reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

jolek w sopocie mam taki pensjonacik, który juz znam i dlatego zatrzymam sie tutaj. sama z Lenoną nie chcę eksperymentowac, a tam wiem jak wszystko wygląda :)
to jest zaraz przy morzu, jakies 3 km od molo, niestety w stronę gdańska. do gdyni jest spory kawałek , ale damy radę :)

reklama
No to dziewczyny możemy się zgadać na jakiś konkretny dzień i porę i możemy się spotkać w Sopocie lub Gdyni:):)

chociażby na spacerem molem. kocham sopot i ten cudowny klimat. i teraz nie ma takiego tłumu jak latem.

bra przyda ci się kilka dni wytchnienia. zebranie myśli nad brzegiem morza.

reklama
no rozumiem. bo pociągiem nie ma szans z takim maluchem. kurdę szkoda, że nie można bardziej otwarcie pogadać, bo wiadomo to forum otwarte.

Do góry