Hej dziewczynki
Jolus... i ja w tym roku 30.... tez bylam pewna, ze
Poziomka to starsza jest!!!
Poziomka a Ty w koncu w polszy sama z dzeciakami? Dania nie wypalila?
Alex - nic sie nie martw na zapas, stres teraz Ci niepotrzebny, bedzie dobrze, a do dentysty i tak sie wybierz migiem :* ;-)
Bubbles - pewnie na walizkach juz siedzisz kochana?
super, ze mozecie nareszcie wybrac sie do rodzinki i znajomych, kogo jeszcze zdazycie odwiedzic? stad ten plan podrozy samochodem?? czy samolocik z pewnych wzgledow odpadal? ja sobie teraz nie wyobrazam z Polinka podrozy autem, to zywe srebro!
buziaki dla chlopcow :** i pozytywnych wynikow!!! ..chyba z tym samym sie zwroce do lekarza po powrocie do pl... bo cos mi sie nie podobaja siuski malej ostatnio, rowniez zapach..choc ' w kratke ' ta sprawa wyglada..
Styna - no jak u Nadia u drugiej babci sie czuje?? a Ty?? nic nie piszesz.. Wspolczuje zgagi i opuchniec... jeszcze to dobrze pamietam :]]
Jolek - ale jaja! u nas dokladnie to samo rano! pobudka jak nigdy kolo 6, zrobilam mleczko, i namowilam Pole do spania jeszcze, nie przyszo jej to latwo, ale zasnela, ufffff - bo ja to do nocy poznej zasnac nie moglam!.. i po 10 wstalysmy! Z tymi sasiadko-kolezankami to masz dobrze, przydaloby sie i mi choc psa nie mam
Zobaczysz wszystko zacznie sie ukladac nowym rytmem a czas szybko zleci... 12h tez dobrze - M nie bedzie mial czasu na glupotki a kaska sie przyda. Oby tyko stary pracodawca w c.nie polecial! ehhh pamietam takie historie....
Wracamy w tym tyg., same.