reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Mam wyjątkowy dar do niszczenia butów więc za taką cenę odpada 🙈😂
Ja kupiłam białe pumy i fakt są śnieżne i mają tylko srebrny akcent. Ale w zyciu nie mialam tak niewygodnych butów jak te. Mam chyba za szeroką stopę, bo zawsze nacieram sobie w naszerszym miejscu stopę🤣
Z moich najwygodniejszych butów dotychczas były nike 5 lat je miałam.

Załączniki

• Screenshot_20230521_223323_Allegro.jpg
    Screenshot_20230521_223323_Allegro.jpg
    76,5 KB · Wyświetleń: 66
  • Screenshot_20230521_224038_Chrome.jpg
    Screenshot_20230521_224038_Chrome.jpg
    183,5 KB · Wyświetleń: 68
Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny!
Obudziłam się jak na kacu, z tkliwym podbrzuszem...i temperatura mega w dół. Zalało mnie ciągnącym śluzem i już wiem, że pewnie owulacja dopiero dziś lub jutro. I moje 30% zjechało do 5%, bo stosunek był w sobotę wieczorem. Ale to nic 31.05 będę 7 lub 8 dni po i zatestuję na pewno, nie tracąc nadziei, że zawsze jakieś szanse są.😁😁😁 zarażam Was optymizmem i nakazuję, by żadna już nie dostała @.

Załączniki

• Screenshot_20230522_063244_Flo.jpg
    Screenshot_20230522_063244_Flo.jpg
    105,5 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:
Ja kupiłam białe pumy i fakt są śnieżne i mają tylko srebrny akcent. Ale w zyciu nie mialam tak niewygodnych butów jak te. Mam chyba za szeroką stopę, bo zawsze nacieram sobie w naszerszym miejscu stopę🤣
Z moich najwygodniejszych butów dotychczas były nike 5 lat je miałam.
Dziękuje. Ja znowuż mam baardzo wąską stopę i dużo butów lata na mojej stopie ;) Już zamówiłam z Jenny Fairy i z Gino rossi bo jest promka w ccc 😁 zobaczymy czy mi, któras para podejdzie

reklama
Dzień dobry dziewczęta 😊 Mało mnie to było w weekend więc opowiadajcie co tam robiłyście 😊
Przy takiej pięknej pogodzie to chyba będziemy tylko o wakacjach dyskutować 😁
Mnie również było mało przez weekend, w sobotę robiliśmy intensywne porządki, a później znajomi wpadli na oglądanie walk. W niedziele za to byliśmy na komunii 😒 nie jestem fanką tego typu imprez szczerze mówiąc 😐 jak wróciliśmy to poszłam spać, po czym wstałam, coś tam zjadłam, coś tam ogarnęłam i punkt 22 poszłam znowu spać 😂

Do góry