reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Witam a u nas wiosna dzisiaj może nie jakoś super ciepło ale nie wieje super słońce świeci od razu człowiekowi lepiej. Dzisiaj mam w planach kawkę u koleżanki też ciężarnej (ps. u niej dwóch chłopaków siedzi) mamy delicje czekoladki i wiele innych czekoladowych cudów.
Basiek Madzik nie zazdroście, zazdrość to złe uczucie poprostu zróbcie swoje:-D:tak::-D

reklama
Czesc
no. zima, zima. pelno malego mokrego ohydneho sniegu i minus 4 !

Ypra - nic sie nie mart tylko laduj baterie! Krzys to juz duzy facet :) tata tez :)) Trzymaj sie tam!
Basienko wspolczuje tego wstawania.. ja bym nie dala rady :zawstydzona/y::zawstydzona/y: mi o 8 nawet huczy w glowie i sie kreci z niewyspania, jakby przed sek. sie czlowiek polozyl dopiero.... Przepis fajny tak, i prosty :tak::-p
Nie dziwie sie wcale, ze lekarka oczarowana nasza Marti gadulka :tak::-) :***
U kosmetyczki zabiegi na twarz - oksybrazja, maseczki, kremy itd no i manicure do tego. Zabieg fajny, delikatny, pewnie, ale naprawde potrzebowalabym czegos mocniejszego i wiecej, wiecejj!! np jakis pakiet mikro, ale jak mamy wyjezdzac to i tak nie zdaze :/

Madzik
- a jak tam Julis? kaszel sie nie rozwinal? Jolek jak u Was - jak nocka?? <ps.takie groupony to trza wiedziec gdzie co i jak:-p>

Styna - no a sledzie macie do tego??? :-D

My dzisiaj w domku, wczoraj Polcia zasnela z dziecmi na drzemke w klubie, jak przyszlam po 14tej - to juz wstawala :szok: podobno chlopakow po katach rozstawiala :-D
..potem robie placki ziemniaczane, po zbojnicku, sto lat nie jadlam!

Hejka kobitki.

Basiekk dzięki nocka minęła ok około 23ciej kaszel się uspokoił.
Śnieg całe szczęście nie sypie i nawet słoneczko przez chwilę mieliśmy ale co z tego jak zimno a my i tak wyjść nie możemy. Młodemu już doskwiera siedzenie w domu.Wczoraj jak wróciliśmy od lekarza to młody twardo wychodził z tatą i z psem na dwór jak powiedziałam,że nie może to się strasznie rozpłakał:(

Styna już was ciągnie do słodkiego?? Z tego co pamiętam kiedyś wolałyście ogóra od ciastka:)

Madzik tu masz opisane co i jak Doremi - Regulamin
tylko nie pytaj mnie o co chodzi bo ja jeszcze tego nie czytałam:)

Maja to ja muszę chyba do Ciebie na szkolenie przyjść w kwestii tego grupona.

Zapomniałam że teraz w sobotę idę z koleżanką na jakiś dzień otwarty do centrum stomatologii i będą nam zaglądać w ząbki, przy okazji mamy spotkanie z dietetykiem , wizażystka i stylistą :p

Ostatnia edycja:
Cześć!!
Trochę mnie nie było a tu tyle naskrobane!
Ypra, odpoczywaj kochana i się nie martw wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki za Was!!
Styna Ty też odpoczywaj i może warto iść do lekarza. Piękny brzusio-tak na marginesie mi też się taki marzy!
Jolek, Vi zdrówka dla Was!
Jolek, Madzik a co trzeba było zrbić, żeby dostać paczuszkę DOREMI?
U nas nudy, Oliwierek też zaczyna nas "terrozryzować"!
Pozdrawiam!!

Hej kochane :))

Joluś- powiem Ci że je słoiczki i to nawet dość chętnie , robimy to rzadko ze względu na kasę ale jak jest potrzeba to zje :) a powiedz mi czy Ty tez dostałaś same sosiki czy może właśnie obiadki ? bo mi akurat sosiki pasują bo często nie mam albo nei wiem jaki zrobić.. :) aa i co do regulaminu to nie czytałam ale koleżanka mi mówiła że przeczytała i że nie trzeba nic tam opisywac chyba że chce się wziąć udział w losowaniu tej głównej nagrody ... bynajmniej mam taką nadzieję że tak jest
Madzik- do Ciebie też pytanie jak do Joluś co tam mieliście ? i fakt zero jakiejkolwiek kartki z informacją ... dziwnie..
Maja- super że zadowolona z wizyty :) ja często patrzę na groupona ale jeszcze nigdy z niczego nie skorzystałam :-D , Joluś ale racja to pewniak bo moi znajomi korzystają z tego nawet na wycieczki jeżdżą.
hehe to widać Polci się podoba w klubiku :) i jak tam placuszki wyszły ? :)) mmm zjadłabym :))))
Ypra- kotuś wsyztsko będzie dobrze :* tzrymam kciuki :) nic się nie martw , ja wiem jak to jest iść rodzić i zostawić pierwszego bąbla z tatą ale uwierz że chłopaki sobie świetnie radzili, :)) Twoi na pewno również :) dawaj koniecznie Nam znać co i ajk :) oczywiście w miarę możliwości :)
Basiekk-fajnie z tymi sankami niech mała korzysta , My już tam mamy dość zimy ale dzieci :))) dużo dużo sił kochana i pozytywnych fluidków :* :*:*
Alex- hi hi wszystkie majówczątka szaleją :-D

Fytrzaczku chyba wszyscy dostali to samo bo nawet na stronie jest opisane co wchodzi w skład zestawu.
No mam nadzieje że mój Igi się połasi na te sosiki do makaronu albo do ryżu.poczekam tylko aż wyzdrowieje bo na razie to z apetytem kiepsko:(
Ja tam wyczytałam że teraz zostanie jakiś konkurs ogłoszony i najpóźniej do dzisiaj powinnyśmy na maila dostać link do niego. Tam trzeba opisywać co i jak z jedzeniem naszych maluchów.. tylko właśnie nie wiem czy obowiązkowy ten konkurs skoro się załapałyśmy do testu czy nie.

Joluś- tak tak racja doczytałam wszyscy te same :tak: a z tym konkursem to kurcze jak coś to nic mi nie stoi na przeszkodzie aby kilka słów opinii wyrazić więc spoko , idę zobaczyć na meila
edit: nie mam nic od nich na razie...

reklama
Do góry