Bolilol
Fanka BB :)
bo bardzo brakuje! Co u Ciebie?Co to za wywoływanie mnie tutaj? Nie ma kto o pisać?
Normalnie aż poczułam, że Wam mnie brakuje i nadrobiłam te prawie 90 stron
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bo bardzo brakuje! Co u Ciebie?Co to za wywoływanie mnie tutaj? Nie ma kto o pisać?
Normalnie aż poczułam, że Wam mnie brakuje i nadrobiłam te prawie 90 stron
Jeny ja podziwiam Twojego męża i wszystkich waszych którzy mają takie podejście, bo jak miałam okazję od blisko tygodnia obserwować mojego , jak on to przeżywa ( od momentu ustalenia daty) to naprawdę szacunek, ale każdy jest inny wiadomo- ja na prawdę mocno to przeżyłam, te jego nerwy, stres to chyba rok z życia , krócej przez to wszystko.Mój to już ma gdzieś. Jak robił badania w prywatnej klinice to tam pokój jakiś na końcu korytarza. wyciszony. A na NFZ to normalnie pokój taki, ze mówi, że on se konia wali a tu ludzie pod drzwiami sie śmieją i gadają nie wpsominając, że nie ma zżadnego okienka na zostawienie spermy, tylko trzeba wyjść z tą próbką i radośnie się przeparadować przez korytarz ale już mu to obojętne było. Też zadaniowo podchodzi.
Zakuwam Zapisałam się na monitoring, żrę lamettę i jakoś się toczybo bardzo brakuje! Co u Ciebie?
Ja zamiast tych prenatalnych brałam to FertimeMe , SmartMe ma fajny skład poczytaj sobieMoże spróbuje kurkuminę. Ja póki co biorę witaminy prenatalne z kwasem foliowym, omega 3 + dha, inozytol, magnez, niepokalanek, witamina d3+k2
Jakos 3 cykle i cionszA ile cykle byłaś na tym?
a jaki to był magnez i wit C? Ja jestem na taurynian magnezu ale nie wiem czy nie lepszy by był cytrynian
Ja zamiast tych prenatalnych brałam to FertimeMe , SmartMe ma fajny skład poczytaj sobie
Jakos 3 cykle i cionsz
OstroVit Cytrynian Magnezu 200 g
Magnesium Citrate, magnez, niedobór magnezu, skurcz, koncentracja, zmęczenie, układ nerwowy, naturalny, magniostrovit.com
Takie mam
wiesz on na bank też się stresował, to nic dziwnego, ale to jest taki typ - trzeba to idę robię, nie narzekam nad swoim losem. Ale wiem, ze to nie było łatwe dla niego.Jeny ja podziwiam Twojego męża i wszystkich waszych którzy mają takie podejście, bo jak miałam okazję od blisko tygodnia obserwować mojego , jak on to przeżywa ( od momentu ustalenia daty) to naprawdę szacunek, ale każdy jest inny wiadomo- ja na prawdę mocno to przeżyłam, te jego nerwy, stres to chyba rok z życia , krócej przez to wszystko.
Mogłabyś podesłać link do tego? Bo wyskakują mi jakieś różne suple i nie wiem który to.
Suplement diety na poprawę i utrzymanie zdrowej skóry SmartMe Health Labs Care ✔️ Nutridome.pl
Wybrane składniki produktu i ich właściwościOlej z wiesiołkaWażny dla zdrowej, bezproblemowej skóry.Pomaga w utrzymaniu...nutridome.pl
Health Labs Care - FertileMe Complex, na płodność dla kobiet, 30 kapsułek i 30 saszetek - skład, cena, opinie | iZielnik.pl
Sprawdź Health Labs Care - FertileMe Complex, na płodność dla kobiet, 30 kapsułek i 30 saszetek w sklepie zielarskim iZielnik.pl Niskie ceny, fachowe opinie, profesjonalne doradztwo. Dostępna darmowa wysyłka! Sklep zielarski iZielnik.pl ZAPRASZA!!!www.izielnik.pl
Tego nawet całego nie zużyłam
To ja mu nawet nic nie mówię jak to wygląda, bo mi się rozmyśli i wcale nie pójdzie.... poważniewiesz on na bank też się stresował, to nic dziwnego, ale to jest taki typ - trzeba to idę robię, nie narzekam nad swoim losem. Ale wiem, ze to nie było łatwe dla niego.
Pamiętam jak wrócił z wizyty u andro straumatyzowany bo obcy facet go po jajach macał a ja nie miałam serca mu powiedzieć, że z reguły to i palec w dupsko wsadzają xD