reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

jest dużo wspaniałych policjantów 🤣 nie no.. trochę się cieszę ze wracam, bo już mi się mega nudzi, dni lecą powoli a tak to będzie praca i czas szybciej będzie leciał
Jak przypadkiem się załapałam na tą paradę w sobotę i widzialam jak chłopaki stoją w słońcu to mi ich żal było. Nie rozumiem czemu nie można zmienić mundurów letnich tak jak mają w Hiszpanii na krótkie.

reklama
Ja jak mam wolne to chce do pracy, a jak jestem w pracy to chce wolne 🫠 praca z ludźmi to wyzwania, pozytywne wibracje, gdy rozwiąże się sprawę dobrze i każda ze stron jest zadowolona.
Ale z drugiej strony roszczeniowość w stosunku do mnie zabiera mi energię. Każdy myśli, że jestem wróżką i spełnię każde życzenie.
Pracuję jako koordynator i deleguję ludzi do pracy oraz dbam o kontakty z tymi od pracy. Jestem w środku, a wszystkim muszę dogodzić. Nieraz to wygląda tak:
tom hiddleston face GIF

Ja jak mam wolne to chce do pracy, a jak jestem w pracy to chce wolne 🫠 praca z ludźmi to wyzwania, pozytywne wibracje, gdy rozwiąże się sprawę dobrze i każda ze stron jest zadowolona.
Ale z drugiej strony roszczeniowość w stosunku do mnie zabiera mi energię. Każdy myśli, że jestem wróżką i spełnię każde życzenie.
Pracuję jako koordynator i deleguję ludzi do pracy oraz dbam o kontakty z tymi od pracy. Jestem w środku, a wszystkim muszę dogodzić. Nieraz to wygląda tak:
tom hiddleston face GIF
Najgorzej użerać się z ludźmi. Strasznie niewdzięczna praca 😪

Dzień dobry dziewczęta 😊 Mało mnie to było w weekend więc opowiadajcie co tam robiłyście 😊
Przy takiej pięknej pogodzie to chyba będziemy tylko o wakacjach dyskutować 😁
my spędziliśmy sobotę ze znajomymi których dawno nie widzieliśmy więc było super a w niedzielę mieliśmy jechać poznać 5dniowego bratanka ale w sumie w końcu spasowalismy. Na szczęście bo akurat tego dnia też okresu dostałam

Można mi wpisać 🩸 (ale tym razem nie jest to dramat więc spoko)

To jeszcze może kolejnym żal postem wlecę😁😂
Wczoraj kuzynka poprosiła mnie o zostanie matką chrzestną dla jej córeczki. Gryzie mnie fakt, że zostałam poproszona o to wiadomością na messengerze. Zastanawiam się, czy gryzie mnie to, bo jestem tradycjonalistką i kultura wymaga, by zrobić to osobiście/ czy świat poszedł tak do przodu, że robię dramę, a to już normalne, że takie sprawy załatwia się przez fejsa?
Potrzebuje obiektywnej opinii 😁

To jeszcze może kolejnym żal postem wlecę😁😂
Wczoraj kuzynka poprosiła mnie o zostanie matką chrzestną dla jej córeczki. Gryzie mnie fakt, że zostałam poproszona o to wiadomością na messengerze. Zastanawiam się, czy gryzie mnie to, bo jestem tradycjonalistką i kultura wymaga, by zrobić to osobiście/ czy świat poszedł tak do przodu, że robię dramę, a to już normalne, że takie sprawy załatwia się przez fejsa?
Potrzebuje obiektywnej opinii 😁
Nie, to nie jest normalne a jestem młodą, "nowoczesną" osobą 👀 O takie rzeczy powinno pytać się osobiście, szczególnie że bycie chrzestnym to nie lada wyzwanie finansowe w oczach społeczeństwa 😅

reklama
Do góry