reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Stynko gratulacje dla Naduni z zębolkiem. U nas z nocnym snem podobnie - do północy śpi ładnie a później musze co chwila wstawac i usypiać...Przyszły mi dzisiaj próbki z bobovity i przysłali mi marchewkową z ryżem. Otworzyłam żeby spróbować i fuuuj. Okropne to! Nigdy Kubie nie dawałam słoiczków i nie będę. Nie będę karmić dziecka czyms czego sama bym w życiu nie zjadła:no:

reklama
styna gratuluje zabka :-)
jaipur Tobie zakończenia zakupów :-p
basiek buziak dla małej na pół roczku :* obie jesteście dzielne :tak:
alex buziak również :*

no ja już prawie wszustko mam zakończone.. jeszcze tylko ozdobić mieszkanko i pozmywac podłogi .. no i amo pieczenie zostało :-)

aaaaa tort jeszcze nawet nie zaczęty!! trzeba się brac za niego jak najszybciej :-)

Majowa Mamusia te pierwsze zupki faktycznie są fujjj, ale te z bobowity po 6 miesiącu są dobre np. pomidorowa z ryżem czy rosołek z kaszką naprawde są dobre, no alke i tak na pewno to nie to co domowe obiadki.

Idę gotować obiadek bo na raty muszę dzisiaj to robić.:confused2:

Witam się. Skończyłam pracę o tym naszym pokręconym systemie emerytalnym. No to jeszcze jedna została z komunikacji. I nauka na dwa egzaminy przed świętami:baffled:
U nas też mega-marudzenie:crazy:Dziś dojrzałam,że druga jedyneczka idzie i jest już prawie na wierzchu,więc mamy przyczynę. Plus pewnie jeszcze ten skok rozwojowy...ehhh...
basiekkk,Alex,ypra buziale dla waszych dzieciaczków :***
styna ciekawe te zajęcia moga być Czekamy na relację i gratki dla zebulka
agacio u mnie też nie ma tego typu zajęć..niestety..
jaipur wszystkie prezenty już pokupowałaś?? Mnie to czeka i aż się boję..16 prezentów do kupienia!!!
MajowaMamusia ja to przerabiałam ze starszą córą-dlatego zupki gotuję sama,a deserki kupuję-jak teraz takich sezonowych owocow nie ma
Kamcia udanej jutrzejszej imprezy Vikusi i sto latek dla niej :)
jolek gdzie jesteś?Wracaj tu do nas kobieto!

Aha mam pytanie do mam chłopców: czy wasi mali mężczyźni też tak często sikają na boki i musicie ich całych przebierać???Bo ja ostatnio nie wyrabiam z przebieraniem i praniem. Dziś łóżeczko było mokre:szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Persefona u nas zdarza się w nocy że się przesika;-) ale pewnie dlatego, że pampers nie chce więcej przyjąć :tak: jakbym wywaliła przez okno i spadłoby komuś na głowę - śmierć na miejscu taki ciężki :-D:-D:-D

Kamcia dużą imprezę robicie? Viki pewnie się doczekaćnie może;-)

Do góry