reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

ja również witam.. nawet nie pisze o moim zdrowiu bo czuję się jak jakaś babcia :/ nie mogę się wyleczyć ... ehhh
święta lipnie.. zesżłam na śniadanie i wróciłam z gorączką do łózka :/
wczoraj czułam się lepiej to odpoczęłam .. no i jakos leci powoli....

reklama
Hej dziewczynki.
Jestem, podczytuję Was, ale jakoś nie mam siły pisać. Święta w porządku, szkoda, że tak szybko zleciały. W piątek miałam urlop to ogarnęliśmy z małżem chatkę, posiedziałam w kuchni i to tyle w zasadzie.
Miłego dzionka wszystkim.

Witajcie!
Ja w domku bo moja mama sie rozchorowała. Zaraziła sie pewnie od mojego taty, który całe świeta przeleżał w łóżku z gorączka i strasznym kaszlem. Pewnie do końca tygodnia zostanę w domku. Ciesze sie bo trochę sobie odpocznę od pracy.
Wczoraj byłam u gina, potwierdziła ciążę, przepisała mi jeszcze globulki pimafucin bo mam jeszcze lekki stan zapalny i w poniedziałek ide na usg, już nie mogę się doczekać jak zobaczę fasolkę. 8 maja mam wizyte w poradni genetycznej i będę miała robione badania i szczegółowe usg genetyczne. Termin mam na 18 listopada 2013 r.
Madzia nie mów czasem nikomu w pracy, bo jeszcze chce trochę poczekać, ok.
Pozdrawiam!

Hejka :-)

u Nas też święta udane :))

jejku poczytałam Was kochane ale nie chce mi się odpisać .. ;p :*

Buziaczki :* wieczorkiem coś więcej skrobnę :*

Witam się już poświątecznie z delikatnym słoneczkiem za oknem...ale co z tego jak nas znowu rozkłada choróbsko i to całą trójce. Chyba nam pociągi i autobusy wychodzą bokiem. Jak wracaliśmy ze świąt to w przedziale siedziała taka chrychająca dziewczyna coś czuję że teraz to jej zasługa:(
ogólnie święta udane. Leniwe. Wieczorem pierwszego dnia świąt wróciliśmy od siostry a drugiego dnia świąt byliśmy u "teściów" na kawce i psa odebrać.
Powoli zaczynam myśleć o urodzinach Igora. Mam nadzieję,że M kasę dostanie zaległą to imprezkę urządzimy:)

Maja wydało się :-D co to za Wojtuś??

Persefona
jak tam operacja męża, wszystko w porządku. Cieszę się że dzidzia rozwija się prawidłowo:) No to Remik pokazuje widzę ostro swoje zdanie!! Och mama lekko nie będziesz miała:) Szybko Gabi "wymienia" ząbki:)

Lepi
niepokojące jest to "boli" u Zosi. Może umów się jednak do pediatry i nie zwlekaj.

Styna no to Nadia już w poważnym łóżku spać będzie :) U nas jak tata jest w domu to też problem z zaśnięciem w dzień jest:/

Alex trzymam kciuki żebyście i Wy się nie pochorowali. Za badania genetyczne też mocno kciuki trzymam.

Ja pisałam w święta z Jolka 1989, będzie miała chłopca.To już 31 tydzień więc rozwiązanie coraz bliżej :)

Futrzaczku widzę lenistwo Cię dopadło. Zakupiłam wczoraj książkę E. Chodakowskiej :)

Witajcie,
Joluś - na noc mała dostała większą pieluchę, pytałam, czy boli, mówiła że nie. Ale nie chcę nic sugerować zobaczę czy dziś sama będzie o tym mówić przy przebieraniu, czy nie. W sumie "5" Dady są od 15kg, ale Zosia jest wysoka i może na długość "4" są nieco za małe. "5" wydają sie ok.
Do 14 kwietnia coraz bliżej ;) - pamiętam, bo tez mam tego dnia urodziny ;)
A w dzień urodzin naszej Zosi zostaliśmy zaproszeni na poprawiny, więc jakoś je wyprawimy z imieninami kilka dni później.
Nic mi się dzisiaj nie chce...

Lepi mam nadzieję że zmiana pieluch pomoże, my już od dawna używamy piątek,bo 4ki Igi przesikiwał.
Pamiętam pamiętam o twoich urodzinkach, moja babcia też tego samego dnia obchodziła:)

Żebyś wiedziała że nic się nie chce. Całe szczęście obiad gotowy więc można się już lenić :)

reklama
Hej laski ja od rana mam zły humor. Zawiozłam Nadię do opiekunki i weszłam na moje konto a tu szok weszłam na debet tzn. z mojego konta placimy rachunki i na nim mamy kasę wyliczoną dokładnie tyle ile potrzeba tam z minimalną nadwyżką a jedna durna firma zdublowała rachunek i mi dwa razy ściągnęła za to samo no i zeszłam na debet którego defakto nie mam no i 3 godziny zajęło mi wyjaśnianie sprawy więc teraz ja muszę zapłacić karę za to że na debet weszłam i rachunek za telefon też ładny przyjdzie także mam dość. Na szczęście Nadii domek przyszedł i kurier stwierdził że po odbiór tego uszkodzonego jutro przyjedzie więc jakby coś było nie tak z tym to mamy sobie pozamieniać części. Co do pieluch to my na 5 już od dłuższego czasu ale czasami jak nie ma to 4+ kupuję. No ale i 5 zdarzy się jej przesikać jak za dużo w nocy pije.

Do góry