reklama
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Basiekk- a umawialiście się jakoś dokładniej ??? bo jak nie to zadzwoń i już
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
jak ja nienawidzę nie osiągalnego zasięgu!!!! wrrrr
ale na pewno zaraz będzie kotek :*
ale na pewno zaraz będzie kotek :*
basiekkk
Fanka BB :)
jakieś 50 kilosów od domu, nadal nieosiągalny.
Ja nie panikuję, może zasięg zgubił lub coś, ale może jeszcze na szkoleniu i musiał mieć telefon wyłączony. Jak zobaczy, że dzwoniłam to oddzwoni.
Miłego sprzątania Jolciu, ja już łazienkę posprzątałam, teraz do kuchni idę.
Edit oddzwonił, było tak jak mówiłam, zgubił zasięg, jak tylko dostał smska, że dzwoniłam to oddzwonił. Już wracają, za 15 minut powinien być.
Ja nie panikuję, może zasięg zgubił lub coś, ale może jeszcze na szkoleniu i musiał mieć telefon wyłączony. Jak zobaczy, że dzwoniłam to oddzwoni.
Miłego sprzątania Jolciu, ja już łazienkę posprzątałam, teraz do kuchni idę.
Edit oddzwonił, było tak jak mówiłam, zgubił zasięg, jak tylko dostał smska, że dzwoniłam to oddzwonił. Już wracają, za 15 minut powinien być.
Ostatnia edycja:
Hej lasencje chata sprzątnięta dziecko śpi a my czekamy na dostawę żarcia już 40 minut
Basiekkk na pewno wszystko jest ok może bateria mu padła.
Co do butów Nadia nosi 3 ale pierwszą parę adidasków kupiłam online i okazały się za duże po drugie poszliśmy do sklepu (tego samego co ten online) i kupiliśmy 3 i są dobre. Między firmą Dunlop a Nike jest 2 cm różnicy w rozmiarze 3.
Basiekkk na pewno wszystko jest ok może bateria mu padła.
Co do butów Nadia nosi 3 ale pierwszą parę adidasków kupiłam online i okazały się za duże po drugie poszliśmy do sklepu (tego samego co ten online) i kupiliśmy 3 i są dobre. Między firmą Dunlop a Nike jest 2 cm różnicy w rozmiarze 3.
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
wariatki wariatki ! sprzątać o tej porze !
Stynka-- ojj dobrze że ja już nie jem takowych smakołyków bo wiem co to znaczy denerwować się czekając na jedzenie hihi
edit: Basiek- no i super
Stynka-- ojj dobrze że ja już nie jem takowych smakołyków bo wiem co to znaczy denerwować się czekając na jedzenie hihi
edit: Basiek- no i super
reklama
Super Basiekk że się wyjaśniło.
Futrzaczku generalne sprzątanie łazienki robię zawsze wieczorem jak młody idzie spać bo używam ostrych chemikaliów więc po co ma wdychać.Po drugie mam spokój
Styna a jak tam Nadia spokojniejsza??
Futrzaczku generalne sprzątanie łazienki robię zawsze wieczorem jak młody idzie spać bo używam ostrych chemikaliów więc po co ma wdychać.Po drugie mam spokój
Styna a jak tam Nadia spokojniejsza??