reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Dzień dobry dziewczęta 😊 Mało mnie to było w weekend więc opowiadajcie co tam robiłyście 😊
Przy takiej pięknej pogodzie to chyba będziemy tylko o wakacjach dyskutować 😁
Ja w sobote zakupki i grill u znajomych więc nawet pozwoliłam sobie na piwko... a nawet 3 :p A w niedzielę rowerek, coś tam ogarnełam, serialik i tak zleciało ;)

@Brownie1992 a ty co robiłaś?
Teraz pogoda ładna to już w ogóle nas wszystkich mało będzie ;)

reklama
Ja w sobote zakupki i grill u znajomych więc nawet pozwoliłam sobie na piwko... a nawet 3 :p A w niedzielę rowerek, coś tam ogarnełam, serialik i tak zleciało ;)

@Brownie1992 a ty co robiłaś?
Teraz pogoda ładna to już w ogóle nas wszystkich mało będzie ;)
Ja w sobotę miałam kurs, ale że znajomi przyjechali do nas na weekend to sobie odpuściłam 😅
W sobotę zaliczyliśmy Wawel, rynek i okolice. Wieczorem grill wjechał. A wczoraj Zakrzówek, kopiec i lotnisko żeby pooglądać startujące samoloty i napalić się na wakajki 😁

Dzień dobry dziewczęta 😊 Mało mnie to było w weekend więc opowiadajcie co tam robiłyście 😊
Przy takiej pięknej pogodzie to chyba będziemy tylko o wakacjach dyskutować 😁
hejka 😃 ja w sobotę pomagałam mamie w słodkim biznesie, a wczoraj byłam najpierw z mężem na rowerach (super było🌞), potem z siostrą w kościele na mszy z modlitwą o uzdrowienie (ciekawe doświadczenie) a następnie na pedicure (w ramach przygotowania do wyjazdu). Uprasowałam też rzeczy So zabrania na wyjazd i uprałam 5 par butów😅 byłam z siebie dumna bo zrobiłam wszystko co chciałam. Jedynie smuteczek dzis bo widziałam rano, że mi jakieś dziwne rdzawe zacieki wyszły na białych trampkach 🤔 ale 6 rano to nie jest dobry czas na dopieranie butów więc zajmę się tym później 😂 miłego dnia kochane🌈🌈🌈

hejka 😃 ja w sobotę pomagałam mamie w słodkim biznesie, a wczoraj byłam najpierw z mężem na rowerach (super było🌞), potem z siostrą w kościele na mszy z modlitwą o uzdrowienie (ciekawe doświadczenie) a następnie na pedicure (w ramach przygotowania do wyjazdu). Uprasowałam też rzeczy So zabrania na wyjazd i uprałam 5 par butów😅 byłam z siebie dumna bo zrobiłam wszystko co chciałam. Jedynie smuteczek dzis bo widziałam rano, że mi jakieś dziwne rdzawe zacieki wyszły na białych trampkach 🤔 ale 6 rano to nie jest dobry czas na dopieranie butów więc zajmę się tym później 😂 miłego dnia kochane🌈🌈🌈
Koleżanka sprzedała mi teraz tip, żeby żółte plamy z trampek spierać papką z sody oczyszczonej i wody 💪 widziałam dzisiaj te jej buciki i biel jak nowiutkie

Koleżanka sprzedała mi teraz tip, żeby żółte plamy z trampek spierać papką z sody oczyszczonej i wody 💪 widziałam dzisiaj te jej buciki i biel jak nowiutkie
No właśnie używałam sody i naprawdę nie mam pojęcia co to wylazło jakby z tego buta🤔 później będę analizować 🧐

reklama
Do góry