reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

basiek - my mamy wspólne śniadanie, bo jeść w papierach przy kompie, to chyba niezbyt komfortowe, ale w tym czasie jeśli ktoś dzwoni, czy przyjdzie, to biegniemy go obsłużyć. Czasem kilka razy siada się do tego samego śniadania...

reklama
Hej dziewczynki:)

Lepi
dzięki:* Niestety ludzie to świnie są, zostaje Wam tylko powtarzać w duchu żeby skur$%&^&^ pypeć na języku za donosicielstwo wyskoczył!!

Basiekk współczuję tego śniegu, u nas całe szczęście za dużo go nie ma a z drugiej strony mi i tak kiblujemy w domu.
Przypomniałaś mi tym zaglądaniem przez interesantów do komputera o akcjach u mnie w pracy. Niektórzy klienci lubili się przez ladę wychylać i w kasę nam zaglądać,mój kierownik od razu wypalał tekstem "JA PANU/PANI W PORTFEL NIE ZAGLĄDAM WIĘC PROSZĘ NIE ZAGLĄDAĆ MI DO KASY!!!"Jak pierwszy raz to usłyszałam to mi kopara opadła:-D

Madzik poczytałam co niektóre wpisy na tym forum do re mi i jak na razie jakiś konkursowych wpisów tam nie widzę!

Styna no tak pora się zacząć wdrażać spowrotem w małe ciuszki:) Fajnie że spotkanko udane:)

Ypra widać tego Ci było trzeba, odpoczynku:) Cieszę się ,że trochę Ci lepiej ale współczuję leżenia w szpitalu :/

Mój synio zestaw śpiocha sobie przyniósł wiec pora na leżakowanie
:happy:

Witam dziewczyny pomocy czy któraś kiedyś podawała dziecku rutinoscorbin ?? W ulotce nic nie pisze czy można a Nadia się z lekkim katarem obudziła dokładnie nie jestem pewna czy coś się zaczyna czy to od 5 które idą. Myślałam aby prewencyjnie zastosować ale szukam i szukam i nie mogę znaleźć informacji na ten temat.
Lepi bo ludzie to świnie, moja siostra pracuje w urzędzie pracy przyłażą z pretensjami do nich że one pracują a oni bez pracy (tak w przenośni bo tak naprawde to nie wiadomo o co mają problem). No a okazuje się że jak im zaoferują pracę to jeszcze większe pretensje mają bo do pracy muszą iść. Poprostu ja to bym tam stała i co drugiego na kopanie rowów wysyłała. Najbardziej mówi rozwala ją jak przyłażą tacy po podstawówce góra gimnazjum i pierwszy ich warunek minimum 3 tys. na rękę inaczej z domu nie będą wychodzić.
Ypra ​może nie obrażony ale w szoku pewnie tak skoro poszłaś sama z wielkim brzuszkiem a wrócisz laska z bobaskiem.
Jolek już lubię tego kierownika:)

Ostatnia edycja:
Styna upsss ja nie podawałam. Nie masz żadnej witaminy C w kropelkach??
Kierownik fajny ale nie raz też potrafił do łez doprowadzić bo strasznie humorzasty i problemy z domu przelewał na pracę nie dość że na pracowników to i na klientów:/

Pochwalę się bo przed chwilą dostałam :)

Zobacz załącznik 545136Zobacz załącznik 545137Zobacz załącznik 545138

Zapomniałam napisać że mój synek kończy dziś 23 miesiące no i równe 100 tygodni :-)

Ostatnia edycja:
Jolek, boska ta czapa!!!!!

Basiek, Lepi, u nas śniadanie w papierach i przy kompie. Jak ktoś wchodzi do pokoju to natychmiast odkładamy. A imieniny... hmm... każdy daje swój talerz, dostaje ciasto i idzie do swojego biurka w papierach jeść. I tyle w temacie. Same widzicie. A i tak nie raz wysłu****emy, ze kawka, że ciastko, że śniadanie... Szkoda słów.

Styna, ja bym z rutinoscorbinem uważała. Ja w takich sytuacjach daję Bioaron C albo Pyrosal. Oba są dopiero od 3 r.ż., ale wyłącznie z naturalnych składników. Podaję połowę dawki dla trzylatków, czyli 5 ml bioaronu i 2 x 5 ml pyrosalu.

Jolus ale fajna czapencja!!! skad macie? :pP

Dziewczynki co do plackow to ze smietana po prostu! mozna zjesc z mieskiem, ja mialam gulasz z szynki Polusiowy - wiec sobie polalam :p Basienko jadlas pewnie taki placek po wegiersku, z warzywami i miesem - moj m takie robi mmmm ;)) , Lepi z cukrem u nas tez sie jadalo. jasne. ogolnie to rozne sa manewry z tymi plackami heheh ;-)
W DE np jedza tylko z jablkowym musem!!!! bleee.....

Pola od niedawna spi dopiero, tak sie nakrecila jak byla babcia z ciocia, ze ciezko na drzemke bylo jej pojsc, dziwnie tak, hmmm, jutro idzie rano do klubiku a ja do fryzjera :D bo mam siwe! odrosty juz :-D

Dzięki laski dałam jej witaminki co normalnie pije i zobaczymy co będzie dalej. Mam jeszcze jedno pytanie czy któraś wymieniała kółka w wózku, jak tak to macie namiary na firmę która się zajmuje sprzedażą kółek. Kupiłam już jakiś czas temu wózek dokładnie taki ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2013 sklep internetowy: ARIA TWIN 2013 lekka spacerówka dla dwójki dzieci stan idealny jedynie chciałabym kółka wymienić ale nie mogę nigdzie znaleźć nic na ten temat.

Styna trzymam kciuki żeby się żadne choróbsko u Nadii nie rozwinęło. Z kółkami nie pomogę bo nie wymieniałam.

Maja
kosmetyczka, fryzjer ...szalejesz kobito! :) Czapę mam od dziewczyny z bb tu masz jej stronkę na allegro :) Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Byliśmy trochę się przejść z Iguniem. Trzeba powoli zacząć wracać do normalności.

Laski co do placków to ja ostatnio robiłam takie ziemniaczane ale z dodatkiem marchewki, pora i kiełbaski.Pyszne były :)

reklama
Hej kochane
Jestem zupełnie odcięta od świata!!!
Nie dojechałam dzisiaj do pracy. Wszędzie zawiane i zasypane, drogowcy nie wyrabiają. Pada śnieg i wieje silny wiatr, wręcz zamieć śnieżna. Wyobraźcie sobie , że śniegu mam ponad połowę wysokości domu:szok: !!!
Jedynie Martynka szczęśliwa bo ma dzisiaj oboje rodziców.

Do góry