reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

reklama
Matusia - z takimi cenami to prędko mnie na Termach nie zobaczą. Jak Miki będzie starszy to pewnie tak i to latem żeby w pełni skorzystać też z odkrytych atrakcji.

Witam się,
gdzie jest Jolek, co się stało?:-(
Matusia współczuję, a sąsiadka do bani.
Hope do 12:szok: wow, jestem pod wrażeniem. U nas dziś o 7 pobudka. O 24 się położyłam, 4 wstawania, czyli noc jak co dzień.
Mam sajgon w domu, idę coś ogarnąć.

Witajcie kobietki:-)
Ja znowu mało zorganizowana:sorry: Mlody znowu dziś płakał w nocy. Kurcze idzie mu druga jedynka. Czy on będzie tak płakał na każdego zęba?!:confused2:
Hope wow do 12.00. Ja dziś spalam do 10:00 i miałam wyrzuty sumienia:-p
Kamcia jak tam po imprezie?
Matusia dzieci i ich pomysły. Znam to skądś :sorry:

jolek!!! Come back !!!

Matusia, współczuję katastrofy w domu i cierpliwości życzę, pewnie Ci się trochę jeszcze przyda:)
Salsera, co Ty gadasz, stara rozmiarówka była super, wszyscy nosili 75b:)

A czy ktoś w ogóle wie dlaczego Jolek zniknęła?

Cześć u nas dziś prądu nie było czlowiek nie wie co wtedy robić, prasować nie gotować nie, prać nie, odkurzać nie, możnaby się było zdrzemnąć, no ale dziecko przecież nie pozwoli:-D teraz jest prąd sterta prasowania czeka, dziecko śpi co stego jak nie mam teraz ochoty na porządki bo komputer hula:-D

Matusia
znam takie typki jak Twoja sąsiadka niestety:no:... u nas jednej takiej dziecko lapkami w czekoladzie ścianę zaczęło obmacywać, ona patrzyła i nic dopiero ja musiałam interweniować, także współczuję:tak:... Pan robótka wymiata:-D

Majowa ci faceci napewno da się przekonać, to przecież dla jego dobra:tak:

Ktoś napewno wie co z Jolek? Marzenka może Ty?

reklama
dzien dobry w południe,
w brzuchu burczy!
czekam na P, pogoda nie sprzyja spacerkowi dziś, wiec siedzimy w domu.
Matusia kopa w tyłek dla sąsiadki ode mnie!
Majowa faceci... i wszystko jasne!

Do góry