reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Ostatni będą pierwszymi :):):):)

Witam się. Mój syn jest bezlitosny.Po północy obudził się wyspany i taki radosny więc czas spędziliśmy na zabawie..Teraz wstał chwilę po 8mej a ja jestem nietomna:/
Bra miałaś rację pogoda do doopy. Pada deszcz 4 stopnie i niebo spada na glebę :( Dzień zaczęłam od kawy.

Ostatnia edycja:
reklama
Oj tak dzień do dupy... szaro buro, głowa boli buuuuuu
do tego M. tez wczoraj mnie trochę zdenerwował ach te chłopy, czasem się zastanawiam po co oni w ogóle są!
Jolek współczucia ale mój młody tez dzisiaj kręcony był strasznie w nocy, ale ja to w sumie juz jestem przyzwyczajona!

Właśnie dostałam smsa od Marzeny że baluje w Egipcie !!! Och jak ja jej zazdroszczę tego ciepła!! U mnie właśnie śnieg sypie,że świata nie widać :/

Alex kopnij M w doope za to że Cię denerwuje!

Ostatnia edycja:
Cześć Kobietki ;)

Widze ze tu cisza ze ho ho ale w końcu mamy weekend.

Ale Marzena ma dobrze ojj ja tez chce do Egiptu to słoneczko mmm a nie snieg za oknem:confused:

Igor cos dzis marudny o wlasnie mam juz alarm wiec milego dnia i dobrych humorów.:-)

normalnie sypie śnieg zima na całego. ale ja już kurtki zimowej napewno nie wyciągne o nie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

tylko szkoda, że na spacer nie można wyjść, weekend wolne a trzeba w domu siedzieć.

mały śpi, od wczoraj ciągle popyla przy pchaczu. zabawny gość jest :-D

egipt ehhh pięknie :tak:

bra kochana co u was?

w rosmanie są promocje farb garniera. z 15 zł na 8,99 bo to końcówka . kurde mam nadzieję że tylko szatę zmienią graficzną, bo od dłuższego czasu używam jednej i przyzwyczaiłam się.

kochane moje cześć, przepraszam, że nie nadrobie ale głowa mi pęka :(

paulina dzięki, że pytasz :* u nas źle ;( nawet nie chce mi sie pisać.
joluś daleko masz do sopotu???

tak patrzę, że pogoda ma sie poprawic i może przyjedziemy z lenką w środę bądź czwartek, zostałybysmy do piątku :) jeszcze muszę ze szwagrem porozmawiać czy nas zawiezie :tak:

Kochana no widziałam że bodajże od środy ma się zacząć poprawiać. Jak coś to czekamy. Zapraszam jakby co do Gdyni bo Sopotu to ja nie znam. Tule mocno bo czuję że naprawdę bardzo źle u Ciebie :*

reklama
Do góry