reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam a u nas wiosna dzisiaj może nie jakoś super ciepło ale nie wieje super słońce świeci od razu człowiekowi lepiej. Dzisiaj mam w planach kawkę u koleżanki też ciężarnej (ps. u niej dwóch chłopaków siedzi) mamy delicje czekoladki i wiele innych czekoladowych cudów.
Basiek Madzik nie zazdroście, zazdrość to złe uczucie poprostu zróbcie swoje:-D:tak::-D

reklama
Czesc
no. zima, zima. pelno malego mokrego ohydneho sniegu i minus 4 !

Ypra - nic sie nie mart tylko laduj baterie! Krzys to juz duzy facet :) tata tez :)) Trzymaj sie tam!
Basienko wspolczuje tego wstawania.. ja bym nie dala rady :zawstydzona/y::zawstydzona/y: mi o 8 nawet huczy w glowie i sie kreci z niewyspania, jakby przed sek. sie czlowiek polozyl dopiero.... Przepis fajny tak, i prosty :tak::-p
Nie dziwie sie wcale, ze lekarka oczarowana nasza Marti gadulka :tak::-) :***
U kosmetyczki zabiegi na twarz - oksybrazja, maseczki, kremy itd no i manicure do tego. Zabieg fajny, delikatny, pewnie, ale naprawde potrzebowalabym czegos mocniejszego i wiecej, wiecejj!! np jakis pakiet mikro, ale jak mamy wyjezdzac to i tak nie zdaze :/

Madzik
- a jak tam Julis? kaszel sie nie rozwinal? Jolek jak u Was - jak nocka?? <ps.takie groupony to trza wiedziec gdzie co i jak:-p>

Styna - no a sledzie macie do tego??? :-D

My dzisiaj w domku, wczoraj Polcia zasnela z dziecmi na drzemke w klubie, jak przyszlam po 14tej - to juz wstawala :szok: podobno chlopakow po katach rozstawiala :-D
..potem robie placki ziemniaczane, po zbojnicku, sto lat nie jadlam!

Hejka kobitki.

Basiekk dzięki nocka minęła ok około 23ciej kaszel się uspokoił.
Śnieg całe szczęście nie sypie i nawet słoneczko przez chwilę mieliśmy ale co z tego jak zimno a my i tak wyjść nie możemy. Młodemu już doskwiera siedzenie w domu.Wczoraj jak wróciliśmy od lekarza to młody twardo wychodził z tatą i z psem na dwór jak powiedziałam,że nie może to się strasznie rozpłakał:(

Styna już was ciągnie do słodkiego?? Z tego co pamiętam kiedyś wolałyście ogóra od ciastka:)

Madzik tu masz opisane co i jak Doremi - Regulamin
tylko nie pytaj mnie o co chodzi bo ja jeszcze tego nie czytałam:)

Maja to ja muszę chyba do Ciebie na szkolenie przyjść w kwestii tego grupona.

Zapomniałam że teraz w sobotę idę z koleżanką na jakiś dzień otwarty do centrum stomatologii i będą nam zaglądać w ząbki, przy okazji mamy spotkanie z dietetykiem , wizażystka i stylistą :p

Ostatnia edycja:
Cześć!!
Trochę mnie nie było a tu tyle naskrobane!
Ypra, odpoczywaj kochana i się nie martw wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki za Was!!
Styna Ty też odpoczywaj i może warto iść do lekarza. Piękny brzusio-tak na marginesie mi też się taki marzy!
Jolek, Vi zdrówka dla Was!
Jolek, Madzik a co trzeba było zrbić, żeby dostać paczuszkę DOREMI?
U nas nudy, Oliwierek też zaczyna nas "terrozryzować"!
Pozdrawiam!!

Hej kochane :))

Joluś- powiem Ci że je słoiczki i to nawet dość chętnie , robimy to rzadko ze względu na kasę ale jak jest potrzeba to zje :) a powiedz mi czy Ty tez dostałaś same sosiki czy może właśnie obiadki ? bo mi akurat sosiki pasują bo często nie mam albo nei wiem jaki zrobić.. :) aa i co do regulaminu to nie czytałam ale koleżanka mi mówiła że przeczytała i że nie trzeba nic tam opisywac chyba że chce się wziąć udział w losowaniu tej głównej nagrody ... bynajmniej mam taką nadzieję że tak jest
Madzik- do Ciebie też pytanie jak do Joluś co tam mieliście ? i fakt zero jakiejkolwiek kartki z informacją ... dziwnie..
Maja- super że zadowolona z wizyty :) ja często patrzę na groupona ale jeszcze nigdy z niczego nie skorzystałam :-D , Joluś ale racja to pewniak bo moi znajomi korzystają z tego nawet na wycieczki jeżdżą.
hehe to widać Polci się podoba w klubiku :) i jak tam placuszki wyszły ? :)) mmm zjadłabym :))))
Ypra- kotuś wsyztsko będzie dobrze :* tzrymam kciuki :) nic się nie martw , ja wiem jak to jest iść rodzić i zostawić pierwszego bąbla z tatą ale uwierz że chłopaki sobie świetnie radzili, :)) Twoi na pewno również :) dawaj koniecznie Nam znać co i ajk :) oczywiście w miarę możliwości :)
Basiekk-fajnie z tymi sankami niech mała korzysta , My już tam mamy dość zimy ale dzieci :))) dużo dużo sił kochana i pozytywnych fluidków :* :*:*
Alex- hi hi wszystkie majówczątka szaleją :-D

Fytrzaczku chyba wszyscy dostali to samo bo nawet na stronie jest opisane co wchodzi w skład zestawu.
No mam nadzieje że mój Igi się połasi na te sosiki do makaronu albo do ryżu.poczekam tylko aż wyzdrowieje bo na razie to z apetytem kiepsko:(
Ja tam wyczytałam że teraz zostanie jakiś konkurs ogłoszony i najpóźniej do dzisiaj powinnyśmy na maila dostać link do niego. Tam trzeba opisywać co i jak z jedzeniem naszych maluchów.. tylko właśnie nie wiem czy obowiązkowy ten konkurs skoro się załapałyśmy do testu czy nie.

Joluś- tak tak racja doczytałam wszyscy te same :tak: a z tym konkursem to kurcze jak coś to nic mi nie stoi na przeszkodzie aby kilka słów opinii wyrazić więc spoko , idę zobaczyć na meila
edit: nie mam nic od nich na razie...

reklama
Do góry