reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam Nadia po półgodzinnej walce zasnęła. Więc usiadłam na 5 minut i lecę obiad wstawić. Brzydko dzisiaj, zimno i wieje jak diabli. Do późńiej papa

reklama
Melduje sie szybko
Zreszta, co pisac jak tu nikogo nie ma...
I nastroj do d..
Jestem wykonczona nerwowa.. do zakladu zamknietego to mi niewiele brakuje chyba. :-(
Ide kapac zaraz czorta mojego, moze da mi chwile wytchnac..

Jestem i ja. Widze nastroje nie najlepsze...
U nas tez lipa, ja chora, maly chory wczoraj bylismy u lekarza ploca ma czyste ale kaszel meczy go niesamowicie :no:

Mam prace na tydzien, przeprowadzanie ankiet z firmami przez telefon po polsku, dobre i to wpadnie troche kaski na Swieta :blink: tak czy inaczej caly czas szukam dalej.

Witam się,
ale dzień szybko zleciał, jedynie dłużyło mi się u lekarza.
Melduję się z przepyszną kawusią:)
U nas wszystko ok, wczoraj kupiłam w biedronie dużą śmieciarę Wadera na Mikołąja dla Oliwierka.
Musimy chyba iść do stomatologa z Olim bo wydaje mi się, że ma przebarwienia na jedyneczkach.
Styna dobrze, że Nadinka czuje się już lepiej. A apetyt widzę, że Ci dopisuje.
Ypra byłaś już na połókowym usg? A jak maluszek kopie już mocno?
Pozdrawiam:)
Ja z kontrolą u dentysty u Krzysia nie będę się śpieszyła, już widzę jak robi podkówkę i za Chiny buzi nie otwiera :-D Tak na poważnie, to mi go szkoda, z czasem myślę, że uraz do lekarzy mu minie.
Miałam właśnie dziś połówkowe, taki prezent na moje urodziny :-) Siusiak nie urósł, trochę mi szkoda, ale z 2-ej strony się cieszę. Waży już prawie 400 g. Termin bez zmian 8.04. A ułożona nóżkami do dołu, kopie mamę w pęcherz.
Styna cieszę się, że z Nadią już lepiej :-)
Mały mimo spaceru nie spał, za to teraz już usnął. Co za miła odmiana. Ciekawe do której pośpi.
Karolka dużo zdrówka!

basiek menu na urodzinach to:
schabowe w sezamie, twistery z KFC , nóżki tradycyjne z kurczaka , sałatka meksykańska, sałatka z fetą , szynka z serem zawijana, pomidorki i ogóreczki ze szczypoirkiem i cebuką, galaretka tęczowa, tort teczowy , ciasto z makiem i kremem, kulki z kremem ,przystawki jakieś jeszcze chipsy , słodycze: m&m , jakieś żelki , tęczowe paseczki , paluszki chrupki , ciasteczka i wiele innych słodyczy :-p no i pełno owoców oczywiście żeby nie ybło zwe tylko słodyczami dzieci zapycham :-p
w sumie jeszcze było coś z mięsa ale nie pamiętam co :/ musze zdjecia oblkuać :-p

styna ja też daję łowicz albo wyciskam z marchewek i innych owoców i wychodza pyszne :-) ale zawsze musi być banan bo dziewczynki uwielbiają :-)

impreza udana była , Viki zadowolona z gości , z prezentów , goście zadowoleni z imprezy :-p m
y zadowoleni ze wszystkich :-D haha i było super :-) a prezenty wszystkie trafione więc moja mała zadowolona jak najbardziej i uradowana że aż tyle dostała :-p

matusia no tą 1 galaretkę dałam dziewczynkom na podwieczorek i zaczęłam robic 2 i wyszła super :-)
maja a co taki zły humor?

Ostatnia edycja:
Witam się i ja...widzę, że i Wy w kiepskich nastrojach...mnie coś bierze, mam stan podgorączkowy bolą mnie jakby nerki i do tego mam wieeelką ochotę na śledzie. Muszę jutro kupić bo nie przeżyję :-D Kuba dzisiaj w miarę grzeczny, już smacznie śpi. Ja też zaraz zmykam bo padam dziś.

Vi super, że impreza się udałą :) I menu przepyszne :-)
Zdrówka dla wszystkich kaszlaków i innych chorowitków!
Uciekam, miłego wieczorku babeczki :*

jolek, jolek, Ty mnie nie stresuj...:) Mam nadzieję, że te wszystkie dolegliwości to tylko zbieg okoliczności, w końcu na objawy i tak byłoby za wcześnie. Tak, i tego będę się trzymać :tak: Na drugiego maluszka jeszcze stanowczo zbyt wcześnie...

Majowa trzymaj się czego chcesz a co będzie to się okaże:-D:-D:-D No ale ja trzymam kciuki aby było po twojemu.
Vi no wyżerka super. Dobrze że wszyscy zadowoleni szczególnie Viki. No a soczek wyciskany mojemu dziecku nie pasuje od jakiegoś czasu sama spijam po niej.

Ja podejrzewam anemie u siebie. Źle się czuję ciągle bardzo zmęczona jestem, zrobienie kanapek do pracy dla P mnie zmęczyła i musiałam usiąść:szok: kręci mi się w głowie co chwile. No i mogę spać cały czas.

reklama
stynka a ciśnienie masz ok? Ja w ciąży minałąm bardzo niskie ciśnienie i też często było mi słabo i kręciło mi się w głowie...bierzesz jakieś witaminy z żelazem? No tak co będzie, to będzie :) Chociaż z drugim dzieciątkiem chciałąbym zaczekać aż skończe studia i jakąś pracę znajdę. Tak się trochę ustabilizować chciałam...A co ma być, to będzie :tak: Witam Was porannie Mamusie majowe, udanego, spokojnego dnia. Ja zmykam na uczelnię...

Do góry