reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

Kamcia byłam na "przed świtem" czwarta część Zmierzchu.

Alex - tak przerywa :) Ja sobie właśnie tak "przedłużam" czas w domu. A że dzieci co chwilę coś mają to siedzę na opiece i nawet nie wymyślonej.

A teraz uciekam na budowę. Nie wiem kiedy będę.

reklama
marzena dzieki :-) musze obejrze4ć skoro tak polecasz:tak:

a tym czasem lecę do mojej pracy bo jutro imprezka urodzinowa Vikuli a ja za 3 godziny zostaje sama z dziewczynami i z całą robotą a mąż w pracy bedzie do wieczora :-(

a co najwazniejsze zrobiłam moją tęczową galaretkę :-) skończyłam wylewać warstwy o 4 rano!!!
a o 8.30 pobudka... :-p

idę i wpadnę późńiej w wolnej chwili :-)

Witajcie:)
Ja w pracy, córcia z tatą, tęsknie strasznie:-(.
Dziękuje dziewczyny za dobre słowo* Dziękuje, też, że zawsze można na Was liczyć i że żadna z Was nie powiedziała "ja na twoim miejscu załamałabym się" :tak:
A dzisiaj czuję się jeszcze gorzej bo córcia pół roczku dzisiaj kończy:)
To najcudowniejsze pół roku w moim życiu.

Młoda i pękna dzięki kurcze wszystkie objawy pasują do Nadii, a u nas do tego idą obie dolne jedynki na raz:szok: O apetycie nawet nie mówię bo cokolwiek ciężko teraz jej idzie, ewentualnie jak już długo nie je to idziemy na spacer usypiam ją i wtedy na śpiocha daję butlę inaczej od dwóch dni mogła by powietrzem żyć.
Właściwie to oficjalnie mogę już powiedzieć że prawa dolna jedynka już widzi świat i z zamiłowaniem wszystko gryzie, lewa nie pozostaje daleko w tyle więc pewnie za kilka dni dołączy do prawej:-):-):-)
Po za tym mała marudzi ale da się jakoś wytrzymać najgorzej jest wieczorem. Byłam dzisiaj w ośrodku dla rodzin z dziećmi są w nim organizowane spotkania dla dzieci no i zapisałam małą na zajęcia we wtorki rytmika (coś takiego) a w czwartki ogólne zabawy dla dzieci. Bardzo się zdziwiłam bo koszt zajęć we wtorki to 50 p,i a w czwartki 1 funt, więc jakbym jej nie zapisała to bym się musiała okrzyknąć debilką roku.
Basiekkk niby czemu miałbyśmy mówić że na twoim miejscu byśmy się załamały pamiętaj każdą z nas to czeka prędzej czy później więc musimy się wspierać. Trzymaj się tam i ucałuj solenizantkę jak wrócisz do domu.

Młoda i piękna u nas chyba to samo całkiem zapomniałam o tych skokach a ze sto razy o tym czytałam apetyt kiepski a z nocnym snem koszmar mała super śpi do północy a potem niestety są częste budzenia,wiercenia,stękania itp.
Basiekk ja za miesiąc wracam do pracy więc też mnie to czeka ale damy radę :))musimy dać radę nie ma wyjścia

Styna gratulujemy zębolka!:tak: a zajęca fakt mega okazja mozesz zatem okrzyknąć się fuksioarą roku u nas nawet w przeliczeniu na pl zł nie znajdziesz:no: nie wim jak w innych miastach napewno nie u mnie...

reklama
basiekk będzie dobrze:) ja dzisiaj na szczęście w domu:) i gratki z okazji 6mcy
praca ma swój urok- kontakt z dorosłymi ludźmi, oderwanie się od tematu pieluch .Ale z drugiej strony zauważyłam,że irytuje mnie pytanie" i co tam u dzidziusia" po 1- to dorosły gość a nie dzidzia:-D
po drugie mam ochotę zawsze odp"ok, zyje" bo to pytanie jest dla mnie z serii "co słychać" czyli pytanie retoryczne zazwyczaj.No i kompletnie nie chce mi się gadać z ludźmi o pierdołach, w piątek obiecałam ,ze wpadne do jednego działu na kawkę, ale zapomniałam i przypomniałam sobie dopiero jak wychodziłam.

poza tym to hurra- mogę ogłosić,że temat kupowania prezentów zakończony i już pełen zestaw dla jest.

Ostatnia edycja:
Do góry