aurii_orelii
Fanka BB :)
Jezu ja też czekam na @ ale nic a nic mnie nie wkurza dziwneNiech ta @ nadejdzie bo mnie wszystko wkurwia ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jezu ja też czekam na @ ale nic a nic mnie nie wkurza dziwneNiech ta @ nadejdzie bo mnie wszystko wkurwia ...
rozumiem go! Serio ma to sensWracam z pilatesu po 21, wchodzę do domu, patrzę stary siedzi na kanapie w kapturze na głowie.
Ja: A po co Ci ten kaptur?
Stary: Bo mnie głowa boli.
?
Odkąd mam jej apkę ćwiczę regularnie w domu. Wcześniej wszystkie na YT mi się szybko nudziły i efekt był marnyO obserwuje ją na insta!
Ale, że co? Mniej boli wtedy czy jakrozumiem go! Serio ma to sens
Pjona! Ja też miałam 29 w zasadzie 28, dzień po ślubie 29tak jak też tu był ostatnio temat, ze ja to mam i myśli, ze może ja wcale nie chce mieć dzieci. Zaczynam się zastanawiać z jakich pobidek zaczełam starania. I serio, oprócz tego, że jestem rodzinną osobą i zawsze chciałam założyć rodzinę to dużą rolę w tej decyzji zagrał wiek (jak wyszlam za mąż miałam 29 lat, więc najwyższa pora) i to, że po prostu "taka kolej rzeczy"...
ja ćwiczę od lutego z różnymi kanałami na yt i właśnie przeżywam kryzys to znaczy ćwiczę, ale zajebiście mi się nie chceOdkąd mam jej apkę ćwiczę regularnie w domu. Wcześniej wszystkie na YT mi się szybko nudziły i efekt był marny
Ale słodziutko śpi!Mój pies się z Ciebie śmieje
tak, pozwala sie odciąć od bodźców zewnętrznych, poza tym dotykanie głowy czymś (tutaj materiał - kaptur) moze działac kojąco na bóle napięciowe, a często i migrenowe (niektórzy migrenowcy czują pewną ulgę podczas polewania głowy ciepłą lub zimną wodą)Ale, że co? Mniej boli wtedy czy jak
Prawie ...myślałam, ze ma pysio na takiej włochatej nodze