reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

reklama
Hejka!
Joluś tule mocno, pierwsze dni rozłąki sa trudne ale potem jakoś to jest zobaczysz.
Styna ale macie upały na tym południu, korzystajcie, korzystajcie, pięknie wyglądasz widziałam zdjęcia na fb:)
Bubbles udanego wyjazdu:)

A ja odebrałam wyniki i tsh z kolei mam zaniżone mam 0,04 a norma jest od 0,26:( Nie wiem co to znaczy w poniedziałek albo wtorek idę do lekarza i zobaczymy co powie, mam nadzieje, że fasolce nic przez to nie będzie.
Jeszcze dwa tygodnie i wszystko będziemy wiedzieć, z jednej strony nie mogę się doczekać a z drugiej bardzo sie boję. A zapomniałam Wam napisać, że dzwoniłam w sprawie tych badań genetycznych naszych Aniołków, niestety nic nie wyszło, co nie znaczy że to nie są genetyczne sprawy, w innych podobnych przypadkach wyniki powychodziły, u nas niestety nie. Nie wiem co mam o tym myśleć

Hej laseczki:*

Joluś kochana trzymaj się tam :* słoneczko :* i jak coś to dzwoń jak Ci smutno będzie i pogadać będziesz chciała :*
Bubbles- brawo brawo za killerka! :))) dozobaczyska kochani :*
Matusia- :* ehh Ty uciekinierko Nasz :D:D :)) :* pisz pisz co u Was :*
Alex- kochanie nie mam pojęcia co znaczą wyniki ale proszę Cię nie przejmuj się i nie martw bo wszystko będzie dobrze :*
Madzik- hop hop kotek ???
23may- witamy ponownie :) trzeba pisać to się wbijesz :);p

Cześć dziewczynki. Dzień dziś nam zleciał mega szybko. Wstaliśmy z Igim po 10tej, ale żeby nie było tak fajnie to od po szóstej nie spaliśmy, chwilę przed 8mą zasnęliśmy ponownie. Chwilę po wstaniu zadzwoniła moja ciotka i tak nam dotrzymywała towarzystwa że po 15tej zakończyłam rozmowę bo Igi zasypiał a z psem musieliśmy wyjść. Po spacerku obiad, potem na chwilę do biedronki poszliśmy a teraz koleżanka u mnie była:)
M dziś w pracy już jest. Nie narzeka:) Czas mu zleci szybko bo 12godzin pracuje.

Poziomka to ile lat miałaś jak Gosię urodziłaś??

Bubbles Pueblo to tu w centrum. A do kiedy zostajecie w Gdyni??

Alex kiepsko z tymi wynikam tarczycowymi,ale wierzę,że dzidzi nic nie będzie.

Matusia
w tyłek dostaniesz za to że nas zaniedbujesz :p

23may
witaj:) a z której części Pl jesteś??

Stynka a no super że sąsiadka pomaga, trochę mi głupio ale z drugiej strony bardzo mi ulżyło. Będę się musiała jakoś odwdzięczyć,tylko że ona nic nie chce:( Koleżanka też właśnie była z grafikiem żebym sobie zaznaczyła jak pracuje i jakbym ją potrzebowała to mam dzwonić (mieszka trzy piętra wyżej)

Futrzaczku :*

Ostatnia edycja:
Jolek wpadniesz w rutyne dnia codziennego i czas szybko zleci:tak:
Mialam 17lat.
Alex bedzie dobrze zobaczysz. trzymam &za wizyte

Musze zrobic morfologie bo chyba moja lekka niedokrwistosc zmienila sie w anemie.
Czuje sie tak zle ze praktycznie caly czas zalegam.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki

Jolus... i ja w tym roku 30.... tez bylam pewna, ze Poziomka to starsza jest!!! :tak:
Poziomka a Ty w koncu w polszy sama z dzeciakami? Dania nie wypalila?

Alex - nic sie nie martw na zapas, stres teraz Ci niepotrzebny, bedzie dobrze, a do dentysty i tak sie wybierz migiem :* ;-)

Bubbles - pewnie na walizkach juz siedzisz kochana?:-p super, ze mozecie nareszcie wybrac sie do rodzinki i znajomych, kogo jeszcze zdazycie odwiedzic? stad ten plan podrozy samochodem?? czy samolocik z pewnych wzgledow odpadal? ja sobie teraz nie wyobrazam z Polinka podrozy autem, to zywe srebro!
buziaki dla chlopcow :** i pozytywnych wynikow!!! ..chyba z tym samym sie zwroce do lekarza po powrocie do pl... bo cos mi sie nie podobaja siuski malej ostatnio, rowniez zapach..choc ' w kratke ' ta sprawa wyglada..

Styna - no jak u Nadia u drugiej babci sie czuje?? a Ty?? nic nie piszesz.. Wspolczuje zgagi i opuchniec... jeszcze to dobrze pamietam :]]

Jolek - ale jaja! u nas dokladnie to samo rano! pobudka jak nigdy kolo 6, zrobilam mleczko, i namowilam Pole do spania jeszcze, nie przyszo jej to latwo, ale zasnela, ufffff - bo ja to do nocy poznej zasnac nie moglam!.. i po 10 wstalysmy! Z tymi sasiadko-kolezankami to masz dobrze, przydaloby sie i mi choc psa nie mam:-D Zobaczysz wszystko zacznie sie ukladac nowym rytmem a czas szybko zleci... 12h tez dobrze - M nie bedzie mial czasu na glupotki a kaska sie przyda. Oby tyko stary pracodawca w c.nie polecial! ehhh pamietam takie historie....
Wracamy w tym tyg., same.

Ostatnia edycja:
Jolek no mowilam Ci ze ja czasu nie trace:-D
planowo mam 14 maja ale moze we wtorek mnie przyjmie
Maja ja do porodu w Pl a M jest w Uk, tam ma lepsze perspektywy,no i jezyk.

Ja jeszcze przed 40 zajme sie soba i swoim rozwojem a nie pieluchami:-D

Witam my dzisiaj jedziemy do Katowic co oznacza połowę urlopu za nami.

Maja
Nadia bawi się super jest tu dużo interesujących rzeczy. Babcie raczej omija z daleka ale do każdego innego idzie nawet widząc pierwszy raz na oczy, co oczywiście nie podoba się babci. Powtarza całe zdania:szok: Ja czuję się dobrze stosownie do stanu. Wiadomo mam możliwość odpoczywać bo w sumie nic nie muszę robić, chociaż wczoraj pogoda się zmieniała i miałam cięzko. Mały kopie jak szalony, wyszły nowe rozstępy i brzuchol rośnie jak szalony. Teściu działa mi na nerwy ale on poprostu jest taki i tego sięnie zmieni. Cała rodzina nie może się nadziwić że Nadia sama zasypia i że tak ładnie je.

reklama
Do góry