reklama
Bolilol
Fanka BB :)
wiesz, Twoja sytuacja w tym cyklu jest niestandardowa i możesz mieć jakieś zawirowania. No i zdrowym kobietom też raz na jakiś czas może się zdarzyć cykl bezowulacyjny i to nie jest powód do niepokoju. I jeszcze po trzecie: owulaki w sumie nie muszą ciemnieć, tj. nie musi być tak, że moc wybarwienia stopniowo się zwiększa, dzisiaj 0,05 nie oznacza, że jutro nie będzie pozytywnegoDziękuje pięknie Bo generalnie pomimo że pauzuje to codziennie robię owulaki aby mniej więcej zobaczyć kiedy mogę się spodziewać owulacji po poronieniu (a tym samym zobaczyć jak bardzo rozjechał mi się ten cykl). W czwartek na usg pęcherzyk dopiero 9mm, gin twierdzi że owulka może być mniej więcej za tydzień (co by się mniej więcej pokrywało z moim starym cyklem, gdzie owulacje są ok. 20 dc) ale dziś 18 dc a owulaki wychodzą blade jak moja dupa Premom ledwo ocenia je na 0.05
LadyCaro
Trzymam kciukiDziewczyny u mnie 8dpo i cień na tescie. Wyszedl o czasie, siki nie poranne. Moc testu 10. Jutro jeszcze zatestuje. Jakoś wcześnie by pokazało.
Bolilol
mamy jakiegoś zbiorowego doła tutaj od jakiegoś czasu... Powinnyśmy gdzieś razem wszystkie wyjechać na weekend, myślę, że to by nam pomogłoTez tak mam od kilku tygodni, ale ewidentnie jest to powiązane z gorszym stanem psychicznym z którego ciężko coś jest mi się wyciągnąć. Teraz na wakacjach troszkę lepiej, ale i tak szału nie ma, aż zaczęłam rozumieć męża, który boryka się z ciaglym bólem fizycznym. U nas te wakacje na leniuszka, wiec to tez mi nie pomaga, bo ja potrzebuje dużo ruchu, żeby się wyregulować, a takie leżenie jeszcze bardziej mnie wprowadza w smutek bezczynność wrogiem duszy
Bolilol
a masz może jakiś inny test, innej firmy?Dziewczyny u mnie 8dpo i cień na tescie. Wyszedl o czasie, siki nie poranne. Moc testu 10. Jutro jeszcze zatestuje. Jakoś wcześnie by pokazało.
królowa_kresek😉🙃
Jest optymistycznie, bo idzie w górę. ️️Co myslicie? Bo zwątpiłam i nie kumam, powinien wykres sie wzniesc i trwac tak, az do spadku lub utrzymac sie przy ciazy. @ 6/7 ma byc.
MyszkaMiki30
po owulacji jest skok i temperatury na wyższym poziomie się utrzymują. Mogą się wahać ale są na wyższym poziomie niż w pierwszej fazie. Spada różnie, przed okresem dzień, w czasie okresu, zależyCo myslicie? Bo zwątpiłam i nie kumam, powinien wykres sie wzniesc i trwac tak, az do spadku lub utrzymac sie przy ciazy. @ 6/7 ma byc.
Ice41
Witam w maju dopiero dziś Wczoraj grill u rodziny i jak wróciłam to poszłam spać o 21 jak nigdy. Za dużo powietrza
A ja mam pozytywne nastawienie na ten miesiąc i musi się udać. Poprzedni cykl odpuściłam psychicznie i dobrze zrobiłam, bo tydzień przed okresem spuchłam od ósemki i zdążyłam go wyrwać przed okresem, a ten w końcu nadszedł. Odliczam czas do owu
Trzymam za Nas wszystkie kciuki, nawet jak Wy nie macie na to siły w tym miesiącu
A ja mam pozytywne nastawienie na ten miesiąc i musi się udać. Poprzedni cykl odpuściłam psychicznie i dobrze zrobiłam, bo tydzień przed okresem spuchłam od ósemki i zdążyłam go wyrwać przed okresem, a ten w końcu nadszedł. Odliczam czas do owu
Trzymam za Nas wszystkie kciuki, nawet jak Wy nie macie na to siły w tym miesiącu
reklama
królowa_kresek😉🙃
Ja po siku i pomiarze wypiłam kawę w ogrodzie, posluchałam świergotu ptaszków i wrocilam do łóżka na gnicie do 10. Jakos lewy jajnik dziś czuje, cycki, sutki bolą od kilku dni to tylko kołderka i podusia były moim wyborem nr 1. A teraz smażę pancakes.