reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Stynko gratulacje dla Naduni z zębolkiem. U nas z nocnym snem podobnie - do północy śpi ładnie a później musze co chwila wstawac i usypiać...Przyszły mi dzisiaj próbki z bobovity i przysłali mi marchewkową z ryżem. Otworzyłam żeby spróbować i fuuuj. Okropne to! Nigdy Kubie nie dawałam słoiczków i nie będę. Nie będę karmić dziecka czyms czego sama bym w życiu nie zjadła:no:

reklama
styna gratuluje zabka :-)
jaipur Tobie zakończenia zakupów :-p
basiek buziak dla małej na pół roczku :* obie jesteście dzielne :tak:
alex buziak również :*

no ja już prawie wszustko mam zakończone.. jeszcze tylko ozdobić mieszkanko i pozmywac podłogi .. no i amo pieczenie zostało :-)

aaaaa tort jeszcze nawet nie zaczęty!! trzeba się brac za niego jak najszybciej :-)

Majowa Mamusia te pierwsze zupki faktycznie są fujjj, ale te z bobowity po 6 miesiącu są dobre np. pomidorowa z ryżem czy rosołek z kaszką naprawde są dobre, no alke i tak na pewno to nie to co domowe obiadki.

Idę gotować obiadek bo na raty muszę dzisiaj to robić.:confused2:

Witam się. Skończyłam pracę o tym naszym pokręconym systemie emerytalnym. No to jeszcze jedna została z komunikacji. I nauka na dwa egzaminy przed świętami:baffled:
U nas też mega-marudzenie:crazy:Dziś dojrzałam,że druga jedyneczka idzie i jest już prawie na wierzchu,więc mamy przyczynę. Plus pewnie jeszcze ten skok rozwojowy...ehhh...
basiekkk,Alex,ypra buziale dla waszych dzieciaczków :***
styna ciekawe te zajęcia moga być Czekamy na relację i gratki dla zebulka
agacio u mnie też nie ma tego typu zajęć..niestety..
jaipur wszystkie prezenty już pokupowałaś?? Mnie to czeka i aż się boję..16 prezentów do kupienia!!!
MajowaMamusia ja to przerabiałam ze starszą córą-dlatego zupki gotuję sama,a deserki kupuję-jak teraz takich sezonowych owocow nie ma
Kamcia udanej jutrzejszej imprezy Vikusi i sto latek dla niej :)
jolek gdzie jesteś?Wracaj tu do nas kobieto!

Aha mam pytanie do mam chłopców: czy wasi mali mężczyźni też tak często sikają na boki i musicie ich całych przebierać???Bo ja ostatnio nie wyrabiam z przebieraniem i praniem. Dziś łóżeczko było mokre:szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Persefona u nas zdarza się w nocy że się przesika;-) ale pewnie dlatego, że pampers nie chce więcej przyjąć :tak: jakbym wywaliła przez okno i spadłoby komuś na głowę - śmierć na miejscu taki ciężki :-D:-D:-D

Kamcia dużą imprezę robicie? Viki pewnie się doczekaćnie może;-)

Do góry