Futrzaczku ja też sporo korzystałam z groupona (zaczęło się od tanga argentyńskiego i kolacji w restauracji argentyńskiej, które zakupiłam na naszą rocznicę 2 lata temu) oraz z grupera - fajna sprawa, polecam, można zaszaleć za np. 50 % :-)
reklama
mloda_i_piekna
Fanka BB :)
persefona - mój t mały mistrz sikania bokiem, jak nie jednym to drugim, a jak ściągne pieluchę to i na mamusie.
Oho... krzyki z łazienki czyli młody z wanienki wyciągnięty, wiec nie zdążyłam nadrobić... Dziś dzień ślinienia strasznego, idą jedynki na górze, po prawej stronie to ma aż siniaczka... Jutro na dokładkę szczepienie więc pewnie mnie kilka dni nie będzie...
Oho... krzyki z łazienki czyli młody z wanienki wyciągnięty, wiec nie zdążyłam nadrobić... Dziś dzień ślinienia strasznego, idą jedynki na górze, po prawej stronie to ma aż siniaczka... Jutro na dokładkę szczepienie więc pewnie mnie kilka dni nie będzie...
Futrzaczku, groupon to jest całkiem fajna sprawa, czasem naprawdę po okazyjnej cenie można coś kupić. Moja koleżanka kupiła kiedyś tydzień dla 2 osób w Zakopanem za coś koło 300 zł Mnie przekonały te staniki, bo i tak się rozglądałam za czymś, a pomyślałam sobie, że skoro za 49 zł mogę mieć cyckonosz wart stówę to grzech nie skorzystać:-) A jak jeszcze pomogli w doborze to już w ogóle nie mogłam się oprzeć, bo po ciąży mój biust to już nie jest pierwsza klasa Niestety zamiast wybrać stanik za stówę to wybrałam taki za 160 i do tego majciochy, co prawda 20% taniej, ale i tak ponad 60 zł, więc jeszcze 120 zł muszę dorzucić do interesu Ale w sumie to i tak jestem prawie 70 zł do przodu i jeszcze rajstopy gratis dostałam:-)
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Marzenka- oj tam oj tam nie pytał ale myślał
nie no nie gadaj mam nadzieję że jednak wróci... :-(
nie no nie gadaj mam nadzieję że jednak wróci... :-(
wisienka87
marzena nawet tak nie pisz!!!
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
ehh zmykam już, do jutra
:-(
:-(
reklama
Majowa Mamusia
Czemu Jolek miałąby nie wrócić?? Coś się stało?