reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam się i ja w tym nowym roku :-)
Łączę się z mamami, które miały ciężką noc, u Nas też Ola najpierw obudziła się ok 20.30 z okrutnym płaczem, jeszcze jej takie nie widziałam, aż serce mi pękało:-( brzuszek bolał, dostała ibum, po 30 min zasnęła i ok 23.20 bidulka zwymiotowała, i kupkę szczeliła, łóżeczko, śpiochy dosłownie wszystko do wymiany, jak ją ogarnialiśmy to się obudziała, zaczęła zasypiać o 23.50 i o 24 petardy ją rozbudziła, ale już była tak wymęczona i usnęła ok. 00.40.

Spokojnego dzionka :tak:

reklama
Witam się w Nowym Roku!!!!:-) Sylwester udany pogadaliśmy pośmialiśmy się, wipiłam lampkę wina a na szmpana nie miałam o dziwo smaku?:sorry2: Franek za to budził się w nocy 4 razy na cycanie:dry: a rano o 6 już gotowy do zabawy ale w dzień pospał dłużej to wypoczęliśmy we trójkę:tak: Zaliczyliśmy dzisiaj już pierwszy spacer w nowym roku super pogoda i oby tak dalej:-)
Pochorowały się nam maluszki zdrówka dla wszystkich!

Matusia gratulujemy kolejnego piątego już ząbka, u nas dalej nic nie widać:-)
Ainka fajne że już jesteś, no i że mieszkanie macie jupppii:-), biedny Jasiek:-(
Poziomki smutne wieści, bardzo mi przykro z powodu babci:-(, zdrówka Gabulkowi życzymy:***
Joluś jakąś terapię wstrząsową przeprować na facecie :dry:
Majowa niech te chróbska wstrętne w końcu Was zostawią w spokoju i oby Tymek nic nie podłapał faktycznie :tak:
Agnieszka to co się stał bratu?
Bra zdrówka dla Was:tak:

Brat lezy w szpitalu bo gówniarz 15 lat poszedl sobie na sylwestra z kolegami, a ze to taki glupi wiek wyladowal na płukaniu zołądka w szpitalu.

Ostatnia edycja:
Aina zdrówka dla Jasieńka:*

Milla zdrówka dla Olci:)

Bra zdrówka dla Waszej rodzinki:)

Aguś a co bratu się stało?? Mam nadzieję,że petardami się nie bawił:/

Styna masz rację..jak ma wieczorem marudzić to trzeba obudzić rano i niech dotrzymuje kobitom swoim towarzystwa:)

Matusia, Agacio, Jaipur super,że nocka udana:)

Agacio jaką terapie wstrząsową..na niego już nic nie podziała!!:wściekła/y:

U nie Igi też się budził kilka razy w nocy,ale północ przespał. i wstał dziś po 8mej :eek: Nic, mama musiała w stać razem z nim,ale żeby tacie za dobrze nie było to psa napuściłam,żeby pana obudził:-) se se se se :-)

Karolq drinka?? ja to wieczór przy Leszku bezalkoholowym spędziłam, o północy lampeczka szampana pod koniec rozcieńczona colą (jakoś mnie alkohol nie wchodzi).

Dzionek zaczęliśmy dziś od pięknego słoneczka więc spacer zaplanowany..tylko że mama rypnęła sobie za długą drzemkę o 11tej i jak wstała to słońca nie było. Zebraliśmy się kawałek przedreptaliśmy i nas deszcz złapał. Za to Igorowi się w wózku zasnęło i śpi do tej pory.

Jaipur buziak dla Juniorka na 8 miesięcy :*

Madzik buziak dla Julka na 7 miesięcy :*

Ostatnia edycja:
aina zdrówka dla Jasia :*
Poziomki współczuję zdrówka dla Gabi ...
agniieszka czyli brat pewnie popił ostro i się zatruł... no tak młodzieńcza głupota . współczuję stresu ale mam nadzieję że szybko dojdzie do siebie :tak:
jaipur , madzik buziaczki dla dzieciaczków:*
sylwia jak zjadłaś zęba:szok: wypadł Ci :szok: nieźle... współczucia
styna no to współczuję że miałaś takie przeboje, ja pewnie też bym zbudziła męża po nieprzespanej nocy :tak:
mój na szczęscie wstaje do dziewczyn bez problemów :-)

moje w nocy nie chcialy zasnąć o normalnej godzinie.. Emma zasnęła o 22... a Vika..
Vika to o 19 przysypiała więc ją wzięłam do kąpieli i o .. jak się rozbudziła to siedziała z nami do 1 w nocy :-) i odpadła przed tv :-p
a co najdziwniejsze wstała wcześniej niż zawsze bo o 7.30 :szok: no i siedziałam z nią musiałam jej "glutka" wytrzeć , przynieść kakao , posadzić siku , dać zabawki bo za wysoko miała...no i ze mną zasnęła znów o 9 i spałyśmy do 10 aż sie Emma obudziłą i Vi do niej poleciała.. :-)

Dla mnie sylwester w domu to nie sylwester... :-p ale za to 2 święto świetowaliśmy w tym samym czasie bo mieliśmy nasza rocznicę naszego związku :-)i było miło...;-)

Zgłaszam się w Nowym Roku i życzę pomyślności.

My zdychajewo dalej i młody sie nie uchował, marudzi, ma temperature i skrzeczy straszliwie.
Jutro do lekarza trzeba...

kamcia wyobraz sobie ze siedzisz i zajadasz orzeszki, smichy chichy z chlopem i nawet nie zwrocilam uwagi ze jeden jakis taki twardszy orzech byl, rozgryzc sie nie dal to go przez przypadek polknelam :/ a za chwile patrze a tu 6 brak :szok:

bra jak widzisz ja potrafie nawet zeby sobie wyjesc :D

agnieszka to bedzie brat mial nauczke, oby wystarczyla na dlugo. mam nadzieje ze juz z nim ok :)

reklama
Do góry