reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Masz może jeszcze te suple? Bo widzę na necie wypisany skład ale nie ma dokładnych dawek. Jeśli tak to czy mogłabyś dodać zdjęcie?

Musisz zjechać prawie na sam dół i jest tam taka tabelka

wiesz on na bank też się stresował, to nic dziwnego, ale to jest taki typ - trzeba to idę robię, nie narzekam nad swoim losem. Ale wiem, ze to nie było łatwe dla niego.
Pamiętam jak wrócił z wizyty u andro straumatyzowany bo obcy facet go po jajach macał 😂 a ja nie miałam serca mu powiedzieć, że z reguły to i palec w dupsko wsadzają xD
ja mojemu wspomniałam, że będzie usg ale o palcu przemilczałam. Z trzy dni dramatyzował po wizycie, że miał palca w dupie 🤣

Dziewczyny, sory , że ja Was tak od wczoraj spamuje , ale mam jeszcze 2 pytania do Was, zanim mąż odwiedzi androloga i obiecuje, że już nie będę Was maltretowała.
Przepraszam z góry ,jeśli są to głupie pytania z dupy , ale ja na prawde jestem zielona w tym temacie nasienia i wiele rzeczy nie rozumiem. W załącznik dodałam pewną info .
I pytanie 1 wobec tego czy to oznacza, że ta lepkość i upłynnienie zawsze się ze sobą wiążą, w sensie czy np. Jeden parametr może wyjść ok a drugi nie, czy to raczej idzie w parze że sobą zawsze? I np to odpowiednie nawodnienie może okazać się ważne w obu tych parametrach?

I pyt. Nr 2 co oznacza, że przyczyną może być stan zapalny? Czy to bardziej dotyczy ogólnie organizmu czy chodzi o stan zapalny organów rodnych albo spraw urologicznych w sensie bakteryjnym?

Jeszcze raz sory , jeśli te pytania są głupie.

Załączniki

• Screenshot_20230504_170118_Chrome.jpg
    Screenshot_20230504_170118_Chrome.jpg
    231,2 KB · Wyświetleń: 47
Dziewczyny, sory , że ja Was tak od wczoraj spamuje , ale mam jeszcze 2 pytania do Was, zanim mąż odwiedzi androloga i obiecuje, że już nie będę Was maltretowała.
Przepraszam z góry ,jeśli są to głupie pytania z dupy , ale ja na prawde jestem zielona w tym temacie nasienia i wiele rzeczy nie rozumiem. W załącznik dodałam pewną info .
I pytanie 1 wobec tego czy to oznacza, że ta lepkość i upłynnienie zawsze się ze sobą wiążą, w sensie czy np. Jeden parametr może wyjść ok a drugi nie, czy to raczej idzie w parze że sobą zawsze? I np to odpowiednie nawodnienie może okazać się ważne w obu tych parametrach?

I pyt. Nr 2 co oznacza, że przyczyną może być stan zapalny? Czy to bardziej dotyczy ogólnie organizmu czy chodzi o stan zapalny organów rodnych albo spraw urologicznych w sensie bakteryjnym?

Jeszcze raz sory , jeśli te pytania są głupie.
1 pytanie : nie zawsze się wiążą, może być np zwiększoną lepkość a upłynnienie ok
2. Myślę, że chyba bardziej chodzi o stan zapalny narządów np. Prostata, bakterie w moczu, w nasieniu itp ale tu to takie moje myśli

1 pytanie : nie zawsze się wiążą, może być np zwiększoną lepkość a upłynnienie ok
2. Myślę, że chyba bardziej chodzi o stan zapalny narządów np. Prostata, bakterie w moczu, w nasieniu itp ale tu to takie moje myśli
Oooo... to dobrze, że zrobił też badanie moczu i posiew na bakterie, wyniki mają być do tygodnia, to się na pewno też przyda na wizytę.

reklama
Do góry