reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

reklama
no nie czlowieka nie ma chwilę i jakieś ekscesy znów ;-)Jolek co to za fanaberie??????? halo, proszę się zgłosić!!

madzik fajny stanior, nie martw się jak nosze 65G:-D i to od przed-ciąży.A w czasie i po zmieniłam na 70FF(bo chyba w klacie urosłam:-D)

stynka gratulacje ząbków

JOLEK koniec wygłupów!! zapraszamy do Nas

Marzenka włąśnie tak myślałam gdzie ty się podziewasz,

Muszę powiedzieć moja mała dzisiaj taka grzeczniutka to pewnie dlatego że w nocy się dobrze wyspała, w dzień dwa razy się przespała, no i wieczorem (po za faktem że ugryzła mnie w oba cyce) wypiła o dziwo butle :szok::szok::szok: położyłam ją do łóżeczka i USNĘŁA :szok::szok::szok:, Już dawno jej się tak nie zdarzyło. U nas odstawianie od cyca jest na dobrej drodze dwa razy w ciągu dnia dostaje, ale zaobserwowałam że coraz mniej tego potrzebuje większą frajdę sprawia jej gryzienie ich:dry: a to cholernie boli:crazy:

stynaa to łobuziak z Twojej córy.Junior na szczęście tylko uśmiecha się zębnie do mnie , chyba widzi strach w moich oczach bo nie kąsa..

Bry:-)

U mnie niedobór czasu, troszkę zerkam ale nie mam kiedy pisać.

Wstyd się przyznać, ale dzisiaj pobiłyśmy rekord rekordów i spałyśmy do 12 w południe :szok:

Postaram się poczytać ale pewnie marnie mi to pójdzie:sorry2:

hej!
Strasznie mi smutno, bo nie jestem w stanie Was nadrobic :-( Od soboty jestem u teściów (przyjechałam tu na miesiąc) i miałam miec więcej czasu dla siebie, a okazuje się, że wcale tak nie jest...eh :baffled: do tego słabo tu z moim netem (iPlus) a z tesciowego neta nie bardzo moge korzystac wieczorami bo jest w ich pokoju, a niestety tylko wieczorami mam więcej czasu dla siebie.
Mam nadzieję, ze wszystko się jakoś ustabilizuje i będe mogła czesciej do Was zaglądac, bo się już stęskniłam ;-)
Raczej nic nie nadrobię :-(choc bardzo bym chciała nadrobic chociaż wątek z fotkami naszych pociech
Buźka, pa

Ja chcę do pracy!!! Mam dziś dość domu. Majki tylko mi żal, bo chora i oddycha buźką, bo nosek zatkany.
Miałam dziś syna i siostrzeńca. Oglądali wczoraj TV, a co? Pana Robótkę (którego przeklinam!), a dziś postanowili w realu odtworzyć to co On majstrował. Myślałam że nie ma nic gorszego niż mój syn po obejrzeniu Robótki, ale okazuje się że jest! A mianowicie mój syn i siostrzeniec razem, po obejrzeniu owego programu! Położyłam się z Majką na cyca, a im udostępniłam stół w kuchni, Przysnęłam, a po czasie kuchni nie poznałam,. Czerwona farba z tubki do teraz jest na szafkach i zlewie:angry:. Porozrzucane ociekające klejem skrawki wszędzie, gąbki maczane w farbie, szczoteczka do zębów . tego nie da się opisać w jednym poście. :no2: To nie wszystko. posprzątali, darłam się w niebogłosy, ale sprzątali. Potem przyszła sąsiadka oddać mi maść, którą Jej w lipcu pożyczyłam :baffled:. Przyszła z 7letnim synem. Piłyśmy kawę, ja z Majką a Ci zamknięci w sypialni. Krzyczeli, ale jak weszłam to siedzieli z lego na podłodze,a poduchy i reszta pościeli były porozwalane po pokoju. Weszłam, podarłam się sprzątali. Pilnowałam, żeby robili to dokładnie. Kładę Maje na przewijak i omal nie spadła, bo efektem ich "zabawy" było rozwalenie Jej łóżeczka. Mąż, myślałam że wyjdzie z siebie jak Mu to pokazałam, a chłopcy mówią, że to syn sąsiadki tam wlazł i kopał w szczeble. Idę do niej do pokoju i mówię, że ma zobaczyć co syn zrobił, bo stary byk leżał w jej łóżeczku, to Ona w śmiech. tak się śmiała że taki duży wlazł do łóżeczka. Chyba była dumna, bo nie patrząc w ogóle na porządek powiedziała "Chodź Kubuś idziemy już do domku". Później jeszcze Mati się przyznał, że złamali jedną z desek Jego łóżka. 3 dzieci, a ja 2 meble do naprawy!!!
To jest nic! Jutro ze szkoły odbieram swojego, siostrzeńca i córkę kuzynki, która w wariacjach chłopcom nie ustępuje :szok:.
Już wiecie, czemu ja chcę do pracy?!!!

Styna zycze duzej cierpliwosci;)

Co do wozkow w spacerowce juz jest dobrze gondola byla do kitu i mloda jezdzila tylko 3 miesiace tam:p

Futrzaczek jak najbardziej groupon jest ok kilka razy juz zamawialam z tego;)

Jolek!!!!!!!!!! bo pojedziemy tam do Ciebie i ci nakopiemy w 4 litery jak nie wrocisz!!

Matusia nic nie powiem:p zycze cierpliwosci:p

Ostatnia edycja:
reklama
Witamy
Już prawie koniec tygodnia :) w sumie nie wiem co się tak cieszę bo na razie jeszcze do pracy nie chodzę więc nie robi mi to różnicy większej:)
Matusia ja też czasem bym chciała do pracy wrócić ale jeszcze miesiąc a potem pewnie będę płakać że to już.....
Gag życzę szybkiego dostępu do netu :)
Hope też bym chciała bić takie rekordy.....

Do góry