A
anule22
Gość
Ale to nie objaw ciąży?HeheBoli bo jest po owulacji. Piękniecie lub wypływający płyn przy tym mógł podrażnić jajnik stąd ból. Jeśli się nasili z czasem to do lekarza, żeby sprawdzić czy nie ma cysty.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale to nie objaw ciąży?HeheBoli bo jest po owulacji. Piękniecie lub wypływający płyn przy tym mógł podrażnić jajnik stąd ból. Jeśli się nasili z czasem to do lekarza, żeby sprawdzić czy nie ma cysty.
no ciąża dzień po owulacji chyba jest niemożliwaAle to nie objaw ciąży?Hehe
Niestety na pewno nieAle to nie objaw ciąży?Hehe
Śmieje się ale nie wiedziałam dlaczego mnie bolino ciąża dzień po owulacji chyba jest niemożliwa
a czym masz potwierdzoną owu?Smu
Śmieje się ale nie wiedziałam dlaczego mnie boli
Nikt nie chce ze mną rozmawiać i życiowych tematach Tesknie za TobąCo to za wywoływanie mnie tutaj? Nie ma kto o pisać?
Normalnie aż poczułam, że Wam mnie brakuje i nadrobiłam te prawie 90 stron
Już jestemNikt nie chce ze mną rozmawiać i życiowych tematach Tesknie za Tobą
Popieram, za dużo tych pauzujących@Brownie1992 jeszcze zmarszczek mimicznych dostaniesz do chichrania się do ekranu i będziesz chciała się mnie stąd pozbyć A że moje jajniki nie chcą współpracować to tak łatwo się mnie nie pozbędziesz
A! Jednocześnie deklaruję, że po monitoringu za tydzień wpiszę się na testowanie. Obiecuję