reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

ja również witam.. nawet nie pisze o moim zdrowiu bo czuję się jak jakaś babcia :/ nie mogę się wyleczyć ... ehhh
święta lipnie.. zesżłam na śniadanie i wróciłam z gorączką do łózka :/
wczoraj czułam się lepiej to odpoczęłam .. no i jakos leci powoli....

reklama
Hej dziewczynki.
Jestem, podczytuję Was, ale jakoś nie mam siły pisać. Święta w porządku, szkoda, że tak szybko zleciały. W piątek miałam urlop to ogarnęliśmy z małżem chatkę, posiedziałam w kuchni i to tyle w zasadzie.
Miłego dzionka wszystkim.

Witajcie!
Ja w domku bo moja mama sie rozchorowała. Zaraziła sie pewnie od mojego taty, który całe świeta przeleżał w łóżku z gorączka i strasznym kaszlem. Pewnie do końca tygodnia zostanę w domku. Ciesze sie bo trochę sobie odpocznę od pracy.
Wczoraj byłam u gina, potwierdziła ciążę, przepisała mi jeszcze globulki pimafucin bo mam jeszcze lekki stan zapalny i w poniedziałek ide na usg, już nie mogę się doczekać jak zobaczę fasolkę. 8 maja mam wizyte w poradni genetycznej i będę miała robione badania i szczegółowe usg genetyczne. Termin mam na 18 listopada 2013 r.
Madzia nie mów czasem nikomu w pracy, bo jeszcze chce trochę poczekać, ok.
Pozdrawiam!

Hejka :-)

u Nas też święta udane :))

jejku poczytałam Was kochane ale nie chce mi się odpisać .. ;p :*

Buziaczki :* wieczorkiem coś więcej skrobnę :*

Witam się już poświątecznie z delikatnym słoneczkiem za oknem...ale co z tego jak nas znowu rozkłada choróbsko i to całą trójce. Chyba nam pociągi i autobusy wychodzą bokiem. Jak wracaliśmy ze świąt to w przedziale siedziała taka chrychająca dziewczyna coś czuję że teraz to jej zasługa:(
ogólnie święta udane. Leniwe. Wieczorem pierwszego dnia świąt wróciliśmy od siostry a drugiego dnia świąt byliśmy u "teściów" na kawce i psa odebrać.
Powoli zaczynam myśleć o urodzinach Igora. Mam nadzieję,że M kasę dostanie zaległą to imprezkę urządzimy:)

Maja wydało się :-D co to za Wojtuś??

Persefona
jak tam operacja męża, wszystko w porządku. Cieszę się że dzidzia rozwija się prawidłowo:) No to Remik pokazuje widzę ostro swoje zdanie!! Och mama lekko nie będziesz miała:) Szybko Gabi "wymienia" ząbki:)

Lepi
niepokojące jest to "boli" u Zosi. Może umów się jednak do pediatry i nie zwlekaj.

Styna no to Nadia już w poważnym łóżku spać będzie :) U nas jak tata jest w domu to też problem z zaśnięciem w dzień jest:/

Alex trzymam kciuki żebyście i Wy się nie pochorowali. Za badania genetyczne też mocno kciuki trzymam.

Ja pisałam w święta z Jolka 1989, będzie miała chłopca.To już 31 tydzień więc rozwiązanie coraz bliżej :)

Futrzaczku widzę lenistwo Cię dopadło. Zakupiłam wczoraj książkę E. Chodakowskiej :)

Witajcie,
Joluś - na noc mała dostała większą pieluchę, pytałam, czy boli, mówiła że nie. Ale nie chcę nic sugerować zobaczę czy dziś sama będzie o tym mówić przy przebieraniu, czy nie. W sumie "5" Dady są od 15kg, ale Zosia jest wysoka i może na długość "4" są nieco za małe. "5" wydają sie ok.
Do 14 kwietnia coraz bliżej ;) - pamiętam, bo tez mam tego dnia urodziny ;)
A w dzień urodzin naszej Zosi zostaliśmy zaproszeni na poprawiny, więc jakoś je wyprawimy z imieninami kilka dni później.
Nic mi się dzisiaj nie chce...

Lepi mam nadzieję że zmiana pieluch pomoże, my już od dawna używamy piątek,bo 4ki Igi przesikiwał.
Pamiętam pamiętam o twoich urodzinkach, moja babcia też tego samego dnia obchodziła:)

Żebyś wiedziała że nic się nie chce. Całe szczęście obiad gotowy więc można się już lenić :)

reklama
Hej laski ja od rana mam zły humor. Zawiozłam Nadię do opiekunki i weszłam na moje konto a tu szok weszłam na debet tzn. z mojego konta placimy rachunki i na nim mamy kasę wyliczoną dokładnie tyle ile potrzeba tam z minimalną nadwyżką a jedna durna firma zdublowała rachunek i mi dwa razy ściągnęła za to samo no i zeszłam na debet którego defakto nie mam no i 3 godziny zajęło mi wyjaśnianie sprawy więc teraz ja muszę zapłacić karę za to że na debet weszłam i rachunek za telefon też ładny przyjdzie także mam dość. Na szczęście Nadii domek przyszedł i kurier stwierdził że po odbiór tego uszkodzonego jutro przyjedzie więc jakby coś było nie tak z tym to mamy sobie pozamieniać części. Co do pieluch to my na 5 już od dłuższego czasu ale czasami jak nie ma to 4+ kupuję. No ale i 5 zdarzy się jej przesikać jak za dużo w nocy pije.

Do góry