reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Maja bo to jest jeden pokój, a ktoś go przedzielił (postawił ścinę) i w tej mniejszej części mamy łóżko i łóżeczko i taki kawałek samorobnego mebla.

Jaipur
kwasy były za mocne???
No tak Prezes ma ludzi od sprzątania :)

Futrzaczku
co ciekawego zakupiłaś

Igi też ma wysokie podbicie i szeroką stopę,dlatego adidasy ma rozmiar 23 !

reklama
Jolek - Szymciowi 2 pary spodni , czapkę i skarpetki ;-) sobie też 2 pary spodni , bluzeczkę , 2 biustonosze i kilka kosmetyków aaa i taki delikatny szal :-)
Maju- ha ha ha :-p przepraszam ale zabawnie opisałaś to co robi Twój mąż :-D
i w sumie to ja też bym w ryło od Ciebie mogła dostać bo powiem Ci że ja też taka kopnięta jestem że przeżywam jak jest jakiś fajny meczyk ,walka etc... :-D;-)

To Twój fan meczów widzę. To chodź do mnie Majeczko u mnie tv wolne obejrzysz se coś babskiego, a ja Ci herbacinkę zrobię i dam jeszcze jedno prince polo*;-) i będziesz mnie pilnować czy ładnie sprzątam:)
Jeszcze nie sprzątałam, cały czas zbieram się w sobie:-D byłam raz u Kluski bo wybudziła się i musieliśmy cycać bo utulenie nie pomogło. I oglądałam na dobre i na złe:zawstydzona/y::-).
Wygońcie mnie już, bo samo się nie posprząta.

moja koleżanka wyciągnęła mężowi kabel z gniazdka od tv jak oglądał mecz, -tak jej na nerwy działał gadaniem:rofl2: ale nie skończyło się to spokojnym wieczorem, więc nie polecam:-D A mój też lubi mecze, tylko sobie nagrywa i ogląda jak nikomu nie przeszkadza.Znaczy się ZEN oglądanie:laugh2:

Drogie koleżanki,- linienie jest planowe, tak ma być, a potem będę jak niemowlaczek hy hy.O ile mi burak z facjaty zniknie:-D(no i dlatego też cały następny tydzień pracuje w domu).
a rowerek był,ale krótki, tylko pół godziny, na razie musze się oszczędzać, ale dziękuje za pamięć maja

Futrzaczku no to istny szał zakupowy:):)

Maja a zasłużył na oglądanie TV?! obstawiam że nie więc zabieraj mu pilota i tyle!

Basiekkk godzina jeszcze nie minęła :tak::-D

Jaipur no tak wszystko dla urody:):)

reklama
Do góry