reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Maju- mogę Ci podesłać :)))

ok mykam na mam talent ale w przerwach będę zaglądać i mam nadzieję że ktoś będzie ;)))
leszek shandy się chłodzi do tego nowe nicnacs - rozpusta...:-)
mąż coś się chyba pochorował bo śpi( ale ponad 4 godz przy ciężarówce na dworze grzebał więc co się dziwić ) , dzieciaki w łóżkach :))

reklama
Witam się sobotnio :) Ja właśnie pożarłam kolacyjkę i zaraz idę się kąpać i chyba spać...chociaż powinnam się uczyć, bo jutro mam imieniny, więc z nauką raczej będzie krucho...ale tak mi sie spac chce, że chyba dam sobie spokój. Kuba dzisiaj nic nie robi tylko śpi. A ja troszku schizuje, że drugiego maluszka nam się zmajstrowało, bo mielismy małą wpadkę z gumką - zsunęła się a teraz jakiś dziwny śluz mnie zalewa :eek: Nie wiem co jest grane, nie pamiętam jak było z tym śluzem w pierwszej ciąży...Mam nadzieję, że to bezpodstawne obawy jednak. Zmykam się wykąpać, miłego wieczorku.

Cze ciotki:-)
Kamcia 100 latek i wspaniałej zabawy dla Vi:-D

Czytam Was od 2 dni ale nie jestem w stanie nic wypocić:baffled::sorry2: śpie i jem nic innego jakoś nie daje rady:crazy:
Powoli wychodzimy z przeziebienia

Witam się :-),
weekend intensywny - goście, kucharzenie, zakupy itp. Tydzień też zapowiada się ciężki, a Mały chodzi spać o 23 :szok:

[QUOTE=Vi
ypra fajna , ale ja szukam innej :-( takiej nie wiem że ma noże które szatkują , trą (ziemniaki na placki ziemniaczane) , i coś właśnie takiego :-p
od razu napisze że daję cytrusy , Emka wcina i cytrynę i pomarańcze i mandarynki
[/QUOTE]
W instrukcji piszą, że trze, ale powiem Ci jak przetestuję pod tym kątem. Póki co wczoraj mięso mieliłam i w porównaniu do starej jest super.

Ypra- jechałam po lody po 2o do tesco i też u Nas tłum był , i tak w sumie przeszłam się i powiem Ci że jakoś nic specjalnie mnie nie zachwyciło , dzisiaj może jeszcze raz podjadę z mężulkiem , ale wiesz trzeba uważać bo np takie mega duże autko z lawetą i małymi autkami kosztowało 130 zł a nie raz widziałam w zwykły dzień że jest po 70 zł :sorry:
Zgadzam się ceny były sztucznie napompowane. Udało Wam się jednak coś kupić?

Kamcia Sto latek dla Viki :-)

Hej :-)

Urodzinki Hani bardzo udane , dzieciaczki się wybawiły :-) ale za to bleee bo Baśka mastera wygrała , ja byłam za Kinią :-(

Ypra- nie kupiliśmy nic bo jednak nie byliśmy
Kamcia- spóźnione ale szczere życzenia dla Victorii :* ucałuj ją mocno :*

Melduje ze jestem, maly wczoraj i dzis nie za bardzo chcial jesc nie wiem co sie dzieje, ogolnie je zawsze i wszystko :confused:

Wczoraj zrobilam sobie wypad z kolezanka do restauracji wieczorem a dzis mnie jakies przeziebienie dopadlo i czuje sie ogolnie blleeeee...

Vi :*:*:* Buziaczki dla 3latki.

Spadam spac bo nie dam rady poczytac.
Do jutra :*

reklama
Witajcie :-)

Dzisiaj tylko na chwilkę bo max dużo muszę dzisiaj zrobić. U nas ok weekend spokojny:-)
Kamcia buziole dla 3 latki słodkiej:-)

Udanego dnia Wam życzę i uciekam

Do góry