Annemis
Fanka BB :)
Mam ale właśnie nie wiem czy dziś go zrobić czy jutro z ranaa masz może jakiś inny test, innej firmy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam ale właśnie nie wiem czy dziś go zrobić czy jutro z ranaa masz może jakiś inny test, innej firmy?
przyznajcie się, która gnije w robocie jak ja?
Potrzymaj siku ze 3 h i zrob kolejny, tak niesmiało cień wyglada, ze mam przeczucie, ze u Ciebie będzie "to" czyli CIONSZ.Mam ale właśnie nie wiem czy dziś go zrobić czy jutro z rana
Trzeba zrobić to spotkanie integracyjnemamy jakiegoś zbiorowego doła tutaj od jakiegoś czasu... Powinnyśmy gdzieś razem wszystkie wyjechać na weekend, myślę, że to by nam pomogło
Nie wygląda zle ten wykres. Spadek 1 dniowy i poszło w gorę, a ile dni masz 2 fazy? Bo u mnie zawsze 14 dnia @ więc mi zostały 4 pomiary do końca.Mój wykres wyglada tak. Nie wiem kiedy dopatrywać się okresu, dwa dni temu spadła temp wczoraj i dzisiaj już wyższa. Może jutro się obniży
Ja bardziej obserwuje ten cykl aby po prostu cokolwiek robić to czekanie na miesiączkę, brak starań, bezczynność - doprowadza mnie to do szału, dlatego robię te owulaki aby COŚ robić nawet jeśli to tylko obserwowanie cyklu miałam również znowu mierzyć temperaturę ale w związku z majówką nie chce mi się codziennie wstawać o 7, więc już to akurat sobie odpuściłamwiesz, Twoja sytuacja w tym cyklu jest niestandardowa i możesz mieć jakieś zawirowania. No i zdrowym kobietom też raz na jakiś czas może się zdarzyć cykl bezowulacyjny i to nie jest powód do niepokoju. I jeszcze po trzecie: owulaki w sumie nie muszą ciemnieć, tj. nie musi być tak, że moc wybarwienia stopniowo się zwiększa, dzisiaj 0,05 nie oznacza, że jutro nie będzie pozytywnego
Ja bym pewnie robiła jeszcze dziś, ale ja mam pierdolca i absolutne zero cierpliwościMam ale właśnie nie wiem czy dziś go zrobić czy jutro z rana
to zależy jak się czujesz na siłach. Bo na innym, innej firmy też może być cień i wtedy będzie wiadomo, że coś jest na rzeczy, a może nie być i wtedy będziesz w rozkroku: czy ten się mylił, czy ten drugi jeszcze nie wykrywa.Mam ale właśnie nie wiem czy dziś go zrobić czy jutro z rana
rozumiem Cię w pełni...Ja bardziej obserwuje ten cykl aby po prostu cokolwiek robić to czekanie na miesiączkę, brak starań, bezczynność - doprowadza mnie to do szału, dlatego robię te owulaki aby COŚ robić nawet jeśli to tylko obserwowanie cyklu miałam również znowu mierzyć temperaturę ale w związku z majówką nie chce mi się codziennie wstawać o 7, więc już to akurat sobie odpuściłam
Ale nie wiedziałam, że one mogą z dnia na dzień pokazać pozytyw, myślałam że muszą stopniowo się wybarwiac