reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Futrzaczku ja też sporo korzystałam z groupona (zaczęło się od tanga argentyńskiego i kolacji w restauracji argentyńskiej, które zakupiłam na naszą rocznicę 2 lata temu) oraz z grupera - fajna sprawa, polecam, można zaszaleć za np. 50 % :-)

reklama
persefona - mój t mały mistrz sikania bokiem, jak nie jednym to drugim, a jak ściągne pieluchę to i na mamusie.

Oho... krzyki z łazienki czyli młody z wanienki wyciągnięty, wiec nie zdążyłam nadrobić... Dziś dzień ślinienia strasznego, idą jedynki na górze, po prawej stronie to ma aż siniaczka... Jutro na dokładkę szczepienie więc pewnie mnie kilka dni nie będzie...

Futrzaczku, groupon to jest całkiem fajna sprawa, czasem naprawdę po okazyjnej cenie można coś kupić. Moja koleżanka kupiła kiedyś tydzień dla 2 osób w Zakopanem za coś koło 300 zł:tak: Mnie przekonały te staniki, bo i tak się rozglądałam za czymś, a pomyślałam sobie, że skoro za 49 zł mogę mieć cyckonosz wart stówę to grzech nie skorzystać:-) A jak jeszcze pomogli w doborze to już w ogóle nie mogłam się oprzeć, bo po ciąży mój biust to już nie jest pierwsza klasa:zawstydzona/y: Niestety zamiast wybrać stanik za stówę to wybrałam taki za 160 i do tego majciochy, co prawda 20% taniej, ale i tak ponad 60 zł, więc jeszcze 120 zł muszę dorzucić do interesu:wściekła/y: Ale w sumie to i tak jestem prawie 70 zł do przodu i jeszcze rajstopy gratis dostałam:-)

Jestem, żyję. Co prawda o mnie nikt akurat nie pytał ale melduję się :rofl2::rofl2::rofl2:

Jolek chyba nie wróci już... :no:

Nie miałam czasu ze dwa dni na forum i teraz muszę nadrobić. Maj przeczytałam ale nie odpiszę niestety.

reklama
Do góry