reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Hejka :-)

Lepidoptera,Basiekk,Madzik- o rany ... nie którzy ludzie to naprawdę ... brak słów... współczuję takiego jedzenia w pośpiechu ehh :*
Joluś- ale fantastyczna czapa :))) ale co by czapa zrobiła bez modela - całuski Igorku :*
Basiekk-:szok: żartujesz ??? masakra współczuję....
Styna- ja nie pomogę... ale wózeczek fajny

u Nas dość pogodnie ale podejrzewam że zimno , wczoraj wyszłam z Filipem na spacer to dosłownie 20 min i do domu pędził , a dziś czeka Nas większa wyprawa bo autobusem po Szymcia musimy pojechać , ale spoko ubierzemy się cieplutko i w drogę :)

a tak to mam @ i jestem taka rozbita wrrr nienawidzę :wściekła/y:!!! ale już prawie koniec :happy:

reklama
Siemka:)

Basiekk
ale jaja!!!! całe szczęście u mnie tylko delikatnie pruszy. Jak zwykle widzę zima drogowców zaskoczyła.

Futrzaczku uważajcie na siebie:) Igi również buziaczka przesyła.

Ech pralka mi szwankuje i wariuje, dobrze,że jeszcze na gwarancji jest (ostatnie dwa miesiące) to uda się naprawić:)

Witajcie,
Basiu - :szok: aż tyle?1?
jolek - super czapa!:-)
styna - też nie pomogę, ja szukałabym kontaktu z producentem mojego wózka.
futrzaczku - współczuję kiepskiego samopoczucia, ja właśnie jestem tuż przed @,więc też jest różnie...

U mnie dziś imprezka pożegnalna, 2 kumpli odchodzi, ale zaczynamy PO 15 ;-), żeby nie było....

Lepidoptera- to miłego imprezkowania :)

nudy co nie ? macie jakieś ciekawe stronki do polecenia ???

w sumie to za nie długo idę budzić Filiśka , musimy się wyszykować bo o 14.10 autobus.

edit: ha! patrzę na konto a tam zwrot podatku! yupiii! :)))) humorek od razu lepszy :)))))

Ostatnia edycja:
Futrzaczku a to widzisz jaka niespodzianka przy piąteczku:) My też czekamy na kasiorkę. Niby w poniedziałek wysłali teraz kwestia tego ile poczta przetrzyma kasę bo M konta nie ma tylko na adres podawał.
Stronek nie mam do polecenia ale może jakaś książka do czytania co??

Lepi ech nie znam żadnego weterynarza co by roboty szukał ;)

Przewróciłam się podczas ćwiczeń i siedzę teraz z puszką na kostce bo boli :(

reklama
Hej Kobietki!

Joluś cudowna czapa! :)
Bassiek moja mama dzwoniła rano i mówiła,że lubelskie całe zasypane. W Zamościu tragedia! Nie ma tego złego...bo Jesteście we trójkę w domu- fajnie! :)
Futrzaczku ja też mam @ 8 dzień!!!!!! cholerstwo!!!! http://www.pinspire.com/ mogę tu siedzieć godzinami i szukać...inspiracji:)

U nas coraz lepiej, jutro idę na 9-20 do pracy, szkoda,że nie spędzę dnia z moimi chłopakami :(
Jaś w żłobku radzi sobie coraz lepiej, już nawet daje się położyć na drzemkę i od dwóch dni je, bo do tej pory w przedszkolu była głodówka. Jestem zadowolona, Panie mają super podejście do dzieciaków:) Jest 8 osób w grupie, dwie Panie.
Myślimy o drugim bobasie, ja myślę bardzo intensywnie! Marze sobie tak my (ja plus P), dwójka dzieci i kot:)
W dalszym ciągu tęsknię za Zamościem, ale na razie musi być tak jak jest. Dobrze,że mamy Basię :)
Dziś u mnie brokułowa, gnochii i deser bananowy z mascarpone:) Macie ochotę???
w niedziele chyba wybierzemy się na basen i może do cyrku:)

U nas w Toronto słonecznie ale mroźno, wysyłam ze słonkiem trochę pozytywnej energii!

Ostatnia edycja:
Do góry