reklama
Brownie1992
Moderator
Kurva jak nie zrobimy dziecka to chociaż botoks sobie jebne@Brownie1992 jeszcze zmarszczek mimicznych dostaniesz od chichrania się do ekranu i będziesz chciała się mnie stąd pozbyć A że moje jajniki nie chcą współpracować to tak łatwo się mnie nie pozbędziesz
A! Jednocześnie deklaruję, że po monitoringu za tydzień wpiszę się na testowanie. Obiecuję
Oby Twoje jajniki nakluły więcej jajeczek niż moje!
Brownie1992
Moderator
Coś jest nie halo ewidentnie. A Ty miałaś usuwanego polipa? Bo kojarzę zapalenie endometrium i antybiotykoterapię.Mnie srogo nawalał jajnior po owu i uwaga: mam plamienia od 3dpo do teraz. Jest progres. W drugą stronę. Czyli regres. Teraz plamienia nie mam od 6dpo, tylko od 3dpo. Fajnie
Avy
Fanka BB :)
Mnie na botoks nie stać, zbieram na in vitroKurva jak nie zrobimy dziecka to chociaż botoks sobie jebne
Oby Twoje jajniki nakluły więcej jajeczek niż moje!
Moje to mogą nakluć i dziesięć pęcherzyków ale kij wie czy jakieś jajo tam siedzi w którymkolwiek Jeśli jakimś kosmicznym cudem uda mi się zajść w tym cyklu to będzie to najbardziej zestresowane dziecko we wszechświecie
LadyCaro
nie miałam polipów.Coś jest nie halo ewidentnie. A Ty miałaś usuwanego polipa? Bo kojarzę zapalenie endometrium i antybiotykoterapię.
W dupie mam to już, serio, widocznie 'taka moja uroda'.
Brownie1992
Moderator
Mnie na razie ani na botoks ani na in vitroMnie na botoks nie stać, zbieram na in vitro
Moje to mogą nakluć i dziesięć pęcherzyków ale kij wie czy jakieś jajo tam siedzi w którymkolwiek Jeśli jakimś kosmicznym cudem uda mi się zajść w tym cyklu to będzie to najbardziej zestresowane dziecko we wszechświecie
Ale jak trzeba będzie to na in vitro się nazbiera. Trzeba walczyć i się nie poddawać. Pieniądze raz sa a raz ich nie ma. A, że widzialam wczoraj 3 bociany to jestem pozytywnie nakręcona
anyżowa
Ja sobie przypominam , że kiedyś miałam plamienie w 3 dni po owu, i to była żywa krew, też jestem ciekawa co to mogło oznaczać, ale to była jednorazowa sytuacja..nie miałam polipów.
Avy
Będą trojaczki Po jednym od każdego bocianaMnie na razie ani na botoks ani na in vitro
Ale jak trzeba będzie to na in vitro się nazbiera. Trzeba walczyć i się nie poddawać. Pieniądze raz sa a raz ich nie ma. A, że widzialam wczoraj 3 bociany to jestem pozytywnie nakręcona
Ja tam bocianów nie widuję to może dlatego się nie udaje. Myślisz, że mogę sobie na tapetę na pulpicie zdjęcie bociana ustawić to pomoże?
Bolilol
mi też już się nie chce tego drążyć. Jak biopsja wyjdzie ok to oficjalnie zamykam martwienie się plamieniami, w dupie to mamnie miałam polipów.
reklama
Bolilol
całe stado sobie ustaw, takie wiesz, na łące jak stojąBędą trojaczki Po jednym od każdego bociana
Ja tam bocianów nie widuję to może dlatego się nie udaje. Myślisz, że mogę sobie na tapetę na pulpicie zdjęcie bociana ustawić to pomoże?