reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Witam się wieczornie.
Młoda w łóżeczku krzyczy i udaje że zasypia. Wczoraj zaczęłam prezentacje na obronę robić, a dziś nie miałam czasu żeby cokolwiek popchnąć dalej, a czas nagli :baffled:

Sylwia zdałaś??? bo nigdzie nie doczytałam czy już pisałas.

Hejka i Ja :zawstydzona/y:

kurcze no brak czasu brak czasu .... :sorry:

Aniu- ja wybaczam :tak::-) bo sama nie daję rady
Żelka, Karolqa- pogubiłam się... co wy macie takiego magicznego ???
Joluś- rozumiem że wygrałaś bilet tak ? nie podobał Ci się film? a z ciekawostek to powiem Ci że był kręcony też na mojej ulicy , ogólnie dużo we Wrocławiu.

U Nas ok , teraz cały czas budowa budowa budowa! wykończenia są najgorsze bo najdłużej trwają! i kuźwa nie zdążymy do Świąt si wprowadzić , w ogóle nie mam pojęcia kiedy się przeprowadzimy.....

oglądacie dziś finał top model ?

Futrzaczku nie wygrałam. Pamiętasz jak Salsera pisała,że w gazecie DZIECKO jest bilet do multikina??? Kupiłam gazetkę za całą złotówkę i polazłyśmy dziś z kumpelą :) Film mógł być chociaż ja tak zbytnio za historią nie przepadam. Wiem że filmik we Wrocławiu kręcony:tak: A jak tam wyjaśniło się coś ze współlokatorami??

Joluś- tak tak pamiętam :tak: aaaa to super hi hi :-) chciałabym obejrzeć ten film bo ciekawi mnie jak to było ale gapa ze mnie bo gazetki nie kupiłam , ale że Twój Igorek tak grzecznie się zachowywał w kinie to już normalnie pełen szacuneczek dla niego :*
a o lokatorów kochana nie pytaj ... nic nie wiadomo nic...czarna **** ! ogólnie jest nie ciekawie z tą sprawą ...
Agacio-i kogo obstawiasz??? :-)

Myślę, że wygra Ania choć osobiście wolałabym Olgę:tak: a Ty?
A teraz porodówka na tapecie;-) ;-)
Po poniedziałkowym aerobiku do dziś mnie wszystko bolało a dzisiaj znowu byłam jutro się nie ruszę:no:

reklama
też czuje coś że wygra Ania , dziewczyna zmieniła się bardzo w programie na plus i odwaliła ładny kawał roboty ale też jestem za Olgą choć nie do końca jestem przekonana czy podoła bycia TOP

Do góry