reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Ja też jestem wierna samsungowi od lat, miesiąc temu skończyła mi sie umowa i przedłuzyłam i wybrałam oczywiscie samsunga galxy ace-jestem z niego zadowolona i bardzo mi sie podoba.

kamcia współczuje przeżyć.
marzena buziak dla Mateuszka z okazji ukończony 6 miesięcy!
salsera gratki z okazji ząbka!!

reklama
Bra rzeczywiscie nie powinnas prowadzic jak Ci z km - kilogramy wychodza...:-D
i nie wiem co jeszcze mialam napisac... aha ja mialam juz bardzo duzo telefonow i powiem wam ze najlepszy jest ten ktory danej osobie odpowiada... Raz lepszy bedzie samsung raz nokia raz jeszcze jakies nie wiadomo co... a swoja droga to pamietam moja pierwsza komorke do dzwonienia i pisania smsow--- a teraz telefon moze wszystko (no prawie... :-p), strasznie szybko ta technika idzie do przodu...

Agacio, Bra, dzięki za wsparcie. Niestety po południu u Julka nic się nie zmieniło. Nawet jak tata z pracy wrócił to było tylko 5 minut radości i od nowa marudzenie. Ciekawa jestem jak w nocy będzie. Póki co jestem wykończona dzisiejszym dniem i brak mi sił na cokolwiek:(

Paula trzymam kciuki by to były tylko ząbki.
U Krzysia przebił się dziś drugi ząbek :-)
Madzik trzymaj się!
Oho i moja maruda się obudziła, lecę.

Mam pytanie czy któraś z Was orientuje się czy opieka na dziecko przerywa urlop wypoczynkowy czy nie? Bo jestem ciekawa, bo niedlugo kończy mi sie urlop i chce jakoś przedłużyć sobie powrót do pracy!

madzik jutro będzie lepiej :)
bra też muszę zrobić sobie taki wypad na zakupy. Ale ilekroć próbuję kupić coś sobie to i tak zawsze kończy się na zakupach dla Kuby i koniec...bo dla dzieci jest tyyyle fajnych ubranek, a z ubrań dla mnie nic mi się nie podoba :-D I jak tu się wyleczyć z tego? Muszę znaleźć jakąś skuteczną terapię bo niedługo nie będę miałą w co się ubrać, a mojemu synkowi braknie miejsca w szafce :-D

Mój łobuz niedawno zasnął, bo jak wcześniej usnął o 18.30 to spał do 20.30 i później wyspany jak diabli...ale już udało mi się ujarzmić małego wyspańca :-D Też zmykam zaraz do łóżeczka bo ledwie żyję. Dobrej nocki dziewczyny.

wiecie tak myslałam czy ten facet naprawde potrzebował pomocy czy to był chwyt na otwarcie drzwi...
no j jak dzisiaj wyjeżdzałam z domu poatrzyłam jak daleko tak faktycznie ode mnie sa inne domy i w sumie jakieś 2 min piechotą doszedłby do sąsiada.. także się nie martwię
ale po ciemku to so domu biegnę a nie idę :-p
salsera gratuluję zębulka :-) :*
basiek buziam :*
marzena a jaki film oglądałas??
paula ja tez myslę że moze to ząbki :tak:
idę szykowac pierwsze jusz rzeczy na imprezę :-)

reklama
Jerunkaaaaaa ale sie zasiedizlam tu zeby nadrobic!!! Jeszcze nasza Bubbles w miedzyczasie napisala, wiec juz w ogole zaleglam....

Basienko - no i jak tam kochana??lepiej juz troszke? jestes bardzo bardzo dzielna!!! dasz rade :*
Kamcia - masakryczna ta historia noca... wyobrazam sobie ze teraz pedem 'wchodzisz' do domu, tym bardziej wieczorem... brrrrrr.... az sie sama boje..
Majowa M.- dobrych wynikow lubego! Bedzie dobrze ;))

Gratuluje nowych zabkow lub tych pierwszych naszych majowczatek !

My bezzebne jeszcze.. ;P

Paula, Madzik
- wytchnienia odrobiny z maluchami Waszymi kochanymi.. :)

Bra - fajowo z tymi zakupkami, ja dzisiaj tez tam sobie cos zakupilam, ale bez szalu.. Nie jestem zaspokojona :] ..i nie bede na razie.. Opis jazdy - perefekcyjny hiihhiihi Ty zakochana Mamusiu Lenkowa :**

Zmykam, wpol do 1 :szok:

PS Jolekkkkkkkk gdzie jestesssssss???!!!!!!!!

Do góry