reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Hej hej :-)

Szymciu poszedł dziś po 2 tyg do przedszkola , ciekawa jestem jak tam mu będzie po dłuższej przerwie , ja po ćwiczyłam sobie już i teraz mam chwilę oddechu :)

piękne słoneczko dziś u Nas - więc humorek dobry :)))

Basiekk- to miłej pracy kochana :*

a reszta gdzie halo halo ??? meldować się proszę :-p;-)

edit: zdążyłam posprzątać , wstawić pranie a tu nadal pusto.... :((((

Ostatnia edycja:
reklama
Futrzaczku , no niby nic z reklamą nie zrobiła, podobno w ogóle Malo tam robi. A szef to jej były, mają nawet dzieci razem, stąd z pewnością jej nie zwolni. A ta koleżanka menager, to miała tylko menagera udawać przed Magdą.

Kamcia, jak galaretki? Udały się? Buziaki dla Vikusi na urodzinki.

Maja, to jest ok. 6 km od mojego miasteczka, ale wszyscy pracownicy plus szefostwo z mego miasta lecz ani ciut nie było o nim wspomniane, bo niestety restauracja leży już po stronie lubuskiego a my skraj wielkopolski jeszcze.

Majowa, a czego Ty się tak uczysz?

Mam chwilkę żeby popisać, bo Majka zasypia przy mnie a ja lapka w łóżku mam. Małż wraca z trasy, bo Mu się auto w nocy rozkraczyło. Nowy samochód, ale pech taki, że albo coś pęknie, albo ociera a tym razem nieszczęście takie, że jak tankowali po drodze to jego pracownik zamiast ropy paliwo mu wlał. Jak do mnie dzwonił w nocy, to myślałam że go tam zabije albo sam na zawał padnie tak się darł.
Reksiu na dole reksiuje po długiej przerwie, a ja codziennie załatwiam kogo,s innego do odbierania dzieci. Na szczęście Mat miał dziś andrzejki to nic zadane nie ma.
Oglądałam wczoraj film BEZ SMYCZY i polecam Wam bardzo, na HBO leci co jakiś czas.

Witam i ja. U nas bunt spania za nic nie chciała usnąć i dalej biega i nie widać zmęczenia po niej. Byłyśmy na kotroli i płucka czyste kaszel może jeszcze do 10 dni potrwać. Apetyt wrócił dzisiaj na obiad wciągnęła miskę zupy pełną makarony (ja bym tyle zjadła i była pojedzona).
Widzę że dzisiaj ruch jak w młynie tutaj nie przesadzajcie kobietki z tym pisaniem:-D:-D:-D Ja mam na kolację kebaba domowej roboty i śledzie opiekane w zalewie octowej:-p

Matusia no jednak intuicja mnie nie myliła jak oglądałam ten odcinek, bo wszystko co napisałaś dla mnie widać było od razu:-D no może dzieci nie przewidziałam z tym dziadkiem italiano:cool2:

Matusia słodkie jakoś tak średnio mi smakuje. Nie mówię że wogóle, ale raczej ostro kwaśno i dużo:)

My po kontroli płucka czyste kaszel może jeszcze do 10 dni się utrzymywać. Nadia bez drzemki do wieczora wytrzymała bez problemu żadnego marudzenia ale jak tylko głowę położyła na poduszkę to zasnęła. W wannie wołałam P i nauczyła się wołać na tatę Paweł:-D:-D Jak to śmiesznie brzmi.

Ostatnia edycja:
Melduję się z przepyszną kawusią:)
U nas wszystko ok, wczoraj kupiłam w biedronie dużą śmieciarę Wadera na Mikołąja dla Oliwierka.
Musimy chyba iść do stomatologa z Olim bo wydaje mi się, że ma przebarwienia na jedyneczkach.
Styna dobrze, że Nadinka czuje się już lepiej. A apetyt widzę, że Ci dopisuje.
Ypra byłaś już na połókowym usg? A jak maluszek kopie już mocno?
Pozdrawiam:)

reklama
Hej!
Ja ze śniadaniem. U nas nuda. Coś mi Julek kaszlał w nocy dziś. Muszę mu coś zaaplikować po południu.
Alex, a masz namiar na jakiegoś dentystę dziecięcego? Ja planuję się wybrać kontrolnie jak młodemu trójki wyjdą.

Do góry