reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Masz może jeszcze te suple? Bo widzę na necie wypisany skład ale nie ma dokładnych dawek. Jeśli tak to czy mogłabyś dodać zdjęcie?

Musisz zjechać prawie na sam dół i jest tam taka tabelka

wiesz on na bank też się stresował, to nic dziwnego, ale to jest taki typ - trzeba to idę robię, nie narzekam nad swoim losem. Ale wiem, ze to nie było łatwe dla niego.
Pamiętam jak wrócił z wizyty u andro straumatyzowany bo obcy facet go po jajach macał 😂 a ja nie miałam serca mu powiedzieć, że z reguły to i palec w dupsko wsadzają xD
ja mojemu wspomniałam, że będzie usg ale o palcu przemilczałam. Z trzy dni dramatyzował po wizycie, że miał palca w dupie 🤣

Dziewczyny, sory , że ja Was tak od wczoraj spamuje , ale mam jeszcze 2 pytania do Was, zanim mąż odwiedzi androloga i obiecuje, że już nie będę Was maltretowała.
Przepraszam z góry ,jeśli są to głupie pytania z dupy , ale ja na prawde jestem zielona w tym temacie nasienia i wiele rzeczy nie rozumiem. W załącznik dodałam pewną info .
I pytanie 1 wobec tego czy to oznacza, że ta lepkość i upłynnienie zawsze się ze sobą wiążą, w sensie czy np. Jeden parametr może wyjść ok a drugi nie, czy to raczej idzie w parze że sobą zawsze? I np to odpowiednie nawodnienie może okazać się ważne w obu tych parametrach?

I pyt. Nr 2 co oznacza, że przyczyną może być stan zapalny? Czy to bardziej dotyczy ogólnie organizmu czy chodzi o stan zapalny organów rodnych albo spraw urologicznych w sensie bakteryjnym?

Jeszcze raz sory , jeśli te pytania są głupie.

Załączniki

• Screenshot_20230504_170118_Chrome.jpg
    Screenshot_20230504_170118_Chrome.jpg
    231,2 KB · Wyświetleń: 49
Dziewczyny, sory , że ja Was tak od wczoraj spamuje , ale mam jeszcze 2 pytania do Was, zanim mąż odwiedzi androloga i obiecuje, że już nie będę Was maltretowała.
Przepraszam z góry ,jeśli są to głupie pytania z dupy , ale ja na prawde jestem zielona w tym temacie nasienia i wiele rzeczy nie rozumiem. W załącznik dodałam pewną info .
I pytanie 1 wobec tego czy to oznacza, że ta lepkość i upłynnienie zawsze się ze sobą wiążą, w sensie czy np. Jeden parametr może wyjść ok a drugi nie, czy to raczej idzie w parze że sobą zawsze? I np to odpowiednie nawodnienie może okazać się ważne w obu tych parametrach?

I pyt. Nr 2 co oznacza, że przyczyną może być stan zapalny? Czy to bardziej dotyczy ogólnie organizmu czy chodzi o stan zapalny organów rodnych albo spraw urologicznych w sensie bakteryjnym?

Jeszcze raz sory , jeśli te pytania są głupie.
1 pytanie : nie zawsze się wiążą, może być np zwiększoną lepkość a upłynnienie ok
2. Myślę, że chyba bardziej chodzi o stan zapalny narządów np. Prostata, bakterie w moczu, w nasieniu itp ale tu to takie moje myśli

1 pytanie : nie zawsze się wiążą, może być np zwiększoną lepkość a upłynnienie ok
2. Myślę, że chyba bardziej chodzi o stan zapalny narządów np. Prostata, bakterie w moczu, w nasieniu itp ale tu to takie moje myśli
Oooo... to dobrze, że zrobił też badanie moczu i posiew na bakterie, wyniki mają być do tygodnia, to się na pewno też przyda na wizytę.

reklama
Do góry