reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Dzieki Jolus :* mowisz, az taka kosa bedzie? :( szkoda, chociaz ciuchy biore na kazda pogode... ale zeby choc 3-go na slub brata bylo ladnie i cieplo...
My tez czekamy na nasza wspolna kawke Kochana :)

reklama
Bubbles widziałam pogodę na najbliższe dni (do czwartku)to maksymalnie 14stopni ma być , nie wiem jak dalej. Ale ponoć długi weekend nie będzie rozpieszczał pogodą. Wiem że brat trzeciego ma ślub,zastanawiałam się tylko ile wcześniej będziecie:)

A ja jak zwylke daleko...
Bubbles mam nadzieje ze jednak pogoda Wam dopisze.Badania Fifcia na pewno beda dobre:tak:. Zycze Wam szczesliwej podozy.
Jolek oooj bo wezme i przyjade:-D Myslalas ze ile mam lat?

Och, no to upalu nie bedzie... Zycze sobie tak z 20 stopni i sloneczko! :)
Jolus, powinnismy byc w Gdyni 1-go tylko godzina jest nieznana.
Jak dobrze pojdzie to po drodze odwiedzimy Hope, a wieczorem tego samego dnia mamy wieczor panienski, taka kolacyjka w Pueblo bodajze.
Poziomeczko, szkoda, ze nie jestes gdzies po drodze, na pewno bysmy wdepneli :)

ach, dziewczyny fit :) 2 dni temu zrobilam killera Ewy, nie bez powodu nosi te nazwe! kurza twarz, 45 min skakania, mozna zemrzec, ale dzis, 2 dni po, dopiero mnie wszystko boli, nie moge sie obracac na lozku z boku na bok :))))

Poziomki ja w Polsce jestem w swietokrzyskim jeszcze dwa dni potem na slask uciekam ale naprawde po 27 ° C mamy. Za to w UK patrzylam pogode i u mnie w miasteczku tylko 8 pokazuje.
Bubbles jaka szkoda ze nie moglismy przyjechac, ale odbijemy sobie jak juz bedziemy w UK ponownie. Zrobimy podwojne urodzinki Filipka i Nadii.
Jolek to super ze sasiadka taka pomocna :-)

Hmm ja tez sie kiedys przywitalam, ale jakos wbic sie nie moglam ;/

Co tam u Was?
U nas dzis brzydko, Julka własnie idzie spac, przeziebiona jest troszke ;/

reklama
Do góry