reklama
Agniieszka
Fanka BB :)
persefona Igorowi zdarzalo sie to codziennie jak byl mały chociaż od 2 nocy znowu wszystko mokre.
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
persefona ja nie pomogę mam 2 cipeczki
agacio robimy taką nie wiem w sumioe chyba małą imprezę będzie 7 dzieci +rodzice no i nasza czwóreczka
więc razem to ... 25 osób... .. to dużo chyba
agacio robimy taką nie wiem w sumioe chyba małą imprezę będzie 7 dzieci +rodzice no i nasza czwóreczka
więc razem to ... 25 osób... .. to dużo chyba
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Siemka
Zdrówka i buziaczki dla okrągłomiesięczniaków :*
U Nas nic nowego , ogólnie chwilowo weny na pisanie brak ...
Zdrówka i buziaczki dla okrągłomiesięczniaków :*
U Nas nic nowego , ogólnie chwilowo weny na pisanie brak ...
lepidoptera
Fanka BB :)
Witajcie,
basiek - dzielna kobieta z Ciebie będzie dobrze, Martynka przywyknie, Ty też.
kamcia - udanej imprezki życzę
całusy dla wszystkich okrągłomiesięczniaków:-)
Ale się cieszę - znajoma wczoraj urodziła synka, zdrowego, a dawano im pół na pół, że będzie z Downem. Nawet doktórka proponowała aborcję... zmienili więc lekarza, bo przyjęliby każde dziecko. Badania do końca nie były jednoznaczne. Ci znajomi są czterdziestolatkami i to ich pierwsze dziecko. Ślubowali w maju zeszłego roku. M stwierdził, że powinni teraz wziąć Jasia i pójść do tej lekarki pokazać...
basiek - dzielna kobieta z Ciebie będzie dobrze, Martynka przywyknie, Ty też.
kamcia - udanej imprezki życzę
całusy dla wszystkich okrągłomiesięczniaków:-)
Ale się cieszę - znajoma wczoraj urodziła synka, zdrowego, a dawano im pół na pół, że będzie z Downem. Nawet doktórka proponowała aborcję... zmienili więc lekarza, bo przyjęliby każde dziecko. Badania do końca nie były jednoznaczne. Ci znajomi są czterdziestolatkami i to ich pierwsze dziecko. Ślubowali w maju zeszłego roku. M stwierdził, że powinni teraz wziąć Jasia i pójść do tej lekarki pokazać...
reklama