reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Hejka :-)

Lepidoptera,Basiekk,Madzik- o rany ... nie którzy ludzie to naprawdę ... brak słów... współczuję takiego jedzenia w pośpiechu ehh :*
Joluś- ale fantastyczna czapa :))) ale co by czapa zrobiła bez modela - całuski Igorku :*
Basiekk-:szok: żartujesz ??? masakra współczuję....
Styna- ja nie pomogę... ale wózeczek fajny

u Nas dość pogodnie ale podejrzewam że zimno , wczoraj wyszłam z Filipem na spacer to dosłownie 20 min i do domu pędził , a dziś czeka Nas większa wyprawa bo autobusem po Szymcia musimy pojechać , ale spoko ubierzemy się cieplutko i w drogę :)

a tak to mam @ i jestem taka rozbita wrrr nienawidzę :wściekła/y:!!! ale już prawie koniec :happy:

reklama
Siemka:)

Basiekk
ale jaja!!!! całe szczęście u mnie tylko delikatnie pruszy. Jak zwykle widzę zima drogowców zaskoczyła.

Futrzaczku uważajcie na siebie:) Igi również buziaczka przesyła.

Ech pralka mi szwankuje i wariuje, dobrze,że jeszcze na gwarancji jest (ostatnie dwa miesiące) to uda się naprawić:)

Witajcie,
Basiu - :szok: aż tyle?1?
jolek - super czapa!:-)
styna - też nie pomogę, ja szukałabym kontaktu z producentem mojego wózka.
futrzaczku - współczuję kiepskiego samopoczucia, ja właśnie jestem tuż przed @,więc też jest różnie...

U mnie dziś imprezka pożegnalna, 2 kumpli odchodzi, ale zaczynamy PO 15 ;-), żeby nie było....

Lepidoptera- to miłego imprezkowania :)

nudy co nie ? macie jakieś ciekawe stronki do polecenia ???

w sumie to za nie długo idę budzić Filiśka , musimy się wyszykować bo o 14.10 autobus.

edit: ha! patrzę na konto a tam zwrot podatku! yupiii! :)))) humorek od razu lepszy :)))))

Ostatnia edycja:
Futrzaczku a to widzisz jaka niespodzianka przy piąteczku:) My też czekamy na kasiorkę. Niby w poniedziałek wysłali teraz kwestia tego ile poczta przetrzyma kasę bo M konta nie ma tylko na adres podawał.
Stronek nie mam do polecenia ale może jakaś książka do czytania co??

Lepi ech nie znam żadnego weterynarza co by roboty szukał ;)

Przewróciłam się podczas ćwiczeń i siedzę teraz z puszką na kostce bo boli :(

reklama
Hej Kobietki!

Joluś cudowna czapa! :)
Bassiek moja mama dzwoniła rano i mówiła,że lubelskie całe zasypane. W Zamościu tragedia! Nie ma tego złego...bo Jesteście we trójkę w domu- fajnie! :)
Futrzaczku ja też mam @ 8 dzień!!!!!! cholerstwo!!!! http://www.pinspire.com/ mogę tu siedzieć godzinami i szukać...inspiracji:)

U nas coraz lepiej, jutro idę na 9-20 do pracy, szkoda,że nie spędzę dnia z moimi chłopakami :(
Jaś w żłobku radzi sobie coraz lepiej, już nawet daje się położyć na drzemkę i od dwóch dni je, bo do tej pory w przedszkolu była głodówka. Jestem zadowolona, Panie mają super podejście do dzieciaków:) Jest 8 osób w grupie, dwie Panie.
Myślimy o drugim bobasie, ja myślę bardzo intensywnie! Marze sobie tak my (ja plus P), dwójka dzieci i kot:)
W dalszym ciągu tęsknię za Zamościem, ale na razie musi być tak jak jest. Dobrze,że mamy Basię :)
Dziś u mnie brokułowa, gnochii i deser bananowy z mascarpone:) Macie ochotę???
w niedziele chyba wybierzemy się na basen i może do cyrku:)

U nas w Toronto słonecznie ale mroźno, wysyłam ze słonkiem trochę pozytywnej energii!

Ostatnia edycja:
Do góry