reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

reklama
zaglądam na chwile, u Nas też czas manipulacji szczególnie w nocy ... doszłam do wniosku że mam magiczne łóżko jakieś ... bo Tymek w swoim lóżeczku nie może spać bo strasznie go bolą ząbki oj strasznie, ale jak tylko wyląduje w naszym magicznym wyrku to zasypia w 2 sekundy i śpi całą noc ... no cud normalnie! :laugh2::-D

Oj moja też terrorystka niezła. Ale mamcia nosi, bo mamcia stęskniona za córcią. Teraz to małż na mnie krzyczy, że rozpieszczam dziecko:-D. Oj tam oj tam po rozpieszczać tez trzeba:-)

Witajcie laski:)

Hejka :)
no tak ja kliknęłam w BB to się Miki od razu obudził...
Zelka nie martw się, nie tylko twoje jest magiczne :-D tyle, że u nas w swoim łóżeczku Miki spać nie chce wcale...

Tak tak my tez mamy cudowne łózko, dokładnie takie magiczne ;)

Dziewczyny ja mam pytanko bo musze kupic prezent chlopcu ma 2 lata, samochodow bardzo duzo ma wiec raczej taki prezent odpada, myslam moze jakas modelina z jakimiś foremkami i innymi bajerami jak myslicie?

Witam się:-)
My niedługo lecimy na szczepienie Remika i bilans Gabi...
Będzie ciekawie. W ogóle to jestem zła,bo mi kursor przeskakuje do tylnych wyrazów co chwila:wściekła/y:Wirus jaki czy co?!!!
agacio takie drobne prezenty cieszą,bo wiadomo,że są dane od serca.Sama zostałam chrzestną jak miałam 18 lat i nie pracowałam,ale też jak miałam jakąś kasę,to kupowałam drobiazgi dla chrześnicy.
jaipur nie bujaj tam w obłokach w tej pracy
No nic babeczki-uciekam.Miłego dnia

Agnieszka może coś co można składać, rozkładać, odkręcać - taki jakby mały majsterkowicz, tylko dostosowany do wieku oczywiście. A może jakaś zabawka edukacyjna? Jest tego zatrzęsienie...Nie wiem, czy taki dwulatek miałby radochę z modeliny...wydaje mi się, że modelina to ciut dla starszego dzieciaczka...

Cos w tym jest, ja też weszłam na bb i Krzyś się obudził :-D
Witajcie,
u mnie też mały terrorysta, zaczyna głośnym krzykiem i płaczem wymuszać różne rzeczy. Przydałby mi się kurs nieulegania.
Oj też bym chciała by był bezzębny, zaczął mocno gryźć, a jak krzyknę au to płacze, ale jak tu nic nie mówić jak boli :no:
Wczoraj podjęłam decyzję o ścięciu włosów i to drastycznie - z długich na krótkie. Jaipur po Twoim poście utwierdzam się w decyzji. Tylko małż niepocieszony. A ja już mam dość, nie mam czasu umyć i wysuszyć, Mały świetnie się bawi ciągnąc. Tylko nie wiem jak ściąć :zawstydzona/y: Poradźcie mam gęste włosy, im krótsze bardziej się falują, chciałabym jakoś kobieco ale praktycznie zarazem. Boję się jak diabli co z tego wyjdzie.
Mąż mnie w ramach odstresowania wysyła do kina z mamą. A za mną kino jużdawno chodziło, ale teraz jak mam okazję, to się zastanawiam czy iść. Po 1-y Mały po 2-e remontem mam zaprzątniętą głowę, po 3-e moja mama strajkuje a chciała wcześniej iść, po 4-e pogoda do d... i tak można wymieniać.

Agnieszka ja modelinę dałam trochę starszemu tj. 4 latkowi. Mam pustkę w głowie i nie wiem co doradzić :-(

Ostatnia edycja:
ypra to idź sama do kina.Też jest fajnie:) zobaczysz jak Ci to potrzebne
a mąż się przyzwyczai do krótkich i nawet mu się spodoba(zawsze to prawie jak "nowa" żona:-D)
fryzurki to chyba nie doradzę, fryzjer powinien się na tym znać- chociaż pewnie nic cienowanego, bo Ci się skręcą ,skoro piszesz ,że im krótsze to tym bardziej falują.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry