reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

A My już wróciliśmy :tak::-) , teraz obiadek zjedliśmy i zaraz wybywamy na zakupki i do teściów więc zajrzę jeszcze wieczorkiem.

Styna- to odpoczywaj odpoczywaj :tak: :*
Joluś - proszę Cie kotek wróć! czekamy z niecierpliwością ! tęsknimy! :-( :*

reklama
no właśnie gdzie jest Jolek!! Ktos coś wie??

Dzisiaj mój chłopaczek tez strasznie marudny, prawie cały dzień trzeba było go nosić. Teraz sobie smacznie śpi, hmmm ciekawe ile!

Hejka baby!:-)
Kupiłam ostatnio na gruponie za 49 zł kupon wart 100 zł na stanik i usługę brafitingu:-) Poszłam dziś wybierać i okazało się, że noszę rozmiar 65F:szok: Taki będę mieć, w piątek idę odebrać:
margerita_big_IMG_0186.jpg

Witam się,
od wczorajszego południa do dzisiaj ok.16 nie mieliśmy w bloku neta. Człowiek jak bez ręki. Coś często dostawcy ostatnio się zdarza :wściekła/y:
Basiek, Alex buziaki z okazji 6 m-cy,
Alex życzę spełnienia snu,
Lepi gratuluję znajomym dzieciaczka. Dobrze, że zmienili lekarza.
Mandrzejczuk powodzenia w otwieraniu działalności, gratki za zdjęcie.
Styna gratuluję ząbków.
Madzik super stanik, zazdroszczę.
Dzisiaj Krzyś dał mi popalić na spacerze. Doszliśmy do parku, a tam w ryk. W wózku be, to wzięłam na ręce, chwilowo ok, potem też be. Próbowałam go kłaść do wózka, to znowu gorzej. Ale się ludzie na nas gapili... W końcu jakoś go niosłam i wózek ciągnęłam. Z rąk mi się zsuwał, ręce bolało. Pod klatką włożyłam do wózka, chwilę pobujałam i usnął :szok: Więc mimo, że już miałam dość i chciało mi się siku, poszłam znowu na spacer.
A oglądałyście dziś na 2 w pyt.na śniadanie, że rodzicom dziecko zabrali bo narysowało nago dziadka? Bez rozeznania bach bach i dziecko zabrane i to 2 razy, bo za 1 razem nie mieli nakazu:no: Rodzice codziennie jeżdżą do małej :-( Masakra, niech się lepiej zajmią patologiami!

fakt gdzie ta nasza Jolek się podziewa????

Alex może on akurat nie chciał do parku?? No a tak na poważnie wiem jak to jest miałam to samo jak z gondolą chodziłam wychodziła w wózku, a wracała na ręce.

Za jakieś 5 minut skończy się mój dzień lenia bo mąż wróci głodny i trzeba będzie wstać z kanapy i iść obiad podgrzać:-(

Ostatnia edycja:
ypra no to cie maluch niezle na spacerku urzadzil... My w spacerowce lubimy spacerki ale w gondolce tez bylo ciezko.
madzik 65F:szok: :-D
jolek hop hop:)??? gdzie Ty?:-)
styna nie martw sie te zebolki wyjda zaczna sie nastepne:-) bynajmniej u nas tak to dziala:tak:

Musze pochwalic moje dziecie, bardzo grzeczne dzis bylo. Zaraz mleczko i lulu. Padnie moment bo od 15n nie spi:) Teraz juz jej nie klade pozniej to usypia mi w 3 sekundy po wypiciu mleczka (bo o 20 jemy mm to tak w ramach odstawiania od piersi narazie zamienilysmy karmionko o 20)

Madzik - super sprawa :tak: ładniutki biustonosz :-) a słuchaj czyli ten grupon to nie ściema żadna tak ? bo ja nie raz mam na coś chrapkę ale potem jednak się waham ... jak byłaby ta oferta w moim mieście to z chęcią bym skorzystała.
Ypra- ale gagatek ! ;-) a programu nie oglądałąam - ale co się teraz dzieje to przeraża :szok:
Wisienka- oj ciiiii ale życzę oby tak dalej ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Futrzaczku z tego co mi wiadomo to grupon to nie zadna sciema, u nas tez jest ale w PL kolezanka korzystala i sobie chwalila...

Ja jutro i w piatek ide na kurs sama bo opiekunka sie rozchorowala
:angry: na szczescie jutro mama moze z malym zostac a w piatek moze sasiadka...
A ogolnie to ostatnio nic mi sie nie chce, pogoda jakas taka nijaka, nie mam nawet ochoty na spacery z malym, njchetniej to polozylabym sie do lozka i pospala tak z dwa dni :sorry2: chyba dopadla mnie jesienna depresja...
Zeby cos z tym zrobic pojde chyba jutro zapytac ile kosztuje u nas silownia albo jakis fitness moze sport pomoze nabrac sil i checi do zycia..

Do góry