reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Ja też jestem wierna samsungowi od lat, miesiąc temu skończyła mi sie umowa i przedłuzyłam i wybrałam oczywiscie samsunga galxy ace-jestem z niego zadowolona i bardzo mi sie podoba.

kamcia współczuje przeżyć.
marzena buziak dla Mateuszka z okazji ukończony 6 miesięcy!
salsera gratki z okazji ząbka!!

reklama
Bra rzeczywiscie nie powinnas prowadzic jak Ci z km - kilogramy wychodza...:-D
i nie wiem co jeszcze mialam napisac... aha ja mialam juz bardzo duzo telefonow i powiem wam ze najlepszy jest ten ktory danej osobie odpowiada... Raz lepszy bedzie samsung raz nokia raz jeszcze jakies nie wiadomo co... a swoja droga to pamietam moja pierwsza komorke do dzwonienia i pisania smsow--- a teraz telefon moze wszystko (no prawie... :-p), strasznie szybko ta technika idzie do przodu...

Agacio, Bra, dzięki za wsparcie. Niestety po południu u Julka nic się nie zmieniło. Nawet jak tata z pracy wrócił to było tylko 5 minut radości i od nowa marudzenie. Ciekawa jestem jak w nocy będzie. Póki co jestem wykończona dzisiejszym dniem i brak mi sił na cokolwiek:(

Paula trzymam kciuki by to były tylko ząbki.
U Krzysia przebił się dziś drugi ząbek :-)
Madzik trzymaj się!
Oho i moja maruda się obudziła, lecę.

Mam pytanie czy któraś z Was orientuje się czy opieka na dziecko przerywa urlop wypoczynkowy czy nie? Bo jestem ciekawa, bo niedlugo kończy mi sie urlop i chce jakoś przedłużyć sobie powrót do pracy!

madzik jutro będzie lepiej :)
bra też muszę zrobić sobie taki wypad na zakupy. Ale ilekroć próbuję kupić coś sobie to i tak zawsze kończy się na zakupach dla Kuby i koniec...bo dla dzieci jest tyyyle fajnych ubranek, a z ubrań dla mnie nic mi się nie podoba :-D I jak tu się wyleczyć z tego? Muszę znaleźć jakąś skuteczną terapię bo niedługo nie będę miałą w co się ubrać, a mojemu synkowi braknie miejsca w szafce :-D

Mój łobuz niedawno zasnął, bo jak wcześniej usnął o 18.30 to spał do 20.30 i później wyspany jak diabli...ale już udało mi się ujarzmić małego wyspańca :-D Też zmykam zaraz do łóżeczka bo ledwie żyję. Dobrej nocki dziewczyny.

wiecie tak myslałam czy ten facet naprawde potrzebował pomocy czy to był chwyt na otwarcie drzwi...
no j jak dzisiaj wyjeżdzałam z domu poatrzyłam jak daleko tak faktycznie ode mnie sa inne domy i w sumie jakieś 2 min piechotą doszedłby do sąsiada.. także się nie martwię
ale po ciemku to so domu biegnę a nie idę :-p
salsera gratuluję zębulka :-) :*
basiek buziam :*
marzena a jaki film oglądałas??
paula ja tez myslę że moze to ząbki :tak:
idę szykowac pierwsze jusz rzeczy na imprezę :-)

reklama
Jerunkaaaaaa ale sie zasiedizlam tu zeby nadrobic!!! Jeszcze nasza Bubbles w miedzyczasie napisala, wiec juz w ogole zaleglam....

Basienko - no i jak tam kochana??lepiej juz troszke? jestes bardzo bardzo dzielna!!! dasz rade :*
Kamcia - masakryczna ta historia noca... wyobrazam sobie ze teraz pedem 'wchodzisz' do domu, tym bardziej wieczorem... brrrrrr.... az sie sama boje..
Majowa M.- dobrych wynikow lubego! Bedzie dobrze ;))

Gratuluje nowych zabkow lub tych pierwszych naszych majowczatek !

My bezzebne jeszcze.. ;P

Paula, Madzik
- wytchnienia odrobiny z maluchami Waszymi kochanymi.. :)

Bra - fajowo z tymi zakupkami, ja dzisiaj tez tam sobie cos zakupilam, ale bez szalu.. Nie jestem zaspokojona :] ..i nie bede na razie.. Opis jazdy - perefekcyjny hiihhiihi Ty zakochana Mamusiu Lenkowa :**

Zmykam, wpol do 1 :szok:

PS Jolekkkkkkkk gdzie jestesssssss???!!!!!!!!

Do góry