reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Starłam kolejną półkę i znów utuliłam Klusencję:-)
Waham się czy napisać smska czy udać, że zlewam , ale w sumie martwię się już trochę:confused2:.
Maja ocal, może Ci się jeszcze kiedyś przyda:-D

reklama
Basiekk a daleko na te szkolenie pojechał??? Jak mi się odzywa u M "abonent nieosiągalny" to ja mam od razu czarne myśli.

Dobra uciekam sprzątać tą łazienkę.

jakieś 50 kilosów od domu, nadal nieosiągalny.
Ja nie panikuję, może zasięg zgubił lub coś, ale może jeszcze na szkoleniu i musiał mieć telefon wyłączony. Jak zobaczy, że dzwoniłam to oddzwoni.
Miłego sprzątania Jolciu, ja już łazienkę posprzątałam, teraz do kuchni idę.

Edit oddzwonił, było tak jak mówiłam, zgubił zasięg, jak tylko dostał smska, że dzwoniłam to oddzwonił. Już wracają, za 15 minut powinien być.

Ostatnia edycja:
Hej lasencje chata sprzątnięta dziecko śpi a my czekamy na dostawę żarcia już 40 minut:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Basiekkk na pewno wszystko jest ok może bateria mu padła.

Co do butów Nadia nosi 3 ale pierwszą parę adidasków kupiłam online i okazały się za duże po drugie poszliśmy do sklepu (tego samego co ten online) i kupiliśmy 3 i są dobre. Między firmą Dunlop a Nike jest 2 cm różnicy w rozmiarze 3.

wariatki wariatki ! sprzątać o tej porze ! :szok:
Stynka-- ojj dobrze że ja już nie jem takowych smakołyków bo wiem co to znaczy denerwować się czekając na jedzenie hihi :)
edit: Basiek- no i super :)

reklama
Super Basiekk że się wyjaśniło.

Futrzaczku generalne sprzątanie łazienki robię zawsze wieczorem jak młody idzie spać bo używam ostrych chemikaliów więc po co ma wdychać.Po drugie mam spokój:):)

Styna a jak tam Nadia spokojniejsza??

Do góry