reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Mam wyjątkowy dar do niszczenia butów więc za taką cenę odpada 🙈😂
Ja kupiłam białe pumy i fakt są śnieżne i mają tylko srebrny akcent. Ale w zyciu nie mialam tak niewygodnych butów jak te. Mam chyba za szeroką stopę, bo zawsze nacieram sobie w naszerszym miejscu stopę🤣
Z moich najwygodniejszych butów dotychczas były nike 5 lat je miałam.

Załączniki

• Screenshot_20230521_223323_Allegro.jpg
    Screenshot_20230521_223323_Allegro.jpg
    76,5 KB · Wyświetleń: 69
  • Screenshot_20230521_224038_Chrome.jpg
    Screenshot_20230521_224038_Chrome.jpg
    183,5 KB · Wyświetleń: 71
Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny!
Obudziłam się jak na kacu, z tkliwym podbrzuszem...i temperatura mega w dół. Zalało mnie ciągnącym śluzem i już wiem, że pewnie owulacja dopiero dziś lub jutro. I moje 30% zjechało do 5%, bo stosunek był w sobotę wieczorem. Ale to nic 31.05 będę 7 lub 8 dni po i zatestuję na pewno, nie tracąc nadziei, że zawsze jakieś szanse są.😁😁😁 zarażam Was optymizmem i nakazuję, by żadna już nie dostała @.

Załączniki

• Screenshot_20230522_063244_Flo.jpg
    Screenshot_20230522_063244_Flo.jpg
    105,5 KB · Wyświetleń: 55
Ostatnia edycja:
Ja kupiłam białe pumy i fakt są śnieżne i mają tylko srebrny akcent. Ale w zyciu nie mialam tak niewygodnych butów jak te. Mam chyba za szeroką stopę, bo zawsze nacieram sobie w naszerszym miejscu stopę🤣
Z moich najwygodniejszych butów dotychczas były nike 5 lat je miałam.
Dziękuje. Ja znowuż mam baardzo wąską stopę i dużo butów lata na mojej stopie ;) Już zamówiłam z Jenny Fairy i z Gino rossi bo jest promka w ccc 😁 zobaczymy czy mi, któras para podejdzie

reklama
Dzień dobry dziewczęta 😊 Mało mnie to było w weekend więc opowiadajcie co tam robiłyście 😊
Przy takiej pięknej pogodzie to chyba będziemy tylko o wakacjach dyskutować 😁
Mnie również było mało przez weekend, w sobotę robiliśmy intensywne porządki, a później znajomi wpadli na oglądanie walk. W niedziele za to byliśmy na komunii 😒 nie jestem fanką tego typu imprez szczerze mówiąc 😐 jak wróciliśmy to poszłam spać, po czym wstałam, coś tam zjadłam, coś tam ogarnęłam i punkt 22 poszłam znowu spać 😂

Do góry