reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

jolka - ups, współczuję... nasza szefowa jest ponoć znana w Inspekcjach w całym województwie, więc tylko młodzi, którym nie udało się w gabinetach pewnie zawitają, jesli w ogóle. Teraz brakuje nam w sumie jeden lekarz wet., może szefowa pójdzie po rozum do głowy i zacznie szukać po zootechnice, bo byłoby zapewne wiele chętnych osób. Ale dla niej lek. wet. jest chyba zaraz po Bogu... co widać w traktowaniu osób po innych kierunkach:sorry:. Te osoby, które odchodzą, to młodzi chłopacy, jako weterynarze sobie poradzą, a ja i kilka osób z innym wykształceniem nie mamy szans na inną pracę, więc jakkolwiek by nie było, trzymamy sie mocno tego, co mamy ;)

reklama
Hejka ja dzisiaj wcześniej w domku bo niedługo wybieramy się z młodym do stomatologa na przegląd ząbków, ciekawe jak będzie i czy sobie zajrzeć, choć sadzę, że tak.
Basiek ale was zasypało, nieźle!
Ainka oj nam też się marzy druga dzidza i powiem, szczerze że czekam na okres bo ostatnio zaliczyliśmy spektakularną wpadkę!! Z jedej strony bardzo bymchciała być w ciąży a z drugiej boję się bardzo, żeby nie powtórzyła się nasza tragedia. W sumie mogła bym juz zrobic test bo juz kilka dni mi się spóźnia, ale ostatnio tez miałam długi cykl bo 36 dniowy, na razie 33 dni minęły. Więc czekam!!
Joluś
super czapa!!

Aina to kiedy staranka??:)
Jak tam w pracy wyjaśniło się coś, klimaty się poprawiły??
Super,że Jasio coraz lepiej sobie radzi w żłobku:)

Alex trzymam kciuki za wizytę :) Czekamy na wieści co do @ lub dwóch kreseczek:)

Dziewczyny a jak tam przygotowania do Wielkanocy, myślicie coś w tym temacie bo jakoś cisza?? Kartki kupujecie wysyłacie??

Joluś- i jak tam nóżka ? :* :)) i oby do Was kasiorka szybko przyszła
Aina- dziękuje za stronkę rozejrzę się :* , świetnie że Jasio zaakceptował żłobek bo chyba tak można to nazwać , na pewno i Tobie jest lżej bo nie martwisz się aż tak o Niego :) i podbijam pytania Joli o pracę Twoją ? i dzieciaczka życzę z całego serduszka :* starajcie się starajcie :)
Alex- kochanie :* za Was również trzymam kciuki :* będzie dobrze kochanie ,rozumiem Twoje obawy ale jak pragniecie to nie czekajcie kochani :*
Ypra- odpoczywajcie kochane :*

Ypra nie przesadź z tymi czekoladkami żeby Krzysia nie wysypało albo brzuch nie rozbolał
Trzymam kciuki żeby udało się wyjść jeszcze do domku przed porodem &&&&&&&&&&

Futrzaczku
noga już ok. Zdążyłam nawet zrobić abs z mel b i ćwiczenia z jillian, a teraz wieczorkiem skalpel II wynalazłam Ewci i przyglądając się zaczęłam ćwiczyć :)

M nie wierzył mi na słowo i właśnie sprawdza pralkę... no i co tak jak mówiłam świruje!! No ale po co mi wierzyć !
:baffled:

Futrzaczku na chomiku wynalazłam.
Z jillian wczoraj poćwiczyłam i stwierdziłam,że cienkie te ćwiczenia bo się nawet nie spociłam,za kare wstałam z mega zakwasami!! Myślałam że je dziś rozćwicze ale mam jeszcze gorsze. Nie wiem jak ja jutro wstanę :(

Joluś- uu to współczuję... ale spróbuję ;p :))
Aina- fantastyczna stronka! ile rzeczy mi się podoba , urzeka itp... ehhh :)))

coś zmęczona jestem... chyba czas na łóżeczko ... :*

reklama
Do góry