reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
dzięki 😘 już przesłałam kucharzowi z prośbą o realizację😅 przepis fachowy, wyczerpane wszystkie ewentualne dodatkowe pytania poza jednym- jak długo można to przechowywać? Chyba, że jest tak pyszne, że nie ma takiego dylematu 😋
Teoretycznie po tyndalizacji można rok bez lodówki. Ale u mnie nigdy nie wytrzymała nawet połowy tego czasu :D

Niestety, ale tak jest.
I jak mnie denerwuje fakt, że takim się udaje od razu. Nie życzę nikomu źle. Nie życzę komuś tego co mnie spotyka, bo to koszmar.
Jednak poziom wkurwienia wzrasta sam.
A potem wykład jak to oni po prostu na luzie podchodzą do wszystkiego i powinniśmy wrzucić na luzik i będzie. Mhm, zachodziliśmy i traciliśmy. A jak wreszcie doszłam do jakiejś diagnozy, to i tak stwierdzila, że to wina braku luzu i po co brać te wszystkie leki. Widocznie nie mogę teraz.
Eh, a u nas sytuacja z dzisiaj: wczoraj u córki od koleżanki z pracy byli znajomi, jeden syneczek się źle poczuł. Koleżanka zadzwoniła po mamę tego chłopca, ta powiedziała, że przyjedzie z babcią. Przyjechały, a ta matka do męża tej mojej koleżanki: „Ma pan piwo?” Matka ma odebrane prawa rodzicielskie, alkoholiczka, babcia zajmuje się wnukiem. Ręce opadają, myślę (mogę się oczywiście mylić), ta pani nie miała problemu, żeby zajść w ciążę. Nagle mnie taki depresyjny nastrój złapał, że kobieta tak nie dba o siebie, a jednak dziecko ma. My dmuchamy na siebie, odżywiamy się zdrowo i kij z tego wychodzi.
Do końca dniówki już miałam humor zepsuty. Sorry, też musiałam wylać żale.

no ogólnie właśnie staram się pochylać, bo chce wiekszy nacisk na poślady.
A np na tej nodze, gdzie poślad pali bardziej to cieżej mi utrzymać równowagę
Podsyłam screeny z mojej apki. Nie czytałam bo mi się nie chciało ale może coś Ci podpowie 😁

Załączniki

• Screenshot_2023-05-15-22-16-25-210_body.by.satinva.jpg
    Screenshot_2023-05-15-22-16-25-210_body.by.satinva.jpg
    475,9 KB · Wyświetleń: 62
  • Screenshot_2023-05-15-22-16-36-850_body.by.satinva.jpg
    Screenshot_2023-05-15-22-16-36-850_body.by.satinva.jpg
    381,5 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Do góry