Annemis
Fanka BB :)
Mam ale właśnie nie wiem czy dziś go zrobić czy jutro z ranaa masz może jakiś inny test, innej firmy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam ale właśnie nie wiem czy dziś go zrobić czy jutro z ranaa masz może jakiś inny test, innej firmy?
przyznajcie się, która gnije w robocie jak ja?![]()
Potrzymaj siku ze 3 h i zrob kolejny, tak niesmiało cień wyglada, ze mam przeczucie, ze u Ciebie będzie "to" czyli CIONSZ.Mam ale właśnie nie wiem czy dziś go zrobić czy jutro z rana
Trzeba zrobić to spotkanie integracyjnemamy jakiegoś zbiorowego doła tutaj od jakiegoś czasu... Powinnyśmy gdzieś razem wszystkie wyjechać na weekend, myślę, że to by nam pomogło![]()
Nie wygląda zle ten wykres. Spadek 1 dniowy i poszło w gorę, a ile dni masz 2 fazy? Bo u mnie zawsze 14 dnia @ więc mi zostały 4 pomiary do końca.Mój wykres wyglada tak. Nie wiem kiedy dopatrywać się okresu, dwa dni temu spadła temp wczoraj i dzisiaj już wyższa. Może jutro się obniży
Ja bardziej obserwuje ten cykl aby po prostu cokolwiek robićwiesz, Twoja sytuacja w tym cyklu jest niestandardowa i możesz mieć jakieś zawirowania. No i zdrowym kobietom też raz na jakiś czas może się zdarzyć cykl bezowulacyjny i to nie jest powód do niepokoju. I jeszcze po trzecie: owulaki w sumie nie muszą ciemnieć, tj. nie musi być tak, że moc wybarwienia stopniowo się zwiększa, dzisiaj 0,05 nie oznacza, że jutro nie będzie pozytywnego![]()
Ja bym pewnie robiła jeszcze dziś, ale ja mam pierdolca i absolutne zero cierpliwościMam ale właśnie nie wiem czy dziś go zrobić czy jutro z rana
to zależy jak się czujesz na siłach. Bo na innym, innej firmy też może być cień i wtedy będzie wiadomo, że coś jest na rzeczy, a może nie być i wtedy będziesz w rozkroku: czy ten się mylił, czy ten drugi jeszcze nie wykrywa.Mam ale właśnie nie wiem czy dziś go zrobić czy jutro z rana
rozumiem Cię w pełni...Ja bardziej obserwuje ten cykl aby po prostu cokolwiek robićto czekanie na miesiączkę, brak starań, bezczynność - doprowadza mnie to do szału, dlatego robię te owulaki aby COŚ robić nawet jeśli to tylko obserwowanie cyklu
miałam również znowu mierzyć temperaturę ale w związku z majówką nie chce mi się codziennie wstawać o 7, więc już to akurat sobie odpuściłam
Ale nie wiedziałam, że one mogą z dnia na dzień pokazać pozytyw, myślałam że muszą stopniowo się wybarwiac![]()