reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Odnośnie badań nasienia. Ja byłam z mężem. W życiu się tak nie usmiałam jak byliśmy po.
Mój zadaniowiec więc mu powiedziałam, że wtedy i wtedy idziesz na badanie. Ok. Zapytał czy mogę iść z nim. Zgodziłam się.

Ja się stresowałam (on w ogóle) i przyszłam do recepcji mówiąc, że byliśmy umówieni na badanie nasienia. Na co babka: chyba PAN był umówiony 😂

W pokoiku telewizor jakieś płyty. Czerwona skórzana kanapa i gazety z gołymi babami chyba z lat 90. Jedna czarna kobitka taka obleśna z cycami poniżej pępka i mój mówi, że jakby miał się masturbować do takich gazet to by mu prędzej wklęsł niż stanął 😂

Co to za wywoływanie mnie tutaj? 😂 Nie ma kto o 💩 pisać? 🤣🤣🤣
Normalnie aż poczułam, że Wam mnie brakuje i nadrobiłam te prawie 90 stron :D
Happy Ice Cream GIF by Tarver
Nikt nie chce ze mną rozmawiać i życiowych tematach 😭😭😭 Tesknie za Tobą 😘

reklama
@Brownie1992 jeszcze zmarszczek mimicznych dostaniesz do chichrania się do ekranu i będziesz chciała się mnie stąd pozbyć :D A że moje jajniki nie chcą współpracować to tak łatwo się mnie nie pozbędziesz :D
A! Jednocześnie deklaruję, że po monitoringu za tydzień wpiszę się na testowanie. Obiecuję :)
Popieram, za dużo tych pauzujących 🙂

Do góry