reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
dzięki 😘 już przesłałam kucharzowi z prośbą o realizację😅 przepis fachowy, wyczerpane wszystkie ewentualne dodatkowe pytania poza jednym- jak długo można to przechowywać? Chyba, że jest tak pyszne, że nie ma takiego dylematu 😋
Teoretycznie po tyndalizacji można rok bez lodówki. Ale u mnie nigdy nie wytrzymała nawet połowy tego czasu :D

Niestety, ale tak jest.
I jak mnie denerwuje fakt, że takim się udaje od razu. Nie życzę nikomu źle. Nie życzę komuś tego co mnie spotyka, bo to koszmar.
Jednak poziom wkurwienia wzrasta sam.
A potem wykład jak to oni po prostu na luzie podchodzą do wszystkiego i powinniśmy wrzucić na luzik i będzie. Mhm, zachodziliśmy i traciliśmy. A jak wreszcie doszłam do jakiejś diagnozy, to i tak stwierdzila, że to wina braku luzu i po co brać te wszystkie leki. Widocznie nie mogę teraz.
Eh, a u nas sytuacja z dzisiaj: wczoraj u córki od koleżanki z pracy byli znajomi, jeden syneczek się źle poczuł. Koleżanka zadzwoniła po mamę tego chłopca, ta powiedziała, że przyjedzie z babcią. Przyjechały, a ta matka do męża tej mojej koleżanki: „Ma pan piwo?” Matka ma odebrane prawa rodzicielskie, alkoholiczka, babcia zajmuje się wnukiem. Ręce opadają, myślę (mogę się oczywiście mylić), ta pani nie miała problemu, żeby zajść w ciążę. Nagle mnie taki depresyjny nastrój złapał, że kobieta tak nie dba o siebie, a jednak dziecko ma. My dmuchamy na siebie, odżywiamy się zdrowo i kij z tego wychodzi.
Do końca dniówki już miałam humor zepsuty. Sorry, też musiałam wylać żale.

no ogólnie właśnie staram się pochylać, bo chce wiekszy nacisk na poślady.
A np na tej nodze, gdzie poślad pali bardziej to cieżej mi utrzymać równowagę
Podsyłam screeny z mojej apki. Nie czytałam bo mi się nie chciało ale może coś Ci podpowie 😁

Załączniki

• Screenshot_2023-05-15-22-16-25-210_body.by.satinva.jpg
    Screenshot_2023-05-15-22-16-25-210_body.by.satinva.jpg
    475,9 KB · Wyświetleń: 64
  • Screenshot_2023-05-15-22-16-36-850_body.by.satinva.jpg
    Screenshot_2023-05-15-22-16-36-850_body.by.satinva.jpg
    381,5 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Do góry