reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Nadrobiłam.

Poziomki zdrowia dla maluszków, współczuję śmierci babci.
Jolek nie nerw się, naderwij swojemu uszy to będzie pamiętał, ja mojemu ciągle nadrywam, na wszelki wypadek ;-) Oby Igorito tylko guza miał i nic więcej.

Mandatu po błyskotce w Niemczech nie dostaliśmy a mijają 2 lata, to już chyba nie będzie?

Sto lat sto lat dla dzisiejszych solenizantów, okrąglaków i zdrowia wszystkim chorującym :tak:

reklama
Poziomki współczuje choroby i śmierci babci:(
Matusia sto lat dla Matiego:)
Jolek na pewno Igorek będzie miał tylko guza z tego wypadku a tatus niech sie porządnie walnie w glowe może na drugi raz bedzie mądrzejszy!
A my siedzimy w domku, mały co chwile sie wybudza bo juz u nas strzelają co chwilę!!

Udanej zabawy sylwestrowej.

Dziewczyny nie wiem co jest grane ale zasypiam...akurat dzisiaj o tej porze!!! Młody się przed chwilą obudził i wołał "eeeeeeeeeee", widzę,że "mama" to już się nie doczekam.

Witajcie kochane:)
Marti się wybudza co chwilka chyba idą górne zębiska. Już się boję:rofl2:. Biedne moje cycki:no:. My w domu koczujemy. Pikolo się chłodzi, spać mi się już chce, mam nadzieję, że doczekam północy. Oko pomalowane, paznokieć tyż, smalec zmyty, ziew
Udanego sylwestra wszystkim
Ainka
cieszę się, że udało się znaleźć mieszkanie, buźki dla gorączkowego Jasinka
Majeczko trzymam kciuki, żeby mandato nie przyszedł. Mi ostatnio jakoś się udaję, ale w roku 2010 dostałam 5 mandatów za prędkość :zawstydzona/y:
Jolek buźki dla Igorka, bidulek mały, pewnie się przestraszył, trzymam kciuki, żeby poza guzem nic mu nie było:)

Joluś buziaki dla Igusia:*

Za nami ciezka noc, przed 24 Jas miał 40 stopni gorączki, nie chciała się zbić. Biedactwo.
Od rana znów goraczkuje.

Raz jeszcze wszystkiego naj!

Haha jestem trzecia w nowym roku?

Szczęśliwego Nowego Roku Dziewczyny ;)

Wybaczcie ze spoznione ale wczoraj prawie o 12 moj brat trafił do szpitala wiec sylwester bardzo nie udany niestety. Igor za to mial wczoraj świetny humor i o dziwo nie obudził sie o 12 tak jak zwykle to robi ale prawie o 2 wiec i tak dobrze.

reklama
witam sie i ja :D

jolek buzi dla Igusia, na dupsko tatusiowi!
ja wczoraj tez nawet nie tylko usypiałam co usnęłam ;) obudziłam sie o 23:10 :-D o północy nalalismy sobie po kieliszku szampana, poszliśmy ucałowac malutką, a ona spokojnie leży z oczkami jak 5 zł i patrzy za okno :-D wzięliśmy ją na ręce, pokazaliśmy fajerwerki i tym sposobem, musielismy ją przez 45 usypiać :D taka była podekscytowana :)

aina biedny Jasio, mam nadzieję, że już lepiej? a skąd ta temperatura?

agnieszka a co z bratem?

my sobie jeszcze leżymy, jakos nie możemy sie zebrać, tym bardziej, że rozkłada nas przeziębienie. mam nadzieję, ż enie zarazimy małej, bo dopiero co sie wykurowała.

lecę robić sniadanko, będe później. jeszcze raz wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku!

Ostatnia edycja:
Do góry