tu @ na raz, a potem kilka godzin nic, no co tam! 😆 i dzisiaj od 4 rano na pełnej 😂

reklama
Do góry