reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Majcia- ojj fajne fajne ale szkoda że tak rzadko można sobie na nie pozwolić :-(
Jaipur- ZEn rodzinka i tak trzymać ! a jeśli chodzi o linienie to ja już nic nie chce wiedzieć :-D
Jolek- szał ciał ! hi hi troszkę schudłam i fajnie było się wbić w fajne dżiny ! ;-)oby częściej tylko takie akcje oby częściej ! :tak:

reklama
Basiek rozmarzylam sie... aaaa :happy: alez by bylo milo! ...i nie pozwolilabym Ci raczej posprzatac hahah,
tylko jedno prince polo:szok:???!!!!!:-(

Aaaaaa Jaipur ja wiem, ja wiem! robilas Cosmelan!! :-p
PS Mecze nie na zywo sa ch.... warte :-) moj tak mowi....

Futrzaczku no to zakupki naprawdę były miłe:) No i jak schudłaś to trza garderobę wymienić :tak:

Maja oj żeby ten Twój małżonek nie usłyszał czego on jest wart !!!

:-) a mój małżonek haha meczem nie zainteresowany nic a nic . Madagaskar 2kę sobie ogląda ale spoko loko bo i ja "chichram" się co chwilę :-D

Mój też meczy niet, ale uwielbia boks. Na dobrą walkę bokserską potrafi wstać nawet o 3 nad ranem i oglądać:szok:

Mnie tu nie ma:-D, starłam jedną półkę i utulałam Klucha, a starego nadal nie ma:wściekła/y:

reklama
Oj wyjazdy sluzbowe sa teraz bardzo napietnowane! passe... feee.... i absolutnie nie ZEN i doooopaaaaa :-p

Moj oglada wszystko! Ba, na wszystkim sie zna! ..no chyba tylko wlasnie boks i lyzwiarstwo figurowe go nie interesuja.... :crazy::rofl2:

W przerwie zrobil mi bawarke... moze go ocale, sesesesesesese:laugh2:

Do góry