Uffffff maj nadrobiłam
...
Karolq no to szwagierka się brzydko zachowała. My z siostrą od początku byłyśmy ugadane że ciuszki oddaję jak Igor wyrośnie bo ona część też ma dla kogoś do oddania. Tak samo koleżanka moja. Popatrzcie gdzieś po ogłoszeniach. Czasami ludzie oddają za grosze ciuszki. Ja bym pomogła ale te co moje były to już też rozdałam.
Aina a co Ty tak często do tych teściów jeździsz????
Salsera jak tam wyniki Mikołaja się znalazły??? I co byłaś w tym kinie???
Styna zdrówka dla Nadii. Mam nadzieję,że teraz po antybiotyku będzie lepiej
Basiek tęsknotko ty nasza, już niedługo weekend i nacieszysz się swoją "Maltynką"
Agacio nie liczy się cena a pamięć!!!! Fajnie że wogóle ktoś pamiętał. U mnie Igi dostał od mojej siostry nieoryginalną wersję garnuszka na klocuszki od mojej siostry..Sama wybierałam żeby taniej było i nie do końca jestem zadowolona :/
Bra poprosimy fotkę ogolonego kota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I Ty nam się tu nie wygłupiaj, Ty masz jeść kobieto bo w tyłek zarobisz klapsa
A i chcemy fotkę nowej fryzurki Twojej
Karolka zdrówka dla Oskarka
Żelka gratuluję ząbka
Majowa super że farmaceutka pomogła, daj znak jak po dzisiejszej wizycie u neurologa.
Jaipur Junior od małego wie jak babki wykorzystywać
Żelka Ty też masz magiczne łóżko ??
Persefona jak tam po szczepieniu i bilansie??
Wisienko gratuluję kolejnych ząbków. Jak jej w takim tempie będą wychodziły to szybko będzie miała komplet i się wyśpisz w końcu
Zonka Twoja teściowa to widzę niezła aparatka !!!
Agniieszka co ten Twój P znowu nawywijał???
Ania co się u Ciebie dzieje pisz tu szybko bo nie wybaczę !!!
Milla już dużo czasu Ci nie zostało. Ty się kobieto spinaj i rób tą prezentację.
Styna widzę, że jak na razie zerowa poprawa po antybiotyku
Poziomka sobie chyba jednak dziś nie doładowała neta bo widzę,że jej nie widzę