reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Matusia jak dadzą w kość w domu to się chce do pracy, a jak w pracy i w domu?:-D ale masz rację,że czasami człowiek musi wyjść bo zwariuje
ja dzisiaj w domku na szczęście i dobrze mi z tym:-)

gag nawet jakbyś miała net, to jak babska;-) naprodukują to cięzko je nadrobić,więc glowa do gory:)

reklama
madzik - super cyckonosz :) Ja obecnie śmigam w 65g, przed ciążą e, więc ciutkę urosły :) I naprawdę odkąd się uświadomiłam w tym zakresie to wolę mieć 2 porządne staniki niż kilka dziadowskich, a już do starej rozmiarówki na pewno nie mam zamiaru wracać.
Matusia - łomatko co to za huragany. Ale ta matka też jakaś nie bardzo, zamiast coś powiedzieć synkowi to jeszcze się śmieje. Mnie też to pewnie czeka, bo sąsiadka obok ma takiego już tuptającego gzuba więc jak Miki podrośnie to bankowo będą razem rojbrować.
Przy okazji pochwalę się że rozpoczęłam już sezon świąteczny i ciasto na pierniki już zarobione. :tak:

Mmmm salsera wyślij nam troszkę tych pierników...ale mi smaka narobiłas...:tak:
U mnie brak czasu. Byłam wczoraj z mężem na badaniach, później u okulisty i nie jest dobrze z jego prawym okiem, jest katastrofa. Ale M. stwierdził, że okulary mu niepotrzebne bo przecież na drugie oko widzi dobrze. No i jak tu nie trzasnąć takiego? Człowiek się wysiedzi, wyczeka w kolejkach a on powie, że nie chce okularów:angry:. Właściwie to lekarka powiedziała mu, że kwalifikuje się do operacji laserowej bo ma bardzo skomplikowaną i rzadką wadę wzroku:eek:. Ale też nie chce. Szkoda gadać nawet. Ja z kolei idę dziś do dentysty zrobić porządek z moją prawą górną jedynką bo od roku mam wywierconą dziurę od tyłu. Była leczona kanałowo, ale nie mogłam zrobić prześwietlenia bo byłam w ciąży i dentystka nie chciałą robić na ślepo więc dziursko wywierciła i zostawiła:-D Czas najwyższy wziąć się za to bo jak mi się jedynka zbuntuje to nie będzie zmiłuj...

Witamy sie,
tak mnie glowa boli ze oszaleje chyba zaraz do tego igor wcale mamusi nie wspolczuje a jeszcze robi na zlosc heh w sumie zlosliwosci musi miec wrodzone po rodzicach, mielismy beznadziejna noc, nie mam sili na nic.
A joluś juz jest czy dalej nas nie lubi?

Zaraz nadrobię, bo właśnie z badań wróciłam. majki nadal zakatarzony, smary lecą, a jak nosek Jej obcieram, to płacze. pewnie Ją już boli :-(.

salsera, moja kuzynka zna jakis sklep w Poznaniu, gdzie kupuje staniki różnych firm i ta kobieta się bardzo zna, pomaga przymierzyć. Wiem, że nie każdy to lubi, ale moja kuzynka przełamała się, wpuściła ja do przebieralni i ona nawet doradza, że np. "z takiej firmy Pani nie może nosić, bo mają za blisko fiszbiny, a Pani ma taki biust , więc polecam ten, ten i ten". Sama bym się wybrała do niej. Mogę Ci się dowiedzieć gdzie dokładnie jak byś chciała.

Hejka :-)

Matusia- matko kochana to rzeczywiście nie pozwolę oglądać Szymkowi Pana robótki choć teraz nie mamy tego kanału ale jak się przeprowadzimy to będziemy musieli korzystać z innej TV więc tam może będzie :szok::no: sama z ciekawości tylko zobaczę co on tam wyprawia :-D ale szczerze to współczuję wczorajszych wrażeń ? :szok: a ta matka to jakaś nie poważna ! wydaje mi się że kultura nakazuje że jeśli się razem nabroi to razem się sprząta a nie podkula ogon i zmyka :no: ja już bym nie chciała takich gości w domu! a Mati hmm chyba należy mu się poważna rozmowa o skutkach takich zabaw i zakaz oglądania pana robótki - bynajmniej na jakiś czas :tak: to takie moje sugestie :* a na dzisiaj życzę Ci dużo siły i spokoju i myślę że z góry powiedz dzieciom co im wolno a co nie . :*
Mandrzejczuk- w tej " chwili ... " Was jeszcze nie ma , pewnie za tydzień :-)
Agnieszka - oby ból głowy minął :tak:
Majowa- oejej to musisz nakłonić męża i tyle! faceci się strasznie panicznie boją więc nastrasz go konsekwencjami i może go to ruszy i nie ma że nie chce bo jego dziecko chce mieć zdrowego tatę! a Tobie powodzenia u dentysty!

a u n mnie stara bida :tak::-D:-)

reklama
Futrzaczku, dziękuję za zrozumienie. Ostatnio jak powiedziałam w złości Przygłup Robótka, to się Mat obraził jak na Pana Robótkę tak mogłam powiedzieć :-D. Czasem umie cos fajnego zaproponować, ale częściej jest to coś takiego jak widziałaś.

salsera, wiem, że na jakiś osiedlu ten sklep. Chciałam Ci się zapytać jeszcze, czy byłaś już na Termach?

Do góry