aurii_orelii
Fanka BB :)
Dzień dobry. Nie wiem co mnie skłoniło żeby przyjechać dzisiaj do pracy rowerem po wczorajszym treningu mam takie zakwasy, że ledwo dojechałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
daleko masz?Dzień dobry. Nie wiem co mnie skłoniło żeby przyjechać dzisiaj do pracy rowerem po wczorajszym treningu mam takie zakwasy, że ledwo dojechałam
Nie robiłam. Już nawet do internisty nie chodzę tylko do laryngologa. Wczoraj obmacał mnie cala. Kazał odstawić ten antybiotyk, bo dostałam zapalenia jamy ustnej od tego wszystkiego nie mogę jeść, pić a nawet gadać.. jutro idę na kontrol i albo da mi zastrzyki w duupsko albo już całkiem odstawimy i teraz walczę z zakażeniem w gębieRobiłaś sobie wymaz z antybiogramem? Skoro tak długo to trwa, to może konieczne jest leczenie celowane w konkretne drobnoustroje.
Nie, 4 km, ale nie chciałam się spónić bo muszę wyjśc równo o 15 a za późno wyszłam i musiałam zapierdzielać ale nogi odmawiały mi posłuszeństwadaleko masz?
Ja takze uwazam, ze poki test ciazowy nie wyjdzie pozytywny to ciazy nie ma, lozysko nie wyksztalcone wiec nie oddzialuje nic na bobasa. Natura tak to wszystko stworzyła ze dopiero czas od pozytywnego testu oznaczaJa osobiście chyba wolałabym już brać furaginę niż stosować antybiotyk ale też wyznaję zasadę, że dopóki nie potwierdzę ciąży testem/betą to w niej po prostu nie jestem. Inaczej bym zwariowała
Mój mąż wczoraj sobie wymyślił, ze bedzie grał na orliku. Dziś zdychaDzień dobry. Nie wiem co mnie skłoniło żeby przyjechać dzisiaj do pracy rowerem po wczorajszym treningu mam takie zakwasy, że ledwo dojechałam
Ja od lutego ćwicze regularnie ale wczoraj dołożyłam więcej ciężarów a później stary mi powiedział, że już piwnica wyremontowana mogę jechać rowerem.. Tak.. to jego wina!Mój mąż wczoraj sobie wymyślił, ze bedzie grał na orliku. Dziś zdycha
Ja mam 29 lat, a po stosowaniu wcierki na skore głowy powychodziło mi sporo siwych włosów. To (jeszcze) nie wyznacznik starościMały update od mnie... to nie zakwasy... znalazłam u siebie dzisiaj pierwszego siwego włosa...