reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Co to za wywoływanie mnie tutaj? 😂 Nie ma kto o 💩 pisać? 🤣🤣🤣
Normalnie aż poczułam, że Wam mnie brakuje i nadrobiłam te prawie 90 stron :D
Happy Ice Cream GIF by Tarver
bo bardzo brakuje! Co u Ciebie?

reklama
Mój to już ma gdzieś. Jak robił badania w prywatnej klinice to tam pokój jakiś na końcu korytarza. wyciszony. A na NFZ to normalnie pokój taki, ze mówi, że on se konia wali a tu ludzie pod drzwiami sie śmieją i gadają :D nie wpsominając, że nie ma zżadnego okienka na zostawienie spermy, tylko trzeba wyjść z tą próbką i radośnie się przeparadować przez korytarz :D ale już mu to obojętne było. Też zadaniowo podchodzi.
Jeny ja podziwiam Twojego męża i wszystkich waszych którzy mają takie podejście, bo jak miałam okazję od blisko tygodnia obserwować mojego , jak on to przeżywa ( od momentu ustalenia daty) to naprawdę szacunek, ale każdy jest inny wiadomo- ja na prawdę mocno to przeżyłam, te jego nerwy, stres to chyba rok z życia , krócej przez to wszystko.

Jak już mnie tutaj trochę nie było to ciekawostkę Wam zapodam:
1683049202912.png

Jak tam Wasi pracodawcy w tym zakresie? ;)

Może spróbuje kurkuminę. Ja póki co biorę witaminy prenatalne z kwasem foliowym, omega 3 + dha, inozytol, magnez, niepokalanek, witamina d3+k2
Ja zamiast tych prenatalnych brałam to FertimeMe , SmartMe ma fajny skład poczytaj sobie

A ile cykle byłaś na tym?
Jakos 3 cykle i cionsz
a jaki to był magnez i wit C? Ja jestem na taurynian magnezu ale nie wiem czy nie lepszy by był cytrynian 🤷🏻‍♀️

Takie mam

Jeny ja podziwiam Twojego męża i wszystkich waszych którzy mają takie podejście, bo jak miałam okazję od blisko tygodnia obserwować mojego , jak on to przeżywa ( od momentu ustalenia daty) to naprawdę szacunek, ale każdy jest inny wiadomo- ja na prawdę mocno to przeżyłam, te jego nerwy, stres to chyba rok z życia , krócej przez to wszystko.
wiesz on na bank też się stresował, to nic dziwnego, ale to jest taki typ - trzeba to idę robię, nie narzekam nad swoim losem. Ale wiem, ze to nie było łatwe dla niego.
Pamiętam jak wrócił z wizyty u andro straumatyzowany bo obcy facet go po jajach macał 😂 a ja nie miałam serca mu powiedzieć, że z reguły to i palec w dupsko wsadzają xD

Mogłabyś podesłać link do tego? Bo wyskakują mi jakieś różne suple i nie wiem który to.

Tego nawet całego nie zużyłam

Tego nawet całego nie zużyłam

Dziękuję bardzo 🙈 a ten olej brałaś cały cykl ?

reklama
wiesz on na bank też się stresował, to nic dziwnego, ale to jest taki typ - trzeba to idę robię, nie narzekam nad swoim losem. Ale wiem, ze to nie było łatwe dla niego.
Pamiętam jak wrócił z wizyty u andro straumatyzowany bo obcy facet go po jajach macał 😂 a ja nie miałam serca mu powiedzieć, że z reguły to i palec w dupsko wsadzają xD
To ja mu nawet nic nie mówię jak to wygląda, bo mi się rozmyśli i wcale nie pójdzie.... poważnie😁

Do góry