reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

jest dużo wspaniałych policjantów 🤣 nie no.. trochę się cieszę ze wracam, bo już mi się mega nudzi, dni lecą powoli a tak to będzie praca i czas szybciej będzie leciał
Jak przypadkiem się załapałam na tą paradę w sobotę i widzialam jak chłopaki stoją w słońcu to mi ich żal było. Nie rozumiem czemu nie można zmienić mundurów letnich tak jak mają w Hiszpanii na krótkie.

reklama
Ja jak mam wolne to chce do pracy, a jak jestem w pracy to chce wolne 🫠 praca z ludźmi to wyzwania, pozytywne wibracje, gdy rozwiąże się sprawę dobrze i każda ze stron jest zadowolona.
Ale z drugiej strony roszczeniowość w stosunku do mnie zabiera mi energię. Każdy myśli, że jestem wróżką i spełnię każde życzenie.
Pracuję jako koordynator i deleguję ludzi do pracy oraz dbam o kontakty z tymi od pracy. Jestem w środku, a wszystkim muszę dogodzić. Nieraz to wygląda tak:
tom hiddleston face GIF

Ja jak mam wolne to chce do pracy, a jak jestem w pracy to chce wolne 🫠 praca z ludźmi to wyzwania, pozytywne wibracje, gdy rozwiąże się sprawę dobrze i każda ze stron jest zadowolona.
Ale z drugiej strony roszczeniowość w stosunku do mnie zabiera mi energię. Każdy myśli, że jestem wróżką i spełnię każde życzenie.
Pracuję jako koordynator i deleguję ludzi do pracy oraz dbam o kontakty z tymi od pracy. Jestem w środku, a wszystkim muszę dogodzić. Nieraz to wygląda tak:
tom hiddleston face GIF
Najgorzej użerać się z ludźmi. Strasznie niewdzięczna praca 😪

Dzień dobry dziewczęta 😊 Mało mnie to było w weekend więc opowiadajcie co tam robiłyście 😊
Przy takiej pięknej pogodzie to chyba będziemy tylko o wakacjach dyskutować 😁
my spędziliśmy sobotę ze znajomymi których dawno nie widzieliśmy więc było super a w niedzielę mieliśmy jechać poznać 5dniowego bratanka ale w sumie w końcu spasowalismy. Na szczęście bo akurat tego dnia też okresu dostałam

Można mi wpisać 🩸 (ale tym razem nie jest to dramat więc spoko)

To jeszcze może kolejnym żal postem wlecę😁😂
Wczoraj kuzynka poprosiła mnie o zostanie matką chrzestną dla jej córeczki. Gryzie mnie fakt, że zostałam poproszona o to wiadomością na messengerze. Zastanawiam się, czy gryzie mnie to, bo jestem tradycjonalistką i kultura wymaga, by zrobić to osobiście/ czy świat poszedł tak do przodu, że robię dramę, a to już normalne, że takie sprawy załatwia się przez fejsa?
Potrzebuje obiektywnej opinii 😁

To jeszcze może kolejnym żal postem wlecę😁😂
Wczoraj kuzynka poprosiła mnie o zostanie matką chrzestną dla jej córeczki. Gryzie mnie fakt, że zostałam poproszona o to wiadomością na messengerze. Zastanawiam się, czy gryzie mnie to, bo jestem tradycjonalistką i kultura wymaga, by zrobić to osobiście/ czy świat poszedł tak do przodu, że robię dramę, a to już normalne, że takie sprawy załatwia się przez fejsa?
Potrzebuje obiektywnej opinii 😁
Nie, to nie jest normalne a jestem młodą, "nowoczesną" osobą 👀 O takie rzeczy powinno pytać się osobiście, szczególnie że bycie chrzestnym to nie lada wyzwanie finansowe w oczach społeczeństwa 😅

reklama
Do góry